|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del
1.3.2009 22:02:50   
lana17
Jaz grem pa še en del Razočaranih gospodinj pogledat.

Nikoli ne kažite otroku česa, kar ni mogoče videti. Ko razmišljate, kaj bi bilo zanj koristno, ko bo starejši, govorite o tistem, kar je lahko koristno sedaj.
Rousseau

(odgovor članu lana17)
Neposredna povezava do sporočila: 1901
1.3.2009 22:03:11   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: lana17

Vidim, da nisem sam jaz utrujena. Se mi pozna, da sem danes bol mal vozičkala in sem bolj spočita, drugač sem tak cajt že koma. 

jaz pa nič,kot da sem imunauser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu lana17)
Neposredna povezava do sporočila: 1902
1.3.2009 22:09:17   
Lara Croft
Koliko uporabljete besedo NE v komunikaciji z vašim otročkom? Pri meni je NE in to odločen samo takrat, ko me vleče za lase.... (zaenkrat)
Je bla danes tle ena moja frendica in je med tem, ko sem jaz kuhala mal pazla Laro.... no pa sem mal na ušesa vlekla... v 7 minutah je ene 28krat uporabla besedo NE.... in vedno zelo igrivo,nič strogo....

Ne vem, meni je taka uporaba čist nesmiselna... tko da je otrok dolgoročno sploh ne jemlje resno..... no, vsaj jaz tko mislim....

didnnn.. kudnnn.... go... duju...

(odgovor članu lana17)
Neposredna povezava do sporočila: 1903
1.3.2009 23:18:41   
Čarli08
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

IZVIRNO SPOROČILO: pf

Gold fish aptamil si mu dala v juhico? user posted image

ja, čisto malo.......     drugač doječe mame dajo malo mlekeca, toliko, da je prvič bolj mlečni okus.....  čisto miniuser posted image ...  Še nisi slišala za to? user posted image    ......  mlečna juhicauser posted image ...ma ne se hecam..... 

Zanimivo. Samo prvič?

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 1904
1.3.2009 23:19:39   
Čarli08

Vem, da ste že velik napisale, pa sem pozabla...s katero zelenjavo ste začele...ste jo tud zjutraj uvajale? A ste potem sadje dajale popoldan?

Jaz s krompirčkom in korenčkom skupaj. Eno žličko. Sadje dajem dopoldan, po nasvetu p.

(odgovor članu lana17)
Neposredna povezava do sporočila: 1905
1.3.2009 23:22:52   
Čarli08
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

joj, pa še to............sedaj ko leži na boku, fula dviguje glavo...........user posted image user posted image user posted image ..............pa ko se iz hrbta prevali na trebušček že obvlada obe rokici in jih da naprej.......ne leži na njih ampak jih ima pred sabo.................user posted image user posted image user posted image

Naš je že pravi telovadec. Bilda po loku od igralnega centra.

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 1906
1.3.2009 23:24:25   
Čarli08
IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1

[Kaj pa če ji v korenje in krompir, ki ju  ima rada če prav razumem umešaš ostalo zelenjavo. Al to že delaš? 

Jaz recimo nekako tako.

(odgovor članu Jazzy1)
Neposredna povezava do sporočila: 1907
1.3.2009 23:26:18   
Čarli08
IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1

Kolk tekočine pa bi moral popit, ko jejo GH npr. 3x/dan? 

To pa tud mene zanima. Jaz jo včasih še gor dam, včasih ji pa ponudim mal vode...te nardi kake 2 požirka, pa mogoče čez pol ure spet dva. Ni pa tko, da bi še nekaj nacejala še po hrani. Danes po večerji mi je samo kakih 5 požirkov na joški nardila, pa je mela dovolj. Mislim, da že sami nakažejo al so žejni al ne user posted image user posted image

Moj tudi noče kaj dosti pit. Potem pa trdo kaka in je prav božček. Sem se odločila, da jutri pokličem p, da vidim kaj mi bo svetoval.

(odgovor članu Jazzy1)
Neposredna povezava do sporočila: 1908
2.3.2009 7:10:21   
Čarli08
Evo, zadnja šla, prva prišla ... kot da hočem vse za nazaj nadoknaditi user posted image

(odgovor članu Čarli08)
Neposredna povezava do sporočila: 1909
2.3.2009 7:13:49   
Čarli08

Kaj vam je P rekla glede kožice pri lulčku? Sem na forumu mal brala in so s fulom različna mnenja, glede vlečenaj kožice. Pr keri stvari pa se sploh vsi strinjajouser posted image

Mi jo za en mm potegnemo nazaj ob kopanju. Kar v banjici. Od 3,5 meseca dalje. Mene je bilo kar strah tega. Imam občutek, da ga boli, pa moj user posted image  pravi, da naj se ne sekiram user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu lana17)
Neposredna povezava do sporočila: 1910
2.3.2009 7:15:00   
Čarli08
IZVIRNO SPOROČILO: simat

glede tekočine pa je takole če otrok poje veliko količino sadne kašice dobi s tem veliko tekočine,diureza je 1 do 2 ml na uro na kg telesne teže.

Od česa pa moj tako trdo kaka? user posted image

(odgovor članu simat)
Neposredna povezava do sporočila: 1911
2.3.2009 7:16:04   
Čarli08

jaz sem pa danes probala, kakšen bo odziv, če dobi vodo za piti. in morm rečt, da je blo kr ok. tko da bom sedaj menjala-čaj in vodo.

Tako bi jaz rada, pa me že na daleč grdo gleda, ko mu ponujam vodo ...

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 1912
2.3.2009 7:18:03   
Čarli08

...evo še enkrat...user posted image

user posted image

Kak lepotec !! Pri nas imamo nekaj mladih punc, so vse okoli 1 meseca; Naš ne bo mogel vsem ustreči, tako da se lahko pride ženit user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1913
2.3.2009 7:19:24   
ključek
jutro............user posted image

naš otroček je zgodnji ptiček, sva že od 6.10 auf...........vsak dan prej...........user posted image

(odgovor članu Čarli08)
Neposredna povezava do sporočila: 1914
2.3.2009 7:19:38   
Čarli08
IZVIRNO SPOROČILO: onina

user posted image  No, sedaj pri dveh letih si fante kožico že sam dol vleče. user posted image

trenira user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu onina)
Neposredna povezava do sporočila: 1915
2.3.2009 7:20:56   
ključek
IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08

jaz sem pa danes probala, kakšen bo odziv, če dobi vodo za piti. in morm rečt, da je blo kr ok. tko da bom sedaj menjala-čaj in vodo.

Tako bi jaz rada, pa me že na daleč grdo gleda, ko mu ponujam vodo ...

saj ko sem ji vodo ponudila nekaj časa nazaj jo je tako pljuvala ven............user posted image ..............včeraj je po prvem požirku malo tko čudno, postrani pogledala..........user posted image .............potem je bilo pa ok........user posted image

(odgovor članu Čarli08)
Neposredna povezava do sporočila: 1916
2.3.2009 7:21:01   
Čarli08
Dobro jutro MTY. Sem te kar vesela, mi je kar nerodno, ko imam že celo jutro monologe; malo za nazaj klofam, smo bili včeraj na izletu

(odgovor članu Čarli08)
Neposredna povezava do sporočila: 1917
2.3.2009 7:29:11   
*bubi*
Dobro jutro!

...evo še enkrat...user posted image

user posted image

user posted image user posted image user posted image  prav frajersko sedi not. Jaz sem ga zadnjič tudi bubiki v L.C. kupila, ampak še v kleti čaka. Bo treba sprobat user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 1918
2.3.2009 7:29:32   
*bubi*
Dobro jutro!

ali lahko v jabolčno kašico naribam baby piškot?

Seveda lahko. Če imaš brez glutena, še toliko bolje. Pač glede glutena se je treba odločit, jaz bom še počakala, dokler bo le šlo. Ko si bo kos kruha z mize postregla, pa pač.... saj veste, kaj pravijo: miza ponuja user posted image user posted image user posted image

Dobijo se že naribani plazma keksi (če se ne motim, so celo v akciji v baby tuš klub)

Imajo tudi kombinacije sadje s prepečencem v kozarčkih, tak za idejo user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 1919
2.3.2009 7:29:36   
*bubi*

IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

Ko Lara je cvetačo,....

user posted image

.... pa cvetačo s korenjem....

user posted image

Tle pa sem ji dala meso probat... ajuto.... user posted image

user posted image

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image ...............joj je lepa, pa te očke...........

user posted image user posted image user posted image  pravi cuker. In zdaj sem se spomnila, kaj si okol ušesk govorila. Smotka si, Lara, samo poglej, kako lubano pupo imaš.

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 1920
2.3.2009 7:32:15   
*bubi*

IZVIRNO SPOROČILO: gloria

drugače pa kaj pa vemuser posted image ...bom se mal pri P pozanimala v sredo....

..daj poročaj, kaj boš zvedela....

..me je malo zamikalo.....   se videla, da je Hope2 probala....ti tak veš kdo je to....ona ziher ne bi kar tako...misliš da?

tu pa sem zgubljena... o čem to govora?

aja, glede kvasa.... je bil že popularen, ko je bil bubi user posted image . Meni je to kruto, dat kvas, potem pa toplo mleko gor. Probaj v lončku to naredit. Se pa ne spomnim, da bi katera novembrka takrat to redno prakticiralo (beri: da bi pomagalo), probale pa so user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1921
2.3.2009 7:33:05   
Čarli08

jaz sem pa začela vitaminske tablete spet jest in je zgleda boljše...... 

tu pa mam vprašanje za bubi.... a lahko jem centrum materna...te mi edine pašejo....... user posted image

Jst imam enako vprašanje

Neposredna povezava do sporočila: 1922
2.3.2009 7:35:43   
Čarli08
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

Koliko uporabljete besedo NE v komunikaciji z vašim otročkom? Pri meni je NE in to odločen samo takrat, ko me vleče za lase.... (zaenkrat)
Je bla danes tle ena moja frendica in je med tem, ko sem jaz kuhala mal pazla Laro.... no pa sem mal na ušesa vlekla... v 7 minutah je ene 28krat uporabla besedo NE.... in vedno zelo igrivo,nič strogo....

Ne vem, meni je taka uporaba čist nesmiselna... tko da je otrok dolgoročno sploh ne jemlje resno..... no, vsaj jaz tko mislim....

Me ne šmirgla user posted image  Pravijo, da že razloči med strogim in nežnim glasom - moj ne. Če pa že, bo še štala - takrat se mi najbolj reži user posted image

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 1923
2.3.2009 8:05:37   
*bubi*

IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

mene pa je zajel prehlad......

jaz sem pa začela vitaminske tablete spet jest in je zgleda boljše...... 

tu pa mam vprašanje za bubi.... a lahko jem centrum materna...te mi edine pašejo....... user posted image

Seveda lahko. Pa mimogrede lahko še kaj uštimata, da boš 2x izkoristila user posted image user posted image user posted image

Sara user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1924
2.3.2009 8:05:40   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

babe,zakaj ima termovka tak vonj po postanemuser posted image
pa redno jo čistim,sproti svežo vodo nalijem,pa še kar...user posted image

se mi zdi, da ima vsaka user posted image  zato pa meni termovka najbolj ni.... in je ne uporabljam

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

oblačila
symba

kje najraje kupujete otroška oblačila?

baby center (13%)

oviesse (3%)

h&m (59%)

iana (1%)

pikapolonica (3%)

kik (21%)

Število vseh glasov: 116

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!