majana79
|
Jutro vsem! Hvala za , sem sicer pojedla čokolešnik, ampak oboje paše. Jaz sem že pokonci kako uro, sem tako slabo spala spet, da je groza... Nikakor se ne morem namestit, pa mali me je tik pred spanjem ene 2x tako brcnil, da sem kar zavpila, potem se je pa umiril... Sem ga očitno prestrašila. Se pa konstantno 'rita', jaz se pa bojim da se bo spet narobe obrnil... Stalno me nekaj skrbi, prav grozna sem... No zdaj se je spet malo premaknil, ko sem čokolino pojedla. Je res bolj aktiven po obroku. Pa zadnje dni me je začelo vse bolj bolet, noge mi bolj otekajo, tako da še moj govori, saj bo kmalu, še kak mesec. Se mi zdi da mu grem malo na živce, ampak on pa meni zaradi njegove službe, ker hodi domov ves siten, tako da se zgliha. Sem se mogla malo potožit... Amaya, mene je nazadnje ko sva , po tistem spodaj vse bolelo (ma ne od grobega ali kaj), pa nobenega pametnega položaja ne najdem in potem se raje crkljava. Mojemu tudi ne paše ravno, če vidi da jaz nisem prave volje. Čeprav bi, ampak me potem vse vmes mine... Se tolažim da bomo potem nadoknadili. lino, ti pa nehaj razmišljat o tem, da si bo našel kje drugje. Lepo mu povej kako se počutiš in da ne želiš zaradi , ne zato ker ga ne bi marala, pa bo razumel.
|