valči
|
Majoli in Kinnie ,res iz srca čestitam.Pa zdravja obilo,vse ostalo pa tako pol pride. Sanosan,Janja,lepo vaju je brat po dolgem času.Še nadaljujta. Pandica,hčerka ti je čudovita,res pupika na kubik Mi smo...Mihaela imamo na Arehu,šel je včeraj z vrtcem,pridejo jutri proti večeru nazaj.Joj,ga pogrešam,taki mir je,ko sta samo punci doma Lara mi ima danes 4 leta,no v takem času sem šla v porodno,rodila pa 22.15.Kako hitro to mine,prehitro.Kupila sem ji pa Roxanne punčko in je presrečna.Naši otroci namreč dobijo igrače samo za rojstni dan in božič,pa je vsega še preveč.V nedeljo dobi tortico in obiske,samo še ne vem,kako obliko ji bom naredila. Nina,naš mali škratek...Taka raketa je,da joj.Vse prešnufa,danes mi je cvirne-sukance,če ne veste,razmotala po hiši,pa Larine gatke in mačke ima nonstop na glavi ,ker je predal na nizkem.Včeraj,ko sem kekse pekla,mi je zdevala ven vse piskre,kuhle,zajemalke...Potem še mi je benko razsula in moko-natakljiva,da joj Če kaj delam,pa jo pač pustim,vmes pa govorim:Nina,ne,pospravi...Saj pol res pospravi in reče ALA-hvala.Kaka čopka zlata je.Pa iz pomivalca mi pomaga čisto posodo ven jemat,iz pralnega stroja perilo.Ona bi vse "velike" reči počela. Pa po mizi mi hodi in pleše gor,vse živo. Torej,vsi najimi trije otroci so ultra živahni,jaz pa včasih ultra utrujena. Ni noben po meni,sem bila baje tako mirna,da kam so me postavili,sem stala Nič,ugotovila sem,da me House čaka