Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Katere parfume uporabljate? 3.12.2008 9:12:18
|
|
|
|
Felicity
|
Trenutno so aktualni tile .... D&G l'eau the one, Burberry The Beat, C.Dior Pure Poison in Hypnotic Poison, Armani Diamonds ... pa še kakšnega bi se našlo.
|
|
|
|
|
RE: Katere parfume uporabljate? 3.12.2008 9:15:28
|
|
|
|
Nikita***
|
Pozimi uporabljam le dva in sicer moja najljubša parfuma ever: Dior Pure Poison in Diore Hypnotic Poison . Poleti pa jih kar dosti menjam, ker ne najdem tistega pravega, kot sem našla zimskega: D&G Light Blue, Bvlgari Omnia Cristalline, Dior J'Adore, Dior Addict Shine, L'occitane Vanilla (ta je bolj za spomladi in jeseni),... Ugotavljam pa, da sem kar precej mahnjena na Diorja . Tako da v bistvu vedno komaj čakam, da bo zunaj hladno (čeprav sovražim mraz in nizke temperature) ter da bom lahko začela živeti v simbiozi z mojima ljubima Poisnoma
|
|
|
RE: Katere parfume uporabljate? 3.12.2008 9:23:30
|
|
|
|
muška
|
COCO Chanel, že eni 2 leti (ma bo počasi 3) pa ga kar ne zmanjka in ne zmanjka
|
|
|
|
|
RE: Katere parfume uporabljate? 3.12.2008 9:25:21
|
|
|
|
maja24
|
IZVIRNO SPOROČILO: muška COCO Chanel, že eni 2 leti (ma bo počasi 3) pa ga kar ne zmanjka in ne zmanjka A tolk cajta ga že maš,pol si pa dobra.Jest mam en parfum ene dva mesca
|
|
|
RE: Katere parfume uporabljate? 3.12.2008 9:26:52
|
|
|
|
Rubin.
|
Katere parfume uporabljate? Chanel No. 5
|
|
|
|
|
RE: Katere parfume uporabljate? 3.12.2008 9:29:57
|
|
|
|
Volga
|
Redkokdaj katerega, ponavadi jih potem, ko postanejo rjavi oz. temnejši, vržem stran. Parkrat sem že govorila z osebo, ki mi jih vsako leto kupuje za novo leto, naj tega ne počne več, pa očitno ne razume. Mi je pa škoda denarja, ke ga tako vrže stran on in jaz.
|
|
|
|
|
RE: Katere parfume uporabljate? 3.12.2008 9:31:04
|
|
|
|
Katey
|
Trenutno imam: D&G The One Armani Mania Max Mara Silk touch so mi vsi trije noro všeč, za poleti pa: Jil Sander Pure
|
|
|
|
|
RE: Katere parfume uporabljate? 3.12.2008 9:52:11
|
|
|
|
Serendipity
|
Dior Pure Poison - v jesensko / zimskih časih Emporio Armani She - pomladno / poletnih časih
|
|
|
|
|
RE: Katere parfume uporabljate? 3.12.2008 9:53:25
|
|
|
|
Pupsika
|
Za poleti D&G Light blue( še vedno po tolkih letih najljubši in najbooljši zame ) Trenutno: Lacoste por famme in Guerlain My insolence
|
|
|
RE: Katere parfume uporabljate? 3.12.2008 10:10:17
|
|
|
|
r1ta
|
Shiseido - Zen C. Dior - Miss Dior Cherie YSL - Cinema Estee Lauder - Intuition Paco Rabanne - Ultraviolet Pa še kaj bi se našlo...
|
|
|
RE: Katere parfume uporabljate? 3.12.2008 10:17:55
|
|
|
|
muška
|
IZVIRNO SPOROČILO: maja24 IZVIRNO SPOROČILO: muška COCO Chanel, že eni 2 leti (ma bo počasi 3) pa ga kar ne zmanjka in ne zmanjka A tolk cajta ga že maš,pol si pa dobra.Jest mam en parfum ene dva mesca ma ja . Mi je mo kupil 100ml flako. Se vidi da malo kam grem . Se pa dostikrat odkradem v mamino kopalnico in se tam pricam, ko kam grem, ker sem tega Chanela e naveliana. Tistega tapravega parfuma, za katerega bi pa lahko rekla to je to, pa ne najdem
|
|
|
|
|
RE: Katere parfume uporabljate? 3.12.2008 10:21:42
|
|
|
|
muška
|
umniki ne delajo
|
|
|
|
|
RE: Katere parfume uporabljate? 3.12.2008 10:25:57
|
|
|
|
ZARA
|
IZVIRNO SPOROČILO: r1ta Paco Rabanne - Ultraviolet Uf, ta je nesramno dishech. Uf. Pa res shumniki ne delajo.
< Sporočilo je popravil ZARA -- 3.12.2008 10:26:47 >
|
|
|
RE: Katere parfume uporabljate? 3.12.2008 10:26:23
|
|
|
|
ZARA
|
IZVIRNO SPOROČILO: muška umniki ne delajo Umniki
|
|
|
RE: Katere parfume uporabljate? 3.12.2008 10:30:15
|
|
|
|
bodoča
|
Mojga najljubega parfuma pa ne dobim ve nikjer in ga res pogream: od Priscille Presley - Memories. Noben drug mi zdaj ne dii tako kot mi je ta.
|
|
|
RE: Katere parfume uporabljate? 3.12.2008 10:36:03
|
|
|
|
aprilčica07
|
Trenutno imam enega od Armanija, nevem imena, je pa v zlati pakungi pakiran Drugače imam pa doma vedno D@G Light blue, ta mi je res dober, rad imam pa tudi Davidoff (Cool water za poleti in Eco woman za pozimi:)
|
|
|
RE: Katere parfume uporabljate? 3.12.2008 10:38:16
|
|
|
|
higuys
|
armanijeve, code, diamonds, she, remix....
|
|
|
|
|
RE: Katere parfume uporabljate? 3.12.2008 10:41:28
|
|
|
|
Anonimen
|
versace blue jeans in pa coco channel egoist od ženskih še nisem natrofla na takega, k bi mi bil všeč
|
|
|
|
|
RE: Katere parfume uporabljate? 3.12.2008 11:01:44
|
|
|
|
Kerensa*
|
Prisegam na klasiko in kupujem Valderbilt, vsake toliko pa se pustim obdariti s Chanelom no. 5 in zelenim Poison-om. Pa e en popolnoma nizkoproraunski je super - Snake Fatal. Pa kaj se s temi kurevimi umniki?
< Sporočilo je popravil Kerensa* -- 3.12.2008 11:03:11 >
|
|
|
|
|
RE: Katere parfume uporabljate? 3.12.2008 11:55:38
|
|
|
|
Anonimen
|
Moji tops parfumi so Bvlgari Omnia, Guccijev Rush, za vsak dan pa Lacoste.
|
|
|
|
|
RE: Katere parfume uporabljate? 3.12.2008 12:56:06
|
|
|
|
sunny24
|
Light blue, hypnose in amour od Kenzo
|
|
|
|
|
RE: Katere parfume uporabljate? 3.12.2008 13:04:21
|
|
|
|
*sato*
|
Christina Aguilera Hypnotic poison
|
|
|
|
|
RE: Katere parfume uporabljate? 3.12.2008 13:24:30
|
|
|
|
maja24
|
Ta od Lacosta Tuch of pink je tut dobr.Drgač je pa zame daleč najbolši Jil Sander Pure-ta mi pa tko omamno diši
|
|
|
RE: Katere parfume uporabljate? 3.12.2008 13:35:49
|
|
|
|
Sibil_
|
Boss - Femme DG - Light blue Noa Tom Taylor - Ocean
|
|
Takoj po menstruaciji?qloqImam eno bolj splošno vprašanje, zanima me namreč kakšna je pri ženski možnost zanositve takoj po menstruaciji, kakšen dan ali dva ali 5.dni po mesnstruaciji ali je možnost večja ali manjša?Da (
60%)

Ne (
9%)

Mogoče (
12%)

Nevem (
5%)

Obstaja (
13%)

Ali je sploh ni (
1%)
Število vseh glasov: 108Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!