Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni
zraven?

Torej bi lahko ga kar doma napisala njega gor, on pa ne bi bil nikoli tam. Recimo... Ne vem pa kako je drugod.
.
v novem tednu!
. Včeraj po celodnevnih opravilih po hiši, sem šla še za pol urce na sprehod in sem komaj domov prišla. Čisto trd trebuh, bolečine... Takoj sem se ulegla za nekaj čas in je minilo vsaj malo. Me je kar stisnilo malo. Potem je pa mali zabrcal in sem bila potolažena
.
. Bomo vidli kaj rečejo čez 3 tedne novega.
. Tudi midva sva belila sobico čez vikend. Jaz bi še kaj gor narisala (beri kaj zelo enostavnega, ker nisem neka umetniška duša
prejle delala načrt za ta teden
... pa zdaj ne vem, a se je to kaj za sekirat in spet omejit hopacupanje na za po porodu, al je to čisto normalna reakcija???