Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

lepo nesel. Šli smo na Slivnico (kjer so čarovnice) in se imeli super. Bil je prekrasen dan, pohod pa sva midva organizirala in se nas je nabralo kar 18 odraslih in 2
(no, ta drugi ima že 15 mesecev). Erika je spala pol urice na poti navzgor in celo pot navzdol (cca. 1 uro). Takrat je bila tako zmatrana, da sva jo z nahrbtnika prestavila v avto, pa se sploh ni zbudila! Prvič v življenju, da smo jo lahko tako prestavljali okrog! Potem smo se ustavili še na eni pici in prišli domov nekje ob 18h. Midva crknjena (moja kondicija je na nuli), Erika pa tako polna energije, da jo je kar razganjalo. Pa lačna za umret. Čez dan se ji je toliko dogajalo, da ni jedla skoraj nič, potem je bila pa tako lačna zvečer, da mi je obe dojki na dušek izpraznila, pa še ni bilo dovolj. Tako je spila še 60 ml mojega mleka (pogretega s hladilnika) s piškoti in še 50 ml kašice. Potem pa je zaspala kot top. Upam, da jo je ta svež zrak tako zmatral, da bo noč bolj mirna. Zdaj se kot po pravilu zbuja dvakrat na noč in je vedno lačnaaa. Seveda, ko mi pa čez dan tako malo je. Ampak sploh ne morem nič - enostavno ne je veliko čez dan (tudi pri meni noče jest po obrokih GH), zato je pa lačna ponoči. A ima katera kakšno idejo kaj naredit?
Ampak nisem imela izbire - ni imela nobenih rokavičk in v hribe je ne bi mogla nest brez njih.
. Ji bom raje navaden bio prepečenec kupila ne pa to sra***. Bo že jedla sladkarije, ko bo večja...
sladek. katastrofa... zdej bom raj kar navadnega nardila vsake toliko. bolje potem bio prosena kaša, al pa kakšni kosmički... ampak, zavarovat jih itak ne moreš pred tem dandanes, sploh ko pridejo v vrtec, ker se vsi starši pač ne sekirajo tolk kot mi in pol zveš, da tam pa vsak dan dobijo bonbone - kakšne res zuper duper grozne
, ki jih je pač nekdo prinesel in bokvekaj še vse
.
.
. Pojma nima kaj naj nardim, ker tok velik fant ne potrebuje več samo varstva ampak tudi vrstnike in pa malo "učenja". Se pa seveda bojim tudi za Tajo. Res mi ni za bit skos na pediatrični
) Upam da Taja kmalu neha hropst in se čisto pozdravi.
za alergijo.
. Bučman. Upam, pa seveda da ni kakšen virus. Sicer je tovarišica v vrtcu rekla, da je ena mamica klicala da je eni punčki slabo ampak bomo videli. Tilnu sedajle ni nič in je prav dobre volje. Če ne bo danes bruhal potem ni virus. Ga pa seveda podim od Taje, ker če pa še kaj takega faše pol pa res ne vem.
tole glede alergije od Anje....kaj to pomeni, da ni bila alergija na antibiotike?