|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Desetke007
3.2.2009 22:16:57   
majoli
*kinnie*, čestitke!!! user posted image user posted image user posted image

janja, imaš ZS.

Še enkrat hvala za čestitke in lepe želje. Se pa kar ne morem opogumit in povedat v službi. Mi je kar zoprno, ker se poznamo šele pet mesecev, pa še kolegica anglistka ima tudi rok avgusta in bo za ravnatelja to kar šok. Aja, pa da ne bo še kdo mislil kako nam je luštno v šolstvu - danes sem bila v službi 12 ur. Najbolj mi je hudo, ker sem potem čisto neuporabna za Maksa in res že komaj čakam počitnice.

Se pa strinjam s pingi, da bi vas bilo lepo spet kaj videti.

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 2401
3.2.2009 22:31:28   
živa
kinnie, super, čestitam user posted image . In držim pesti user posted image .

Čvergi ima pa spet vročino. 38,4. Ker se je zbudil in ga nikakor nisem mogla potolažit, sem sklepala, da ga nekaj boli in mu dala svećko user posted image .

Zjutraj imam pa nujen sestanek v službi user posted image .

Lp,

živa

(odgovor članu majoli)
Neposredna povezava do sporočila: 2402
3.2.2009 23:27:49   
teka
Pozdravljene!

se nekaj časa nisem javla in glej ga zlomka - same nove nosečke! majoli in kinnie, naj vama bo lepo in čudoviti štručki želim user posted image

berem, koliko je bolančkov, pa o teh visokih vročinah...ja tudi mi smo imeli pester teden, vsi 4je gripo z visoko vročino (do 40), no jaz sem se zmazala s 37,7. Na koncu se je pri maxu zakompliciralo v gnojno angino, pri zari začetek angine. no, za nameček je potem max dobil še glivice v ustih in po ritki...medtem je očeta blažji infarkt, oba avta smo morali dat na manjše popravilo, včeraj pa se je user posted image še en zaletel "v rit"...tole leto 2009 nam zaenkrat ni najbolj naklonjeno. se tolažim "slab začetek, dober konec". no, kar nam pa je uspelo je ohranit zaro dovolj zdravo ta teden, da gremo jutri v bolnico in pojutrišnjem sledi OP. Punce, hvala za info glede plačila bivanja, ker bo user posted image ostal z njo in so nam že povedali koliko je treba doplačat. jaz pa bom čez dan tam, ponoči pa z maxom. priprave na OP: smo ji kar povedali in začuda ne zganja nobenega strahu okoli tega. še najbolj je vžgalo, da bo potem lahko jedla sladoled user posted image smo se prav vsi veselili, da "lahko" gremo jutri v mursko soboto user posted image . bom po posegu napisala kako je bilo, upam da bo vse ok.

lepo bodite, pozdravite se vsi po vrsti, pomlad pa naj kmalu pride!

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 2403
4.2.2009 9:28:32   
janja
majoli - imaš ZS.

Kaj ljubljančanke, se bomo kaj videle? Vem, da je med nami veliko bolančkov, ampak tako je lahko še 2 meseca. Pa da vidimo nove trebuščke, da nam prej ne pobegnejo v porodnišnico. user posted image

Otroci so naše največje bogastvo! Čuvajmo jih!

http://janja73.mojalbum.com
http://zo-ja.mojalbum.com

(odgovor članu teka)
Neposredna povezava do sporočila: 2404
4.2.2009 10:08:09   
mišk
Vau!!!user posted image user posted image

Majoli in *kinnie*: Iskrene čestitke!!!user posted image user posted image user posted image  Tako se dela! Zate Majoli je itak logično, da bo fantek user posted image  (sej veš...), Kinnie, ti pa takoj, ko izveš sporoči kaj bo, ker še nisem razvila teorije, do kakšnega spola pride, če sta drugi in tretji otrok z majhno razliko.user posted image  Al pa skuštrana je tudi primeren naslov za ta podatek.user posted image

Doma mi je računalnik čist crknu, pa sem bosa!user posted image  

(odgovor članu janja)
Neposredna povezava do sporočila: 2405
4.2.2009 10:45:16   
mišk
Kasija: Jst sem tisto robno tapeto za Donino sobo kupila v Rutarju. Meni imajo ful lepe. Edino to me moti, ker jih moraš naročit in potem 14 dni čakat.

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 2406
4.2.2009 10:58:54   
skuštrana
Mišk, jaz potrjujem tvojo teorijo user posted image user posted image Včeraj smo imeli morfologijo in je bil velik kot Triglavuser posted image

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 2407
4.2.2009 12:23:26   
mišk
Kaaaaj!?!user posted image user posted image  Čestitke skuštrana!!user posted image  Torej kinnie, ti pričakuješ fantka!user posted image

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 2408
4.2.2009 12:25:05   
*kinnie*
IZVIRNO SPOROČILO: mišk

Kaaaaj!?!user posted image user posted image  Čestitke skuštrana!!user posted image  Torej kinnie, ti pričakuješ fantka!user posted image

hmmm kaj pa vem, ponavadi uničim vso statistikouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

no glede na moj občutek, imaš kar pravuser posted image

< Sporočilo je popravil *kinnie* -- 4.2.2009 12:26:03 >

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 2409
4.2.2009 16:40:34   
valči
Ja,popolnoma res je o teoriji z tremi otroci in sicer,kakšnega spola je zadni,je potem nasledni,kot pri nam in še marsikje naokrog.Včeraj je ena rodila in ima user posted image user posted image user posted image ,sem skoz govorila,da bo punčka in je res.Tako da popolnoma drži to.Jaz bi zase šla vse živo stavit,da bo fantek,pa se je rodila lepa Ninauser posted image ,ki je ne menjam za deset fantovuser posted image .

Skuštrana,bravo,sem spet uganila,se spomniš,ko sem ti pisala,da bo še en user posted image user posted image Kaj pa moji bombažni vložki?Daj mi vsaj napiši,jih ti uporabljaš-ko nisi user posted image ?Ker bi jih kupila,pa še nisem nobene srečala,da jih ima,vse me tako čukasto gledajo,ko to vprašamuser posted image user posted image Javi mi kaj

Nina protestira,hoče joškouser posted image

Sedaj pa imamo doma tri čudovite sončke,ki mi pomenijo vse na svetu.

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 2410
4.2.2009 19:45:40   
mama06
najprej

*kinnie* ČEEESSSSSSSSSTTTTTTTTTTTTIIIIIIITTTAAAMMMMMMMMuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Sem te imela na sumu, pa se nisem zmotilauser posted image

Vsem bolanim pa želim čimprejšnje okrevanje, saj smo sami med njimi. Namreč Jernej ima virozo, brez vročine, samo kašlja kot kak star kadilec, pa malo mu iz nosa teče, tako da je ati v bolniški. Ja prav ste prebraleuser posted image Jaz hodim v službo, dragi pa pedena malega doma in hodi k zdravnikuuser posted image

V službi imam gužvo, tako, da vas ne utegnem prebrati in kaj napisati, včeraj se zaspala s tamalim in sem se zbudila ob dvanajstih ponoči, se šla stuširat in nazaj spatuser posted image

(odgovor članu valči)
Neposredna povezava do sporočila: 2411
4.2.2009 20:15:55   
živa
Pri tej statistiki s spolom otroka naju z 2ursae tolaži jasna user posted image , ker če bi lahko izbirali, bi midve zdaj po samih razbojnikih še kako princesko, a ne, 2ursae user posted image ?
Je pa res, da je statistična verjetnost za drugačen spol 3. otroka, če sta prva dva istega, menda samo 25 %.

< Sporočilo je popravil živa -- 4.2.2009 20:16:02 >

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 2412
4.2.2009 20:40:12   
*kinnie*
Ja hvala za čestitkeuser posted image ... zdaj samo upam, da bo drug teden vse ok na pregledu. Ma glede na moje slabosti in počutje, morata biti notri 2 user posted image user posted image

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 2413
4.2.2009 20:47:30   
živa
IZVIRNO SPOROČILO: *kinnie*

Ma glede na moje slabosti in počutje, morata biti notri 2 user posted image user posted image

kinnie, potem bi pa ubila dve muhi na en mah user posted image . Saj si želela 4 otroke, kajne? In tvoj dragi nikakor ne bi mogel preglasovati tvoje želje user posted image .

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 2414
4.2.2009 20:55:31   
lane31
Majoli.........JEEEEEEEEEEEEEEuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Kinnie...........bravo,a me nisi čisto nič presenetila,sem kar vedela da si ti ta anonimka
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vsem user posted image seveda vse najlepše do konca

Nimam časa........sem ajaaaaaaaaaana zelo, samo na brzake pohvalim fotke in pošljem pikapokice bolančkom
Mi smo hb zdravi in veseli,norčavi,nagajivi in po novem govorimo na i - ati,mami,dedi,babi.....user posted image ...............joj je lepo ko reče maaaaaaamiiiiiii user posted image

Čao bejbice

Ko te bom poljubila za lahko noč,
te bom še tesneje
in še malo dlje stiskala k sebi.
Takrat se bom zahvalila Bogu zate.
Ničesar drugega ga ne bom prosila,
kot le za še en dan s teboj...

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 2415
4.2.2009 20:55:42   
*kinnie*
IZVIRNO SPOROČILO: živa

Saj si želela 4 otroke, kajne? In tvoj dragi nikakor ne bi mogel preglasovati tvoje želje user posted image .

user posted image user posted image
A si me nasmejalauser posted image user posted image

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 2416
4.2.2009 20:57:47   
*kinnie*
IZVIRNO SPOROČILO: lane31

Kinnie...........bravo,a me nisi čisto nič presenetila,sem kar vedela da si ti ta anonimka

Ja, kako hudiča ste vsi vedeli, madonca jaz sem pa še celo nick zamenjalauser posted image user posted image user posted image
Zdaj, ko pišem pod svojim, mi gre količina postov na dan bolje od rokuser posted image user posted image

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 2417
4.2.2009 21:02:02   
jasna
kinnie, čestitke!!!!!!user posted image  Sem te tudi jaz imela na sumuuser posted image .

skuštrana, user posted image

živa, mi smo pred Nelči izgubili eno user posted image , tako da je naša statistika čist 50:50 user posted image user posted image

Jaz moram pa jutri z vročino v službouser posted image . MA tako je to, ko si mislim, saj imam še dva dni časa in določenih zadev ne naredim takojuser posted image . Drugim jih pa težko obesim...

pa, pa

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 2418
4.2.2009 21:03:49   
živa
IZVIRNO SPOROČILO: jasna

živa, mi smo pred Nelči izgubili eno user posted image , tako da je naša statistika čist 50:50 user posted image user posted image

Ampak to je bilo že po obeh fantičih, a ne? Saj veš, da upanje umre zadnje user posted image .

(odgovor članu jasna)
Neposredna povezava do sporočila: 2419
4.2.2009 21:17:20   
janja
Ma ste čist u statistiko padle. No, medve z mojo sestro imava obe fanta, pa je pri obeh razlika 4 leta, tako da ta vaša statistika drži tudi za malo večjo razliko. Živa te pa čist razumem, da si po dveh mulcih želiš punčko. Če bi se jaz odločala še o enem otroku, bi si definitivno tudi želela punčko. Pa ne me narobe razumet. Svoja mulčka imam ful rada, sam včasih sta res tako divja in glasna, da bi si želela mal spremembe.user posted image

skuštrana - čestitke za še enega fanta.user posted image

noa1 - nisem pozabila nate, sam zadnje čase je toliko novih nosečk, da mi takrat ko pišem kako ime tudi uide. Tudi tebi želim lepo nosečnost in čudovito štručko. Pa da se ti hitro pridruži še katera Štajerka. user posted image

Otroci so naše največje bogastvo! Čuvajmo jih!

http://janja73.mojalbum.com
http://zo-ja.mojalbum.com

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 2420
4.2.2009 21:54:35   
živa
IZVIRNO SPOROČILO: janja

Živa te pa čist razumem, da si po dveh mulcih želiš punčko.

user posted image  Navadno se mi sicer vse posreči, če si želim kaj pomembnega, npr. službo ipd., ampak za tole se mi pa zdi, da če bom že imela tri otroke, bom imela 3 razbojnike, ker res ne vem, s čim bi si zaslužila, da bi mi bilo z deco kaj prihranjeno user posted image .

Glede glasnosti pa - moja dva zdaj vsak večer tekmujeta, kdo bolj glasno kriči. In kričita na vse grlo, visoko in cvileče, kar leti skozi ušesa user posted image  - ampak meni sta tolk cort, ker vidim, da končno postajata malo navezana drug na drugega user posted image .

Končujem en članek za službo in zeham na vse grlo, da se mi kar oči solzijo ...

Lp,

živa

(odgovor članu janja)
Neposredna povezava do sporočila: 2421
4.2.2009 22:01:55   
jasna
IZVIRNO SPOROČILO: ...vidim, da končno postajata malo navezana drug na drugega user posted image .

user posted image  A sta že pogrunatala, da se lahko povežeta proti tebi? user posted image  Saj veš - v slogi je moč user posted image

Lane, a Aneta pa že tako čeblja? user posted image

< Sporočilo je popravil jasna -- 4.2.2009 22:03:36 >

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 2422
4.2.2009 23:35:30   
živa
jasna, o ja, se mi že na čase smejita in oba delata ravno tisto, kar rečem user posted image .

Če jaz nisem malo čez les ... evo, namesto da bi si privoščila sladoled in se vsedla za dobro knjigo, ko sem ravno sama doma in deca spi, sem do zdajle čarala članek za službo ... pa še bi ga lahko, ampak imam dosti, že kar megleno vidim.

jasna, janja, a imata naslednji teden od srede do petka čas za kako kavo - v četrtek med N. operacijo žrelnice bi se mi zihr prilegla ... user posted image

Lp,

živa

(odgovor članu jasna)
Neposredna povezava do sporočila: 2423
5.2.2009 8:00:53   
Kasija
Dobro jutro!

kinnie čestitke user posted image user posted image user posted image   Pa smo dočakale razkritje.

Elian je bil zdaj 3 dni v vrtcu in včeraj je že imel vročino 38,5 in narastla na 39 in potem sem mu dala calpol. Zdaj se je pa zbudil brez vročine. Kaj je zdaj to user posted image  

Jaz bi vas tudi kaj videla, samo ne vem, kako bo z boleznijo, če je bolan.

Hvala za odgovore za sobo.

< Sporočilo je popravil Kasija -- 5.2.2009 8:03:53 >

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 2424
5.2.2009 9:06:04   
nova10ka
ojla, tjaša je šla pa danes v vrtecuser posted image . hotli smo jo dati že v torek, sam ko je meni zdravnica rekla, da moram ostati doma na lastni bolniški, sem kar še malčico obdržala pri sebi za družbo. dans moram pa pospravit in še par stvari porihtat v upanju, da grem lahko jutri že v službo in smo tamalo kar v vrtec peljali. je bila zadnjih par dni tak srček, ampak res pravi angel, da jo že zdajle pogrešam. user posted image

kinnie- čestitkeuser posted image želim ti eno res lepo nosečnost in zdravega otročička

majoli - kar počasi v službi, ne pretiravat. povedala boš pa že, ko bo čas (če ne bodo prej sami opaziliuser posted image )

bolančki user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , pa to so take pikakope, ki hitro primejo in dolgo držijo user posted image

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 2425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako disciplinirati otroke, mlajše od treh...
Postavljanje meja, spodbujanje želenega vedenja in odvračanje od nezaželenega se lahko začne že, ko je vaš otrok še doje...
Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?