nova10ka
|
ojla, pikica je že v postelji, jaz pa za računalnik pingi - žal jaz jutri ne morem. pa daj probaj zrihtat, da boš imela 14 čas :) al pa če prestavimo na 21? kljub temu, da imamo samo še frišno opremo za dojenčka, sem si jaz začela ogledovat nove stvari (ki jih tiak ne rabim ). tko da si trenutno želim nov voziček (seveda ga ne bom dobila ker imamo že tri ), pa zibelko na nečloveški pogon bomo nabavili (želja mojega dragega). tiste, ki imate PP - a lahko daš v športni del, seveda, če je do konca položen, tudi novorojenčka? sem brala, da se baje dobi takšne posebne mehke košare, da ti ni treba navette okol prenašat. fino bi bilo, da je lahko voziček in za tjašo in za upsa (delovno ime za našega novega člana), ne pa da moram tisto košaro sabo vlačit. ker dojenčka lahko še kar dolgo nosim v nosilki, pa zraven voziček s tjašo porivam, sam to ne gre, če je tjaša v košari. aja, pa še to - tjaša se je tudi naučila čist resno plezat, čeprav do zdaj ni imela za takšne dejavnosti nobenega interesa. zdaj pa na stol, kavč, mizo, okensko polico, pa potem plesat na višini, v trip trap (kljub varovalu) in iz njega... sem ji že povedala, da ne sme pretiravat, ker nam drugač urgenca ne uide, pa nič ne posluša
|