Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
mi smo imeli tud za torek napovedan kostanjev piknik pa je odpadel, ker se je zdelo staršem preveč mrzlo
....tam 25°C bi bla idealna temperatura za kostanje zunaj pečt in za ta letni čas....pa še tak smo bili pridni in smo šli kostanje nabirat in nejc se je ful veselil 
....moja je imela tudi zadnja dva dneva skor samo zizo, nč drugega ni hotla jest....upam, da bo dans boljše....mogoče ima kakšen poskok v rasti
)
.... ne moreš verjet, da ste ravno v tem času, ko sem jaz razmišljala kako je bilo lani, ko se je to vse skupaj dogajalo, ve tudi tukaj pisale o smrti bližnjih
, se dere, če ga oblačim za ven, se dere v vozičku, ko mu sonce posije v oči, se dere, če ga ne dvignem, se dere, če ne more (ne pustim) sam jest, se dere, ko mu delam flaško,se dere, ko ga brišem, se dere, ko mu nohte strižem, jesus .........Pa kaj je to?????? Samo nosit bi ga morala pa bi bil maksimalno zadovoljen
. (baje sem ji ful podobna).