|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Desetke007
3.2.2009 10:34:15   
*kinnie*
Sem šele sedaj videla, da greš šele popoldan do pediatrauser posted image .
No, saj odgovor je isti, ker nam nič drugega ni pomagalo kot Voltaren, tudi v bolnici je vsakič, ko mu je šla vročina čez 39 C dobil Voltaren.

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 2376
3.2.2009 11:14:30   
janja
živa - že velja uredba, da imajo mamice oz. očki, če ostanejo pri otroku v bolnišnici zastonj prehrano in posteljo - ta je bolj kilava (pogoj: treba je narediti sprejem v bolnišnico tudi za njih, ker v nasprotnem primeru ne dobiš nič). Gre pa vse na račun ZZZS. Meja je 5 let (zdej ne vem, a pridejo 5 letniki še v poštev ali ne več). Baje bodo tistim, ki so jim bivanje neupravičeno zaračunali, vrnili denar.
Midva greva z Andražem v četrtek na nefro (mestna otroška bolnišnica), kjer bo 24 ur na opazovanju zaradi lulanja in pretiranega pitja. Jaz bom pri njem, samo ne bom spala tam...tu pa nisem prepričana, če mi kaj pripada.

Majoli - ti lisička...si bila kar tiho. Vseeno, želim ti še enega močnega fantička, kot je tvoj Maks. Pa lepo nosečnost in hiter porod.

Otroci so naše največje bogastvo! Čuvajmo jih!

http://janja73.mojalbum.com
http://zo-ja.mojalbum.com

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 2377
3.2.2009 11:15:01   
janja
Jasna - maš ZS.

(odgovor članu janja)
Neposredna povezava do sporočila: 2378
3.2.2009 11:15:39   
nova10ka
Lia ima že od včeraj popoldne temperaturo nad 38,5. Danes zjutraj je imela spet čez 39. Zbije je pa nič. Ne daleron, ne zbijanje v vodi... sploh ne vem, kaj naj še nareedim, da ji vsaj malo pade. Z očmi občasno že kar blede. Popoldne bom klicala P... ima katera kakšno idejo, s čim naj še zbijam vročino? A ni nekaj s krompirjem?

Mi Tjaši enkrat isto nismo mogli zbiti vročine iz 39.5-40 C, seveda se je to zgodilo v soboto zvečer. Sem klicala na dežurno pediatrično in so rekli, da načeloma vročina po kakšnih dveh urah vseeno začne padati, če pa se to zgodi (da npr. ne pade 4 ure kljub vsemu trudu) potem jo pa pripeljimo. To seveda ne velja za otroke z vročinskimi krči. In res ji je čez 2 uri temperatura padal pod 39, čeprav so od zadnjega paracetamola minile tri ure, od zadnjega hladnega kopanja pa 2 uri. Če se to ne bi zgodilo, bi valda leteli kar na deurno pediatrijo, ker pol pa ni več nujno, da gre samo za navadno virozo...

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 2379
3.2.2009 11:16:54   
micla
Pozdravček,

še vedno sami bolančki okrog in okrog. Mi smo sicer spet v vrtcu, ma jst še nisem povsem k sebi prišla. No, vsaj da nam gre na boljše.  Sm že dva dni spet za knjigami....torej sem super, neuser posted image   Sm kar v depresiji, ko se mi to kar zavlačuje nekam v prihodnost, sploh s temi boleznimi, ki vse prenesejo najmanj za en teden vnaprej. Upam, da zdržimo vsaj ta teden in še naslednji in pol konc. Trenutno se mučim z zaključnimi zadevami in ugotavljam, da enostavno sploh ne znam zaključit oz. skoz tvezim eno in isto, pa naj si bo zaključek ali povzetek ali uvod. Joj, se prou bojim, kaka klobasa bo na koncu ratala, ko sm pa tko lepo nrdila osrednji del, zdej pa kar neki pacam, samo da je. Še dobro, da imam dokaj fajn mentorja, samo kar neki pa spet ne morem čičkat. 
Ajde.....se spravim spet pisat.

Klaudia.....se strinjam za voltaren, ma sej ti bo sigurno P svetovala. pikapoke za vas

sanosan user posted image

šibam...... me že ni več.

micla

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 2380
3.2.2009 11:54:19   
sanwebdra
Majoli, super ... čestitke.
user posted image

Kinnie, a vi pa končno na svoje ... še tebi čestitke ...

user posted image

Midve pa greva popoldne na kontrolo, ji je vročina končno padla, kašlja pa še vedno, tako da bo še ta teden doma. Pa upam, da nam bo vsaj februarja uspelo biti v vrtcu v celoti.

Bolančki,
user posted image

Ko te dete vpraša, čeprav nikoli nismo doma imeli prižganega Big brotherja: "Mami, si jedla sir?"

(odgovor članu micla)
Neposredna povezava do sporočila: 2381
3.2.2009 12:01:41   
Klaudia
samo sporočim da je vročina končno padla na 37,0. Vsaj nekaj

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu sanwebdra)
Neposredna povezava do sporočila: 2382
3.2.2009 12:10:44   
sanosan
Moja ljubica pa je danes vsaj malo pokazala želje po hrani in je tudi malo kruheca pojedla. Pa malo se je igrala s kockami. Kljub malenkost boljšemu počutju pa ima še vedno vročino 38 in malo.

Vsem nam bolanim želim čim več user posted image  in naj že pomagajo, da ozdravimo.

Sem pozabila, za seznam:
- imamo že 4 zobke
- pri 15 mesecih je imela 9800g (vagali smo se ravno en dan preden je zbolela in me prav zanima koliko bo imela ko se bomo pozdravili)

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 2383
3.2.2009 12:14:27   
Kasija
Majoli čestitke user posted image    jaz sem te pa imela na sumu da si ti skrita septemberka user posted image

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 2384
3.2.2009 12:40:12   
Pandica
IZVIRNO SPOROČILO: Klaudia

samo sporočim da je vročina končno padla na 37,0. Vsaj nekaj

Super user posted image

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 2385
3.2.2009 12:45:41   
Pandica
Mi2 pa sma bili zunaj 2 uri user posted image brez vozička seveda user posted image
Se je nahodla, nasankala in nametala po snegu user posted image , mami pa nakidala snega user posted image , zdaj pa že spi user posted image
Madona, res je nametalo snega, sem imela avto do polovice vrat v snegu, ker je mimo peljal plug in mi ga zametal user posted image in valda, da nebi sploh prišla ven, sem ga mogla prvo odmetat user posted image

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 2386
3.2.2009 15:31:31   
Pandica
Tak, mi2 pa še greva eno rundo zdaj ven, ker me bo drugač "pojedla" user posted image doma, ker mi samo pa pa govori cel čas user posted image potepinka mala, samo bi se potepala user posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 2387
3.2.2009 15:57:45   
pingi
Majoli, čestitam iz srca!user posted image user posted image  Ne boš verjela, ampak zadnjič, ko si pisala, da ste vsi bolni in čist na psu, sem razmišljala, da se zmeraj na začetku nosečnosti faše ene bedne bolezni in da ti je verjetno neprijetno, če si zdaj v takem stanju user posted image  Prav filing sem imela, da si user posted image  Smešno, a ne?

Ja, zdaj samo čakam, da še Kinnie razkrije veselo novico user posted image  A ne?

Pri nas smo še kar v redu. Sedaj hodim na fizioterapijo za koleno, tako, da sem vsako jutro že ob pol šestih pokonci in je čista komauser posted image
Lane in ostale, ki ste zgodnje ptice, vsaka vam čast.user posted image

Janja, lepo te je spet bratuser posted image

Saj ne vem, kaj sem še hotela napisat...

Aja, a bi se morda kaj dobile? Saj vem, da ni dolgo od takrat, ko ste se, ampak na žalost nisem mogla prit (službauser posted image )

Grem zdaj še hitro nekaj narest, da bom šla lahko čim prej domov.
Grrr, ne maram snega, ker ne morem it s kolesom. Beda.

Uživajte!

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 2388
3.2.2009 18:24:36   
Kasija
user posted image  Se lotevam projekta Elianova soba - predvidoma v marcu - in sem prav obupana nad ponudbo stenskih nalepk. A je katera kupovala po spletu ali kjerkoli dobila kaj bolj domiselnega? Ali celo izdelala sama? Risat sicer ne znam (no, če slon od zadaj ne šteje:) ampak po šabloni bi pa lahko kaj spravila skupaj. Predlogi?
Aja, pri ponudbi v bc me moti, da so vse stvari za otroke tako kičaste. Bi kaj bolj umirjenega, v dveh, treh tonih, ne pa barve vsevprek.

< Sporočilo je popravil Kasija -- 3.2.2009 18:25:15 >

(odgovor članu pingi)
Neposredna povezava do sporočila: 2389
3.2.2009 20:00:21   
živa
Kasija, a si pogledala v Mercatorju v Dravljah? Tam imajo tudi ene stenske nalepke, pa še cenejše kot v BC. Pa če bosta hodila kaj v Avstrijo, jaz sem jih kupila v Toys'r'us.
Za risanje na steno pa je super, če bi lahko kje dobila projektor (evo, zdaj mi je ušlo iz glave, če se mu še kako drugače reče) - tisto, ki se priključi na računalnik, navadno za kake powerpoint prezentacije na konferencah ipd. - pa poiščeš želeno sliko, jo projiciraš na steno in rišeš po obrisu. Ali pa če sfotokopiraš kak lik, ga povečaš (s kopircem), obrežeš in obrišeš na steno ... pa potem npr. odrežeš glavo ven, da narediš notranje črte, pa oči, pa jih postaviš znotraj glave na steno in obrišeš - a ti je jasno, o čem sploh govorim user posted image ?

Mala dva sta že v postelji, jaz moram pa spanirat večerjo za delavce user posted image .

Lp,

živa

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 2390
3.2.2009 20:06:37   
Klaudia
IZVIRNO SPOROČILO: Kasija

user posted image  Se lotevam projekta Elianova soba - predvidoma v marcu - in sem prav obupana nad ponudbo stenskih nalepk. A je katera kupovala po spletu ali kjerkoli dobila kaj bolj domiselnega? Ali celo izdelala sama? Risat sicer ne znam (no, če slon od zadaj ne šteje:) ampak po šabloni bi pa lahko kaj spravila skupaj. Predlogi?
Aja, pri ponudbi v bc me moti, da so vse stvari za otroke tako kičaste. Bi kaj bolj umirjenega, v dveh, treh tonih, ne pa barve vsevprek.

Me ni so ful všeč baby looney toons. Če na steno narišeš mrežo s kvadratki 10x10cm in na slikico mrežo s kvadratki 1x1cm je ful u izi narisat na zid. user posted image

Primer slike: KLIK

Drugače pa povprašaj tukaj: http://www.risancki.si/o_meni/katalog_motivov.html

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 2391
3.2.2009 20:10:12   
Klaudia
uuuu kaj sem zdaj našla:
LOONEY TOONS

Susan Savannah

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 2392
3.2.2009 20:11:53   
nova10ka
majoli - čestitke, ti želim lepo in zdravno nosečnost pa eno krasno bebiko user posted image

kasija - pojma nimam glede nalepk. moja nevemkakosežereče žena od brata je otroku narisala travnate bilke, par rož, nebo in oblake in zgleda fantastično. sam nje se pač to ful da, jaz npr nisem karakter za to. verjetno je pri naših malčkih pametno stene do 1,5 m višine pobarvati s "pralnimi" barvami ali pa počakati nekaj časa, da si stene okrasijo sami.

meni je pa moj srček dans prinesel rožico user posted image sem ga poslala v trgovino po hrano, pa je še kar tulipan prinesel user posted image pa vse je skidal,  pa sploh in oh user posted image

< Sporočilo je popravil nova10ka -- 3.2.2009 20:15:30 >

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 2393
3.2.2009 20:12:23   
*kinnie*
IZVIRNO SPOROČILO: pingi

Ja, zdaj samo čakam, da še Kinnie razkrije veselo novico user posted image  A ne?

user posted image user posted image user posted image

Jaz se pa trudim, da me ne bi pogruntali, vidim da uspešno user posted image user posted image user posted image

Ok, jaz sem skrita septembrka....

Klaudia, ampak takrat ko si ti napisala, bi me pa res skoraj kap....še pomislila nisem, ker je bilo ono napisano na drugem forumuuser posted image user posted image . Ampak na seznamček pa še ne grem user posted image

(odgovor članu pingi)
Neposredna povezava do sporočila: 2394
3.2.2009 20:17:46   
Klaudia
IZVIRNO SPOROČILO: *kinnie*

IZVIRNO SPOROČILO: pingi

user posted image user posted image user posted image

Jaz se pa trudim, da me ne bi pogruntali, vidim da uspešno user posted image user posted image user posted image

Klaudia, ampak takrat ko si ti napisala, bi me pa res skoraj kap....še pomislila nisem, ker je bilo ono napisano na drugem forumuuser posted image user posted image . Ampak na seznamček pa še ne grem user posted image

Ha... pa te mamo user posted image . Jst grem vedno ko imam čas malo brskat pri nosečnicah. Tistih svežih in tistih tik pred koncem... ja malo me daje, pa bo treba zdržat na tabletkah še nekaj časa... user posted image

Za seznam boš pa že povedala, ko boš hotela da te damo gor user posted image

Susan Savannah

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 2395
3.2.2009 20:19:05   
Pandica
IZVIRNO SPOROČILO: *kinnie*

Jeeeee, bravo Kinnie, iskrene čestitke user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 2396
3.2.2009 20:21:06   
Pandica
IZVIRNO SPOROČILO: Klaudia

uuuu kaj sem zdaj našla:
LOONEY TOONS

Uuuu, to pa je prava stran za mene, ko sem nora na Looney Toons user posted image
Jaz pa imam nove copate z Tweety user posted image   user posted image

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 2397
3.2.2009 21:11:52   
valči
Majoli in Kinnieuser posted image user posted image user posted image user posted image ,res iz srca čestitam.Pa zdravja obilo,vse ostalo pa tako pol pride.

Sanosan,Janja,lepo vaju je brat po dolgem času.Še nadaljujta.

Pandica,hčerka ti je čudovita,res pupika na kubikuser posted image

Mi smo...Mihaela imamo na Arehu,šel je včeraj z vrtcem,pridejo jutri proti večeru nazaj.Joj,ga pogrešam,taki mir je,ko sta samo punci domauser posted image

Lara mi ima danes 4 leta,no v takem času sem šla v porodno,rodila pa 22.15.Kako hitro to mine,prehitro.Kupila sem ji pa Roxanne punčko in je presrečna.Naši otroci namreč dobijo igrače samo za rojstni dan in božič,pa je vsega še preveč.V nedeljo dobi tortico in obiske,samo še ne vem,kako obliko ji bom naredila.

Nina,naš mali škratek...Taka raketa je,da joj.Vse prešnufa,danes mi je cvirne-sukance,če ne veste,razmotala po hiši,pa Larine gatke in mačke ima nonstop na glaviuser posted image ,ker je predal na nizkem.Včeraj,ko sem kekse pekla,mi je zdevala ven vse piskre,kuhle,zajemalke...Potem še mi je benko razsula in moko-natakljiva,da jojuser posted image Če kaj delam,pa jo pač pustim,vmes pa govorim:Nina,ne,pospravi...Saj pol res pospravi in reče ALA-hvala.Kaka čopka zlata je.Pa iz pomivalca mi pomaga čisto posodo ven jemat,iz pralnega stroja perilo.Ona bi vse "velike" reči počela.

Pa po mizi mi hodi in pleše gor,vse živo.

Torej,vsi najimi trije otroci so ultra živahni,jaz pa včasih ultra utrujena.
Ni noben po meni,sem bila baje tako mirna,da kam so me postavili,sem stalauser posted image

Nič,ugotovila sem,da me House čakauser posted image

Sedaj pa imamo doma tri čudovite sončke,ki mi pomenijo vse na svetu.

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 2398
3.2.2009 21:23:02   
janja
Madonca, saj bo kmal več nosečk kot snega. Ful ste pridne, vsa čast vam. user posted image user posted image user posted image
kinnie - jaz ti želim, da se ti tokrat dobro izteče, da dobiš septembra novo svežo štručko. user posted image

Pa še tole - sem že mal pozna, ampak sem šele danes videla: Vrtec HC Andersen ima jutri 4.2.2009 ob 17. uri v sklopu Šole za starše predavanje o Kompetentnem otroku po Jasperju Jullu. Predavala bo dr. Tina Bregant, ki je tudi sama članica Medilaba. In sicer bo predavanje v telovadnici enote Marjetica (Bitenčeva 1) ob stari Vodnikovi OŠ oz. čez cesto nasproti tržnice Koseze. Predavanje je brezplačno. user posted image

majoli
- imaš ZS.

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 2399
3.2.2009 21:43:01   
Pandica
Valči  vse najboljše Lari za 4 leta user posted image  user posted image  user posted image

user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: valči

Pandica,hčerka ti je čudovita,res pupika na kubik

Hvala  user posted image

(odgovor članu janja)
Neposredna povezava do sporočila: 2400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

DOGODKI za OTROKE v AVGUSTU 2025
Pripravili smo izbor dogodkov za otroke, ki se bodo odvijali v avgustu – kulturne delavnice, ustvarjalni tabori, počitni...
5 tipov mam – katera si ti?
Vsaka mama se vedno sprašuje, ali je dobra mama, ter znova in znova premleva svoje metode in slog starševstva. Se morda ...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?