VANILI
|
uuuuffff, kje smo, mamčice??!! Ampak tako pride, se vidi, da nas zaposlujejo naši mladički ali pa službe ali pa kaj tetjega. No, pri meni je vsega po malem. V bistvu nič novega, posebnega, Teo ima zunaj 14 zob (saj možno dasem to ženapisala, ampak se mi zdi, da sem samo za prvo trojko povedala, klaudija?), sicer ima frizuro kot judovski rabi - nad ušesi kravžle, pa mi je vseeno žal ga stričt - joj to mi bo zameril, ko bo velik, sploh, ker ga potem s takim užitkom fotkam in se smejem na njegov račun, hehe. Zunaj smo bli danes, na sončku in je tok šibl naokoli, nič ga ni ustavilo, se ga je zanimalo, hotel se je vozit na živinem kolesu, triciklu, štirkolesniku, tovornjaku - jao moj križ!! no pol je paati vžgal vto in je ves blažen sedel za volanom in niti premakniti se ni hotel. Novo - če ga vprašaš, kako teo jezno pogleda, tako izpod čela pogleda in vlda e mu zdi tok fajn, ko tako vsi vriskamo okoli tega. na novo zna rečt še pa-pa, pa atija pokliče booooobo (bogo je drgač :) ), drugo nič ne govori še. doji se še vedno, nespremenjeno, evo zdaj je zaspal, zbua se še vedno parx na noč... po starem torej. Zelo rad je vse, kar je okoroglo: grah, fižol (no okoroglo ali pofdobno), zlate kroglice, čokoladne kroglice... rad zoba korn fleks, rad je toast z margarino, obožuje zelenjavo in piščanca in ribo, pa sparove probiotične jogurtke. Živa ojoj, bo pa letos začela že v šolo hodit - kok gre čas hitro. a je nisem včeraj rodila?? No, včeraj sem hotla bit kulturna in na poti v lj v avtu se obrnem nazaj k njej in začnem o prešernu, veš, rodil se je v vrbi... njega so klicali dr.fig.. skratka, ene 5 min predavanja, ona utripa z učki in kima, ko končam, pa mi reče: "Mmi, oprosti, zdaj sem pravljico poslušala, mi lakho še enkrat poveš, te nisem poslušal??" Mislim, tok o kulturi v naši familiji aja, še nekaj mi povejte: kaj se to pravi, da bi morala M dobit konec januarja, pa je še zdaj nimam? da ne bo katera takoj pomislila na - nemogoče, ker to leto sploh še nisva s...(ja, je tako prišlo, bolezni pa to ) - no, pred tem sem pa imela eno orng M. Torej a naj grem h G ali naj čakam - a se keri že je zgodilo ,da ji M tok zaostajala je? zdaj pa grem nemota brat, pol me čakajo gospodinje!! vas berem!!