Marsy
|
Spet jaz! Za dva tedna doma! Sem obljubljala, da bom ta čas skos klepetala. No ja, se kaže, da bomo kar oblegani, ampak se bom potrudla, da ne bom požrla besede. Sicer pojma nimam, o čem debatirate zadnje čase, ker če vas grem za nazaj prebirat, pol sploh ne bom nič napisala . Moram se pohvalit, da sem si 'zrihtala' mleko. Prejšnji vikend sem mal spraševala, kako umetno mleko pripravljat, pa mi ga ni bilo treba . Sem tud polento jedla in res zaleže! Sem pa odpravila izvor stresa. Najprej se mi je zdela ideja čist mim, pol sem pa le to nardila. Z mojima tastom in taščo nismo najboljši prijatelji (milo rečeno...), mene je pa najbolj žrlo že ene 3 leta, ker nekaj stvari nismo razčistili in se neki kuhata. Sta pa taka, da se ne da z njima nič pogovorit, ker če ni po njuno, odideta stran al pa dol vržeta telefon. In kaj sem nardila? V voščilnico sem priložila še pismo, v katerem sem povedala, kar mi je ležalo na duši. In tisti dan, ko sem to oddala, sem dobila fuuull mleka, Kaja mi pa tolk spi, da jo včasih hodim gledat, če sploh še diha. Pismo sta dobila v petek in me zanima, ali sploh bo kakšna reakcija.
|