Splet.Ka
|
Dobro jutro. Kako ste kaj danes? Me je kar malo stisnilo, ko sem videla, koliko vas je takih, ki vam grozi prezgodnji porod. Tudi jaz vam svetujem (iz izkušenj 1. ), da strogo upoštevate ginekologova navodila, se splača! Upam, da zdržite vsaj tja do 36. tedna. Danes sem kar malo pomirjena, ko sem v petek uredila papirje za CSD. Zdaj morava pa z še oddati avtogram, da je njegov . Čez vikend smo bili mi veliko zunaj, je bilo krasno vreme, vseeno pa nam ni uspelo it po kostanj. Je pa tašča priskrbela kislo zelje in sem se ga najedla...saj veste, da se mi je o tem sanjalo že 3 tedne nazaj. Evo, jaz danes začnem pisati sezname, kaj moramo od kod prinesti za in kaj moramo še dokupiti. Imam pa 3 bodije za tanovega dojenčka. Moja dveletnica jih je skrbno shranila pod stol svojega poganjalca in potem pripoveduje, da jih je spravila, ker so za sestrico . Dajte mi nekaj povedat. Kako boste imele otroka oblečenega notri in kako, ko boste šli ven? Malo imam težave, ker je bila naša prvorojenka stara že kar nekaj, ko je bila zima. Mi imamo v stanovanju precej toplo, smo pozimi v kratkih rokavih. Ampak vseeno bi verjetno moral biti otroček v bodiju in tanki jopici, žabicah in copatkih? Kaj pa za ven? malo debelejše žabice in copatke, debelejšo jopico čez bodi in potem čez tisti debel pajacek in v košaro? S čim jih boste pokrile, s dekico v vozičku ali kar s kakšnim mini "kovtrom"? Potrebujem tudi ideje za kosilo . Aja, za statistiko. Naslednji pregled imam v sredo (8. 10.), imamo menda , pri kg sem na +12, obseg trebuha 96. Lepo se imejte!