Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 1.3.2009 21:47:23
|
|
|
|
ključek
|
punce, nočko.............smo danes spet bili auf ob 6.15................
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 1.3.2009 21:47:51
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: Me to you ali lahko v jabolčno kašico naribam baby piškot? ja, samo naš recimo ne je....ma raje čisto kašico..tud rižolinota not ne mara..... ...kake piškote pa maš? so brez glutena? sploh jih še nisem kupila. jutri zjutraj jih imam namen. mi kaj svetujete katere kupiti?? v dm imajo ene brez glutena plasmon......stanejo 4,29€...samo pazi, ker imajo 3 različne škatle isto plazmon..taka oranžna pakunga je..pa nekaj piše...da so za flaško, pa flaška je gor narisana... ....drugače sem pa jat tud že one navadne kekse dala...tiste kosti al pa linotove al pa tiste, ko imajo srno al jelena gor narisana..ne vem kak se jim reče....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 1.3.2009 21:48:20
|
|
|
|
lana17
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: Me to you ali lahko v jabolčno kašico naribam baby piškot? ja, samo naš recimo ne je....ma raje čisto kašico..tud rižolinota not ne mara..... ...kake piškote pa maš? so brez glutena? zdaj je že čas,da se začne uvajat gluten.. Men je patronažna rekla po 8.mesecu, še boljš pa še mal počakat.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 1.3.2009 21:49:08
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: Me to you ali lahko v jabolčno kašico naribam baby piškot? ja, samo naš recimo ne je....ma raje čisto kašico..tud rižolinota not ne mara..... ...kake piškote pa maš? so brez glutena? zdaj je že čas,da se začne uvajat gluten.. ma, jaz bom počasi, se mi nikamor ne mudi....vidiš, da sma že skoraj 6m2t pa lepo počasi papama..... jaz jemljem tisti 1 mesec, ko je prehitro prišel.. malo za rezervo
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 1.3.2009 21:49:38
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you punce, nočko.............smo danes spet bili auf ob 6.15................ mi tudi,ampak jaz danes zaradi A nisem nič spala,ker je smrčala.... zjutraj pa je moj vstal,poštimal obe babike,jima naredil zajtrk...jaz pa sem še poležala...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 1.3.2009 21:49:44
|
|
|
|
gloria
|
...jaz tudi grem...nočka....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 1.3.2009 21:51:10
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: gloria drugače pa kaj pa vem ...bom se mal pri P pozanimala v sredo.... ..daj poročaj, kaj boš zvedela.... ..me je malo zamikalo..... se videla, da je Hope2 probala....ti tak veš kdo je to....ona ziher ne bi kar tako...misliš da?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 1.3.2009 21:51:18
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: Me to you ali lahko v jabolčno kašico naribam baby piškot? ja, samo naš recimo ne je....ma raje čisto kašico..tud rižolinota not ne mara..... ...kake piškote pa maš? so brez glutena? zdaj je že čas,da se začne uvajat gluten.. ma, jaz bom počasi, se mi nikamor ne mudi....vidiš, da sma že skoraj 6m2t pa lepo počasi papama..... jaz jemljem tisti 1 mesec, ko je prehitro prišel.. malo za rezervo ja saj boljše... jaz sem ji prejšnji mesec pomotoma dala kašico s keksom,veš kak je jedla,ampak jo je šraufkalo pol ponoči..
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 1.3.2009 21:51:27
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Hvala..... juhuhu, kako je lušten ta pobč.....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 1.3.2009 21:51:59
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Malečka je bila pridna,le malo je tečkala,ker ni imela kaj dost časa spat....je pa bila drugače za pohvalit
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 1.3.2009 21:52:15
|
|
|
|
simat
|
meni smo rekli na pediatrični da se gluten uvaja lahko že po 6. mesecu, ravno tako jogurti s KM.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 1.3.2009 21:52:17
|
|
|
|
lana17
|
Nocka in mirno noč!
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 1.3.2009 21:52:46
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you no vprašaj, jaz bom pa naslednji teden......... tud ti da poročaš.... zna pa res bit kaj na tem
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 1.3.2009 21:53:27
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana17 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: Me to you ali lahko v jabolčno kašico naribam baby piškot? ja, samo naš recimo ne je....ma raje čisto kašico..tud rižolinota not ne mara..... ...kake piškote pa maš? so brez glutena? zdaj je že čas,da se začne uvajat gluten.. Men je patronažna rekla po 8.mesecu, še boljš pa še mal počakat. zato jaz čakam
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 1.3.2009 21:53:42
|
|
|
|
meta21
|
Oj! Jaz sem danes na rezervi...čist brez energije Edino tole še zmorem.... Lara in Jaka ... pa grem spat .Čaw!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 1.3.2009 21:54:20
|
|
|
|
arabela*
|
mene pa je zajel prehlad......
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 1.3.2009 21:54:27
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya jaz sem ji prejšnji mesec pomotoma dala kašico s keksom,veš kak je jedla,ampak jo je šraufkalo pol ponoči.. se spomnim ja
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 1.3.2009 21:56:31
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: simat meni smo rekli na pediatrični da se gluten uvaja lahko že po 6. mesecu, ravno tako jogurti s KM. ....jaz se pri prvem sploh ne spomnim glede tega glutena, da je bla kaka "štala".... tud jogurte in podobne zadeve je jedel že v tej starosti......sedaj pa komaj uvajamo zadeve....tam se mi zdi, da sma bila glih tak bolj pozna ampak glede na zdaj (če špegam v knjigo ) ful hitra
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 1.3.2009 21:56:41
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana17 Nocka in mirno noč! enako
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 1.3.2009 21:58:09
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya mene pa je zajel prehlad...... jaz sem pa začela vitaminske tablete spet jest in je zgleda boljše...... tu pa mam vprašanje za bubi.... a lahko jem centrum materna...te mi edine pašejo.......
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 1.3.2009 21:58:35
|
|
|
|
arabela*
|
babe,zakaj ima termovka tak vonj po postanem pa redno jo čistim,sproti svežo vodo nalijem,pa še kar...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 1.3.2009 21:58:47
|
|
|
|
gold fish
|
..no, pa grem...imam monologe...sicer pa moram ob 7 bit auf...ker peljem pikeca v šolo
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 1.3.2009 21:59:29
|
|
|
|
lana17
|
IZVIRNO SPOROČILO: simat meni smo rekli na pediatrični da se gluten uvaja lahko že po 6. mesecu, ravno tako jogurti s KM. Sem šla gledat v zapiske, tud v MŠ so nam rekli po 8. mesecu. Baje ima KM preveč beljakovin in obremenjuje ledvice, sprva pa ga naj bi uporabljali le kot dodatek pri kuhi, dovoljeni pa so polnomastni mlečni izdelki. Itak pa smo že ugotovila, da vsak P zagovarja svoje.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 1.3.2009 22:01:52
|
|
|
|
lana17
|
Vidim, da nisem sam jaz utrujena. Se mi pozna, da sem danes bol mal vozičkala in sem bolj spočita, drugač sem tak cajt že koma.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 1.3.2009 22:02:19
|
|
|
|
lana17
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ..no, pa grem...imam monologe...sicer pa moram ob 7 bit auf...ker peljem pikeca v šolo Tudi tebi lahko in mirno noč!
|
ime za punco?adockime za punco?julija (
41%)

ajda (
35%)

tinkara (
24%)
Število vseh glasov: 616Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!