|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  195 196 [197] 198 199   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: zakladki marčevk
5.10.2008 21:05:07   
terida
Lona, user posted image user posted image user posted image za malo Tajo! Ona pa res nima sreče z zdravjem. Zdaj jeseni je res zoprno, ker so v vrtcih vsi bolni... Držim pesti, da boste uspeli najti en način, da boste vsi zadovoljni: ti, Taja in Tilen!

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 4901
   RE: zakladki marčevk
5.10.2008 21:21:19   
terida
Da pa še malo o naši nedelji napišem... Danes smo šli prvič v hribe z Eriko. Smo jo dali v nahrbtnik (Deuter Kid Comfort II za tiste, ki poznate te stvari) in jo je user posted image lepo nesel. Šli smo na Slivnico (kjer so čarovnice) in se imeli super. Bil je prekrasen dan, pohod pa sva midva organizirala in se nas je nabralo kar 18 odraslih in 2 user posted image (no, ta drugi ima že 15 mesecev). Erika je spala pol urice na poti navzgor in celo pot navzdol (cca. 1 uro). Takrat je bila tako zmatrana, da sva jo z nahrbtnika prestavila v avto, pa se sploh ni zbudila! Prvič v življenju, da smo jo lahko tako prestavljali okrog! Potem smo se ustavili še na eni pici in prišli domov nekje ob 18h. Midva crknjena (moja kondicija je na nuli), Erika pa tako polna energije, da jo je kar razganjalo. Pa lačna za umret. Čez dan se ji je toliko dogajalo, da ni jedla skoraj nič, potem je bila pa tako lačna zvečer, da mi je obe dojki na dušek izpraznila, pa še ni bilo dovolj. Tako je spila še 60 ml mojega mleka (pogretega s hladilnika) s piškoti in še 50 ml kašice. Potem pa je zaspala kot top. Upam, da jo je ta svež zrak tako zmatral, da bo noč bolj mirna. Zdaj se kot po pravilu zbuja dvakrat na noč in je vedno lačnaaa. Seveda, ko mi pa čez dan tako malo je. Ampak sploh ne morem nič - enostavno ne je veliko čez dan (tudi pri meni noče jest po obrokih GH), zato je pa lačna ponoči. A ima katera kakšno idejo kaj naredit?

Je bila pa včeraj prava komedija z mojim kvačkanjem. Sem ji naredila eno rokavičko in pol in mi je zmanjkalo volne. Zato sem šla v trgovino po novo, pa niso imeli več take! Tako sem kupila drugo in ji potem kvačkala dve novi rokavički od 21h do 24h včeraj zvečer! Težko bi to naredila bolj tik pred zdajci user posted image Ampak nisem imela izbire - ni imela nobenih rokavičk in v hribe je ne bi mogla nest brez njih.

Evo, zdaj se bom pa spravila spat - komaj gledam.

(odgovor članu terida)
Neposredna povezava do sporočila: 4902
   RE: zakladki marčevk
5.10.2008 21:43:17   
san
taja en vagon user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zate, da ti bo kmalu bolje! lona, upam, da vam uspe tole skombinirat, da bo ok za vse...

margetka, tina, ursi84 in katiandi - lušni novi avatarčkiuser posted image user posted image user posted image user posted image
pa ursi84, lepo da si se javila in bravo nejcu za skorajšnjo plazenjeuser posted image

terida, bravo za prvi ”gorski” podviguser posted image user posted image , pa za rokavičke in trakuser posted image user posted image . držim pesti, da bo noč prespana v enem kosuuser posted image

zofy, kje si našla stokke za 65 al 75 eur? jst sm za 90 novga najdem... maš kakšen link? hvalauser posted image
trak je pa res ugodenuser posted image
bio tržnice pa ob ponedeljkih ni, samo tiste dneve kot si napisala, tudi bio mesnico imajo v pokriti tržnici in ob četrtkih imajo tudi meso za kuho in peko, drugače pa salame, pa take zadeve.

medica, upam da bo ponoči danes kaj bolje. a za rdečico si že šla kaj do pediatra? soduco krema je tud ok.

(odgovor članu terida)
Neposredna povezava do sporočila: 4903
   RE: zakladki marčevk
5.10.2008 21:48:45   
san

IZVIRNO SPOROČILO: Zofy

IZVIRNO SPOROČILO: san

druga pa glede skute. katiandi je enkrat spraševala, če se ne motim. sej v navadni skuti so tudi konzervnsi in še bogvekaj


Ja, še kušp sladkorja, Sem zadnjič pogledala etiketo in se odločila, da ne bom tega kupovala. Navadna sadna skuta od Lj. mlekarn pa npr. nima nič dodanega sladkorja, tako da, če že ne bom sadne skutice naredila sama, bom kupila tako. Sem zadnjič Juliji kupila prepečenec za otroke in je tako sladek, da ga imam jaz za kadar mi zmanjka čokoladeuser posted image . Ji bom raje navaden bio prepečenec kupila ne pa to sra***. Bo že jedla sladkarije, ko bo večja...



ja, maš prav... matr, sm kupila zadnjič milupino kašo - gres, kolk je ta user posted image sladek. katastrofa... zdej bom raj kar navadnega nardila vsake toliko. bolje potem bio prosena kaša, al pa kakšni kosmički... ampak, zavarovat jih itak ne moreš pred tem dandanes, sploh ko pridejo v vrtec, ker se vsi starši pač ne sekirajo tolk kot mi in pol zveš, da tam pa vsak dan dobijo bonbone - kakšne res zuper duper grozneuser posted image , ki jih je pač nekdo prinesel in bokvekaj še vseuser posted image ... raje ne bi vedelauser posted image , no sej mi ni tolk smešno

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 4904
   RE: zakladki marčevk
5.10.2008 22:06:51   
Zofy
IZVIRNO SPOROČILO: san

zofy, kje si našla stokke za 65 al 75 eur? jst sm za 90 novga najdem... maš kakšen link? hvalauser posted image



San, sem ti poslala telefonsko številko od gospe, ki jih ima za 60€ na ZS. Meni prinese jutri v natur barvi. Ne vem koliko jih še ma, je rekla, da ima tudi enega rjavega.

Pa hvala za info glede bio tržnice. Super, da se dobi tudi meso user posted image

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 4905
   RE: zakladki marčevk
5.10.2008 22:22:48   
san
ooo, zofy, hvala

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 4906
   RE: zakladki marčevk
5.10.2008 23:29:58   
Naša črtica koraka
IZVIRNO SPOROČILO: terida

IZVIRNO SPOROČILO: tina50

IZVIRNO SPOROČILO: terida


Trak/sling/štorkljo sem si pa jaz sama naredila - po navodilih od tu: http://www.sleepingbaby.net/jan/Baby/index.html
Dolg je 190 cm, ker je bilo blago pač tako dolgo, samo če bi delala še enkrat, bi naredila vsaj malo daljšega. Ga bom enkrat poslikala in dala gor. Če zdaj pomislim, sploh nimam niti ene slike, na kateri bi jo imela v traku. To bo treba popravit!




ma ti si tud super,da greš kaj takšnega delat, vse se pripraviš delatuser posted image user posted image
iz kakšenega materiala si pa naredila, mogoče bi mi pa mami to naredila? hvala 

Iz dveh plasti navadnega bombažnega blaga. Zunanja je temno sive barve, notranja je pa bela z majhnimi rožicami in detajli vlečejo na tako sivo, kot je zunaj, tako da super skupaj paše. Dvojno pa sem naredila zato, da je blago bolj močno in se ne bojim, da bi se kdaj strgalo.



bravo, si si naredila trak, terida? Daj ga pofotkaj, da ga vidimo! Pa kako se obneseta 2 kosa skupaj sešita, nista predebela?

(odgovor članu terida)
Neposredna povezava do sporočila: 4907
   RE: zakladki marčevk
5.10.2008 23:44:22   
katj
čer......spet tazadnja!?

Taja, boga revica.........sam da ste doma. si sploh ne predstavljam, kok more bit to hudo, ko morš z otrokom v bolnico. jst bi skoz jokala, sam sej ne smeš zarad otročka! pa tilen....sej bo vse nadoknadu, ti je najbrž hudo, se boste pa bl crkljal lah doma user posted image .

ma tale naša hrana....jst sm tud za zdravje, sam po moje ne smemo pretiravat, ker pol ko otroc pridejo v vrtec in šolo dobijo vse sorte za jest. 

me zanima, teli stokke stolčki.........v čem so bolši kot kakšni podobni od drugih firm?

mate lušne avatarčke, si bom tud jst enkrat to naštimala, morm najprej mal poštudirat user posted image .

_____________________________

ROK 2.3.2008
MARK 22.11.2006

(odgovor članu Naša črtica koraka)
Neposredna povezava do sporočila: 4908
   RE: zakladki marčevk
5.10.2008 23:45:43   
Naša črtica koraka
IZVIRNO SPOROČILO: Lona76

Sem celo popoldne rabila da sem prebrala, kar ste načvekale.
Hvala vsem za čestitke za 7 mesecev.
No midve s Tajo sva danes prišli iz bolnice. Ja pristali sva na Pediatrični zaradi bronhiolitisa. Sem jo peljala v sredo ob dveh ponoči. Je imela v spanju 64 udihov na minuto. Tam je bila na kisiku do včeraj ponoči, ko so jo odklopili in danes so naju poslali domov. Mala še vedno hrope vendar ne pričakujejo poslabšanja. So mi pa rekli naj izpišem Tilna iz vrtca, ker drugače bo mala skos bolanauser posted image . Pojma nima kaj naj nardim, ker tok velik fant ne potrebuje več samo varstva ampak tudi vrstnike in pa malo "učenja". Se pa seveda bojim tudi za Tajo. Res mi ni za bit skos na pediatrični user posted image . user posted image No danes ko sva šli domov so rekli naj se izogibava majhnih otrok, nakupovanih centrov (tam se itak ne zadržujeva) in seveda vseh ki so bolani. Tako da sem tašči že povedala da če se ne vidimo dolgo časa se pač ne vidimo (ona ma take fore da je prehlajena in to ugotoviš šele ko tja prideš sploh ne poveuser posted image ) Upam da Taja kmalu neha hropst in se čisto pozdravi.

Tudi jaz in Taja čestitava za obmesečnice vsem ki ste jih imeli.

user posted image  vsem za posvetovalnice in pikice

user posted image  Teridi da se spravi kvačkat in celo sama narditi trak. Te občudujem ker sem jst za  ročne spretnosti bl krmp

user posted image  Ursi2 da razmišljaš o obliki torte. Kot sem napisala sem bl krmp in meni po moje še navadna okrogla nebi ratala user posted image . Mi gre bolje kuhanje kot peka.

To je to za enkrat grem pogledat žabo ki spi (upam,da še) in pa še ta velikega žabona.

Aja je pa bila Taja full prinda v bolnici, jokala je samo ko so ji čistili nosek. So ji ga pa z vakumom in ji potegnil smrkle iz ......

Mumu vem da imaš ti baby vac pa me zanima kje se kupi. Sej verjetno si že napisala pa se mi ne da iskat user posted image . Ker z unim aspiratorjem ki je za na usta ven vlečt bl mal ven potegnem. Zdej vem kok ma notr user posted image .

Evo zdej grem pa res k otrokom.




joj, hudo, uboga Taja in tudi ti ...
pred parimi dnevi so me zelo bolela pljuča (zadaj) in bronhiji (zgoraj, spredaj), tako zelo da nisem mogla kašljati!
in sem se mazala s kremami od justa. Sicer ne verjamem v te maže-vraže kreme, a sem se zato, ker je bil ravno vikend  in nisem mogla it v dežurno, pa tudi antibiotike nisem hotela jest. In glej ga, na moje veliko presenečeneje mi je s toplimi obkladki in eteričnim oljem Tee Tree + krema materine dušice + 3x vrečka flimuklav za izkašljevanje uspelo!!
Anjo sem in tja namažem s kremo m. dušice, čisto malo pod noskom in ji potem smrklji kar ven lezejo. Ko sem zmanjšala uporabo aspiratorja je bilo še boje.

Iz čiste radovednosti sprašujem- kaj so pa v bolnici svetovali za "nego" tajinih dihal? Priznavajo še kakšno drugo metodo, razen ventolina, parne kopeli in inhalacij?

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 4909
   RE: zakladki marčevk
5.10.2008 23:53:14   
Naša črtica koraka
anja ima še vedno alergijo.


(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 4910
   RE: zakladki marčevk
6.10.2008 0:03:55   
katj
terida, bravo za pohod user posted image .
jst tud pogrešam hribe. zdej bi že lah šli, trenutno s kengurujčkom in nahrbtnik za marka. ampak kengurujček je že glih za glih, kaj pa pol, nej kupm dva nahrtnika al kako? san, ti maš več izkušenj? mojadva sta še oba tko mejhna....
poznam tale nahrbtnik, sm ga že gledala. kje ste ga kupil? je fajn najbrž?

_____________________________

ROK 2.3.2008
MARK 22.11.2006

(odgovor članu katj)
Neposredna povezava do sporočila: 4911
   RE: zakladki marčevk
6.10.2008 6:03:53   
katj
Jutro!

Mi smo mel fajn noč, Rok je samo 1x malenkost pojedu, Mark pa spal mirno celo noč in tako je mama že pokonc, ker je totalno spočita in naspana.
Vidm pa, da mam samogovore user posted image user posted image .
Okej, počakam da se zbudite user posted image .

_____________________________

ROK 2.3.2008
MARK 22.11.2006

(odgovor članu katj)
Neposredna povezava do sporočila: 4912
   RE: zakladki marčevk
6.10.2008 8:11:06   
mumu
Tomaž
 
user posted image

od Tie in mumu

(odgovor članu katj)
Neposredna povezava do sporočila: 4913
   RE: zakladki marčevk
6.10.2008 8:17:34   
mumu
Dobro jutro čveke!

Čez vikend sem ugotovila, da ve sploh niste mame, ne super mame, ampak čarovnice user posted image , kako vam vse to uspe, pečt torte, šivat slinge, hodet na pevske vaje, pa še kej sem najbrž pozabila. Punce kapo dol, super steuser posted image .

Anja user posted image za alergijo.

Taja ti revček ti bogi, kolk časa si mogla bit na pediatrični, se mi je kar tema nardila pred očmi. Upam, da se boste poštimal tako da bo za vse prov tut za Tilna seveda. http://www.babyvac.si/ 
user posted image

Se tipkamo in beremo še poznej, se moram še mal Tii posvetit.

(odgovor članu mumu)
Neposredna povezava do sporočila: 4914
   RE: zakladki marčevk
6.10.2008 8:20:55   
Katiandi
Trak/sling/štorkljo sem si pa jaz sama naredila - po navodilih od tu: http://www.sleepingbaby.net/jan/Baby/index.html
Dolg je 190 cm, ker je bilo blago pač tako dolgo, samo če bi delala še enkrat, bi naredila vsaj malo daljšega. Ga bom enkrat poslikala in dala gor. Če zdaj pomislim, sploh nimam niti ene slike, na kateri bi jo imela v traku. To bo treba popravit!

Hvala za link, je ful  uporabna stran. Bom js tud probala nardit, sam si morm prej še stroj kupit, ker se mi je ta star pokvaril. Vsaj neki dobrga, me sosedje več ne prosijo, če jim bi hlače zarobla, al pa rokave ali zavese. Js sm pa taka, da ne morm rečt ne.
A to si naredila z obročkom? Kje si ga pa kupila, a v elni? Kako se pa to potem zaveže skupaj?

(odgovor članu terida)
Neposredna povezava do sporočila: 4915
   RE: zakladki marčevk
6.10.2008 9:41:15   
Lona76
Dobro jutro!

Hvala vsem za lepe želje.
Mumu hvala za link. Ga gre mož danes že iskat. Ker ima Taja full zabasan nos in z unim na usta bolj malo naredim, ker ima zelene smrklje bolj zadaj.
Naša noč bi bila verjetno kar v redu, če nebi Tilen ob pol dveh bruhal user posted image . Kok je jokal revček. Zdej pa ne vem, a je bruhal ker se je preveč najedel ali pa (sem ga zaslišala in je povedal) ker je ko se je kopal pil tisto penasto vodouser posted image . Bučman. Upam, pa seveda da ni kakšen virus. Sicer je tovarišica v vrtcu rekla, da je ena mamica klicala da je eni punčki slabo ampak bomo videli. Tilnu sedajle ni nič in je prav dobre volje. Če ne bo danes bruhal potem ni virus.  Ga pa seveda podim od Taje, ker če pa še kaj takega faše pol pa res ne vem.

NČK user posted image user posted image za Anjino alergijo. Kaj pa kej pravijo pediatri? Glede nasvetov pediatrične pa jih ni. Taja ne sprejme Ventolina. Ji nič ne pomaga in sedaj so mi še povedali da naj ga sploh nebi uporabljala ker pospeši srčni utrip user posted image . Tudi za inhalacije so rekli da ne, tudi oni ji jih niso dajali. Edina terapija v pediatrični je bil kisik in močno čiščenje noska. In to oni predlagajo čistite nosek, izogibajte se infektom in majhnim otrokom in to je to. Nič ne predlagajo. Resno pa razmišljam da bi Tajo peljala k homeopatu. Je pa pediatrinja rekla da obstaja nekaj za dvigovanje odpornosti že za tako majhne kot je Taja in seveda razmišljam da bi kupila tudi to.
Zofy hvala za informacijo za Ekolostrum. Kje to prodajajo v lekarni? Bom jih vprašala če je za tako majhne dojenčke. Cena pa sploh ni pomembna če bi Taji pomagalo, ker ta srota je res skos bolana in bi dala vse, da se neha.
Glede Tilna in vrtca je pa tako, da moram vprašat na upravo, če bi mi ga spomladi sploh vzeli nazaj (če bi bil prostor in bi lahko bil v isti skupini). Ker drugače si ne moram privoščiti da ga izpišem. Mi je pa tut malo predrago da bi plačevala polni vrtec, on bi bil pa doma. Že tako ali tako pa če sem iskrena sploh ne vem kako bi 5 mesecev sfolgala z obema cele dneve doma. Sicer bi lahko Tilnu prižgala risanke in bi se tanituk pred samo to ni to. On nima nič od tega oz. bi mu samo škodovala. Za enkrat je pa ta naša Tajka še kar zahtevna in moram na žalost kadar imam oba doma Tilna vedno postaviti na drugo mesto user posted image  edino ko naša žabica spi se lahko posvetim Tilnu. Sem pa ugotovila da mu je full fajn če greva kam sama. Ko sva bili s Tajo v bolnici sta prišla z user posted image . Mož je šel k Taji jaz pa sem Tilna peljala na pizzo. Joj kako je užival ko sva bila sama. Tilen namreč ni smel k Taji. Tudi razmišljala nisem da bi ga peljala med use tiste viruse na Pulmo oddelku.
Joj sem se razpisala pa en sam jamr me je k stare babe user posted image . Grem zdej k Tilnu dokler še Taja spi.

(odgovor članu Katiandi)
Neposredna povezava do sporočila: 4916
   RE: zakladki marčevk
6.10.2008 10:12:44   
Naša črtica koraka
ALI STE ŽE DOBILE NALKAZANO PORODNIŠKO?? Js je še nisem.... pa ne vem ali naj do 12h čakam al že zdaj paniko zganjam?

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 4917
   RE: zakladki marčevk
6.10.2008 10:14:00   
Dinki
IZVIRNO SPOROČILO: Zofy

Glede skute: jaz sem tudi razmišljala o kaki bio varianti, pa ne bom še s  skuto komplicirala, ker ji dam itak samo 1 čajno žličko na dan. Kupila pa sem navadno od lj. mlekarn, Ostalo v malici pa je itak vse bio (banana, jabolka, pirini ali riževi kosmiči...).
Dejstvo je, da pri kupljeni skuti veš, da je ok in do kdaj ima rok trajanja. Tam na trgu pa nisem najbolj ziher od kdaj je tista skuta in kako dolgo lahko počaka v hladilniku.

A ste vedle, da je na trgu ob sredah, petkih in sobotah bio tržnica? Mogoče ve san, če je tudi ob ponedeljkih? Mi je ravno danes kolegica to povedala in sem se odločila,d abom hodila 1x na teden po bio zelenjavco, da jo bom imela za cel teden!


jaz čisto nič ne verjamem v te BIO in eko kupljene variante. Živim na vasi in poznam kar nekaj poljedelcev, kmečkih ljudi in tudi moj oče je vrtnar že celo življenje in NI variante, da je npr. jabolko BIO, torej nič špricano s pesticidi, vse naravno, če je velik za v celo dlan in lep. To je nemogoče. Če želiš pojesti bravi bio jabček, torej skoraj nič šprican, je ta majhen in skoraj zagotovo tudi malce črviv. Se ga pač poje s pomočjo noža, ga obrežeš. Da ne govorim o bio bananah.....to je le služenje denarja na nas "naivnih" potrošnikih. Pač moje mnenje, brez zamere.

_____________________________

7.4.2008 je najino življenje dobilo nov smisel.....ime mu je Tit.


(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 4918
   RE: zakladki marčevk
6.10.2008 10:18:33   
Dinki
No midve s Tajo sva danes prišli iz bolnice. Ja pristali sva na Pediatrični zaradi bronhiolitisa. Sem jo peljala v sredo ob dveh ponoči. Je imela v spanju 64 udihov na minuto. Tam je bila na kisiku do včeraj ponoči, ko so jo odklopili in danes so naju poslali domov. Mala še vedno hrope vendar ne pričakujejo poslabšanja. So mi pa rekli naj izpišem Tilna iz vrtca, ker drugače bo mala skos bolana . Pojma nima kaj naj nardim, ker tok velik fant ne potrebuje več samo varstva ampak tudi vrstnike in pa malo "učenja". Se pa seveda bojim tudi za Tajo. Res mi ni za bit skos na pediatrični


Oh, Lona76 user posted image user posted image user posted image
pa jaz sem čisto brez besed user posted image
mi je hudo zate in za malo Tajo....upam, da se tole pri vas čim hitreje mine. Skratka veliko sreče in mirnih živčkov user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

BTW....a si že kaj razmišljala o kaki alternativni varianti, da bi poskusila še tako? Npr o homeopatskih kroglicah tako kot San?

_____________________________

7.4.2008 je najino življenje dobilo nov smisel.....ime mu je Tit.


(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 4919
   RE: zakladki marčevk
6.10.2008 10:36:29   
Dinki
IZVIRNO SPOROČILO: Naša črtica koraka

ALI STE ŽE DOBILE NALKAZANO PORODNIŠKO?? Js je še nisem.... pa ne vem ali naj do 12h čakam al že zdaj paniko zganjam?


NČK, a ni porodniška zmeraj 15. v mesecu? user posted image  tole glede alergije od Anje....kaj to pomeni, da ni bila alergija na antibiotike? user posted image ....upam, da čim hitreje ugotovijo na kaj je alergičnauser posted image user posted image user posted image .

Lona76, sem videla, da si tudi sama potem omenjala homeopatijo. Jaz bi zagotovo poskusila na tvojem mestu, za zgubiti nimaš kaj. Pošiljam tudi Tilnu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , da je bila slabost le posledica pene in ne kake viroze.

Tina50, super avatarček user posted image , prav tako Ursi84 in Katiandiuser posted image .

terida, čestitke za gorski podvig in rokavičke user posted image ...bravo mami user posted image ....boš zaradi te lastnosti tudi super babica svojim vnučkom ko bo enkrat Erika imela svoje user posted image  user posted image .

Lucalu, srečno danes v laboratoriju user posted image user posted image user posted image .

No, za nami je super noč. Titek se je zbudil le enkrat, malo pred peto zjutraj, sem ga podojila in je zaspal nazaj. Danes imava RA.včeraj je za pol leta, ki jih bo imel kmalu, dobil od babice, moje mami, copatke, ki so mu celo prav! oz. mu gredo na nogico user posted image user posted image . So pa tako luštkani.....končno ne bo Titek naokoli letal le v nogavičkah user posted image .

No, toliko zaenkrat od mene,
lepo se imejte in izkorisite sončen dan user posted image user posted image



_____________________________

7.4.2008 je najino življenje dobilo nov smisel.....ime mu je Tit.


(odgovor članu Naša črtica koraka)
Neposredna povezava do sporočila: 4920
   RE: zakladki marčevk
6.10.2008 10:42:11   
Dinki
Aja, še to....Tomaž od Jagoge, vse NAJ, NAJ za user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image mesecev user posted image user posted image user posted image
                                                     user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

_____________________________

7.4.2008 je najino življenje dobilo nov smisel.....ime mu je Tit.


(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 4921
   RE: zakladki marčevk
6.10.2008 10:46:04   
Zofy
IZVIRNO SPOROČILO: katj

terida, bravo za pohod user posted image .
jst tud pogrešam hribe. zdej bi že lah šli, trenutno s kengurujčkom in nahrbtnik za marka. ampak kengurujček je že glih za glih, kaj pa pol, nej kupm dva nahrtnika al kako? san, ti maš več izkušenj? mojadva sta še oba tko mejhna....
poznam tale nahrbtnik, sm ga že gledala. kje ste ga kupil? je fajn najbrž?

Ja, bravo terida za pohod in rokavičkeuser posted image user posted image

Kid Confort II je v bistvu najboljši nahrbtnik, če nisi res profi in hodiš v visokogorje non stop. V takem primeru je KC III, samo je kar dražji. Tale KC II stane v Kibubi (www.kibuba.com) 147€, drugače pa en Boštjan zbira naročila in pol jih več naroči in mislim da pol stane 130€. Če koga zanima imam njegov email in GSM. Sem mislila pri njemu kupit, pa mi je prijateljica rekla, da mi ona njenega posodi, ker se tamala noče več nosit (hoče hodit...), tako, da ga ne bom kupovala.


Kar se pa stokke stolčka tiče pa je ful kvalitetno izdelan, to je stol za celo življenje v bistvu. Nosi tudi odraslega človeka. In je narejen na "Z", tako, da se otrok v njem ne more prekucnit. Tako pravijo. Sem pogledala ostale stolčke (lesene) in zgledajo dosti bolj ceneni.

(odgovor članu katj)
Neposredna povezava do sporočila: 4922
   RE: zakladki marčevk
6.10.2008 10:47:00   
Zofy
IZVIRNO SPOROČILO: san

ooo, zofy, hvala


Ni za kajuser posted image

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 4923
   RE: zakladki marčevk
6.10.2008 10:50:23   
Zofy
Dinki, kar se bio zadev tiče, sem tudi jaz skeptična. Ma kupim za tamalo, imam vsaj dober namen. Zase pa kupim poceni banane in ostalo hrano (večinoma kar v Hoferjuuser posted image ). Se pa strinjam okoli jabolk - imamo sedaj doma prava bio in so majhna, flekasta, imajo luknjice... In doma oče noče škropit, ker hoče imet bio in pol nima nič user posted image . Tako da jabolka, ki so vsa iste velikosti, lepa in sijoča ziher niso bio bio.
Zadnjič je prijateljica, ki ful da na to, na tržnici kupovala breskve in so bile ogrooomne in vse iste, kot bi bile klonirane. Pa vpraša branjevko, če so škropljene in ona ji reče "ne, so s Primorske". Ma valda....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 4924
   RE: zakladki marčevk
6.10.2008 10:59:30   
Naša črtica koraka
IZVIRNO SPOROČILO: Dinki

IZVIRNO SPOROČILO: Naša črtica koraka

ALI STE ŽE DOBILE NALKAZANO PORODNIŠKO?? Js je še nisem.... pa ne vem ali naj do 12h čakam al že zdaj paniko zganjam?


NČK, a ni porodniška zmeraj 15. v mesecu? user posted image  tole glede alergije od Anje....kaj to pomeni, da ni bila alergija na antibiotike? user posted image ....upam, da čim hitreje ugotovijo na kaj je alergičnauser posted image user posted image user posted image .



uh, saj res! Petega v mesecu je plača, js sem pa res mona!!!! user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image

hvala za pike poke !

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 4925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  195 196 [197] 198 199   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  195 196 [197] 198 199   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zgodbe malih junakov: Roditi bi se morala ...
photo
7. 11. 2019, ob 9.34 se je rodila naša Klara, v 25. tednu nosečnosti, težka 730g in velika 34cm. Teh podatkov si nisem m...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?