|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: *mRRhe2010*
8.4.2010 9:06:56   
noranate
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image V skrinji sem mela nogo  (kremplje ) od crknjene kokoši user posted image user posted image user posted image user posted image . Tisti naši tamali bom vrat zavila, sam da iz šole pride.

(odgovor članu Colt)
Neposredna povezava do sporočila: 2151
8.4.2010 9:07:58   
*miska.mcc*
IZVIRNO SPOROČILO: noranate

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image V skrinji sem mela nogo  (kremplje ) od crknjene kokoši user posted image user posted image user posted image user posted image . Tisti naši tamali bom vrat zavila, sam da iz šole pride.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu noranate)
Neposredna povezava do sporočila: 2152
8.4.2010 9:08:33   
Kerensa*
IZVIRNO SPOROČILO: *miska.mcc*
grem jst špilat vzorno mati in zeno pa pospravljatuser posted image

Eh, pa koga farbaš, Miška? Daj ti lepo priznaj, da greš brkljat po hiši zato, ker imaš ob pospravljanju proste misli in boš lahko razmišljala o... pa še dobra samokontrola je pospravljanje za to, da mu ne napišeš še kakšnega SMS-a. user posted image

(odgovor članu *miska.mcc*)
Neposredna povezava do sporočila: 2153
8.4.2010 9:08:44   
madela

Imam občutek,da bi se ti morala pridružit pri tem mnenju in še sama kaj naredit user posted image
Čakam,da me lenoba mine user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2154
8.4.2010 9:09:18   
*miska.mcc*
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa*

Eh, pa koga farbaš, Miška? Daj ti lepo priznaj, da greš brkljat po hiši zato, ker imaš ob pospravljanju proste misli in boš lahko razmišljala o... pa še dobra samokontrola je pospravljanje za to, da mu ne napišeš še kakšnega SMS-a. user posted image

user posted image

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 2155
8.4.2010 9:10:16   
Colt
Hehe....prosim če preverite spodnji komad, garantiram dobro počutje user posted image user posted image user posted image user posted image

http://www.youtube.com/watch?v=ZFqSHZatrUo

...and once you have tasted flight, you will walk the earth with your eyes turned skyward, for there you have been and there you long to return. -- Leonardo de Vinci
AMEN!

Neposredna povezava do sporočila: 2156
8.4.2010 9:11:01   
Kerensa*
IZVIRNO SPOROČILO: madela

Imam občutek,da bi se ti morala pridružit pri tem mnenju in še sama kaj naredit

Tudi moj g. Mož ne bi imel nič proti, če bi se jaz strinjala z vama. user posted image

Ampak grem pa samo en uraden e-mail za UE Jesenice natipkat, potem pa pridem nazaj
.

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 2157
8.4.2010 9:11:25   
noranate
Ja men tud oba sužnja piskata, pa coklo si moram "razkužit", mi je tamala dala glisto notuser posted image . Pa jedilnik bi tud mogla sestavt, ideje prostim.

Neposredna povezava do sporočila: 2158
8.4.2010 9:12:58   
madela

IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa*

IZVIRNO SPOROČILO: madela

Imam občutek,da bi se ti morala pridružit pri tem mnenju in še sama kaj naredit

Tudi moj g. Mož ne bi imel nič proti, če bi se jaz strinjala z vama. user posted image

Ampak grem pa samo en uraden e-mail za UE Jesenice natipkat, potem pa pridem nazaj
.

Tudi to je nekaj user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 2159
8.4.2010 9:29:58   
hektorina

IZVIRNO SPOROČILO: Colt

Hehe....prosim če preverite spodnji komad, garantiram dobro počutje user posted image user posted image user posted image user posted image

http://www.youtube.com/watch?v=ZFqSHZatrUo

user posted image user posted image Je že malo boljše! Sem čist pozabla na njih. Ko je moj stric delal v Iraku pred ohoho leti mi je prinesel moj PRVI walkman in kaseto od Smokie! Jooj, kak je blo včasih lepo. In pol sem vsako popoldne "štamfala" na Pekrsko gorco, na vrh smučarske skakalnica (ko je še stala) in jih vrtela do nezavesti. Hvala Colt!

(odgovor članu Colt)
Neposredna povezava do sporočila: 2160
8.4.2010 9:32:39   
Colt
Hek, the pleasure is all mine user posted image Mel pa sem tut jaz strica v iraku...in mi je tut prinesel marsikaj user posted image

...and once you have tasted flight, you will walk the earth with your eyes turned skyward, for there you have been and there you long to return. -- Leonardo de Vinci
AMEN!

(odgovor članu hektorina)
Neposredna povezava do sporočila: 2161
8.4.2010 9:37:58   
Klemy82
Jutrčka. Samo na hitro, spijem kafe pa  šibam. Lep dan vseeem!

Jst.

(odgovor članu Colt)
Neposredna povezava do sporočila: 2162
8.4.2010 9:39:22   
Klemy82
IZVIRNO SPOROČILO: noranate

user posted image Ja, kaj, vrni milo za žajfo pa ji tele kremplje mrtvo hladna serviraj za kosilo. user posted image

Jst.

(odgovor članu noranate)
Neposredna povezava do sporočila: 2163
8.4.2010 9:56:58   
*miska.mcc*
U, f**k!

SMS!!!user posted image

(odgovor članu Klemy82)
Neposredna povezava do sporočila: 2164
8.4.2010 9:57:48   
hektorina
Innnnnnnnnnnnnn?!

Neposredna povezava do sporočila: 2165
8.4.2010 10:00:38   
*miska.mcc*
"hvala in lep dan!"

beeeeeh!user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2166
8.4.2010 10:11:44   
Colt
Očitno ne bo nič s penetracijo...

AMEN!

Neposredna povezava do sporočila: 2167
8.4.2010 10:14:03   
*miska.mcc*
IZVIRNO SPOROČILO: Colt

Očitno ne bo nič s penetracijo...

user posted image

(odgovor članu Colt)
Neposredna povezava do sporočila: 2168
8.4.2010 10:14:51   
hektorina
Colt, beri med vrsticami! Čist odkrito se ji meče ... pod noge (beri med)user posted image

(odgovor članu Colt)
Neposredna povezava do sporočila: 2169
8.4.2010 10:15:57   
*miska.mcc*
IZVIRNO SPOROČILO: hektorina

Colt, beri med vrsticami! Čist odkrito se ji meče ... pod noge (beri med)user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2170
8.4.2010 10:19:33   
Colt
Samo skrajno ''spomladansko razpoložena'' ženska lahko najde v ''želim lep dan'' med noge metajoče se indikatorje user posted image user posted image user posted image Hektorina, a ovuliraš? user posted image user posted image

AMEN!

Neposredna povezava do sporočila: 2171
8.4.2010 10:24:14   
hektorina
Ne, konc ovulacije...user posted image na obisku! Krvavo razpoloženjeuser posted image (joj, kak sem postala osebna). user posted image

(odgovor članu Colt)
Neposredna povezava do sporočila: 2172
8.4.2010 11:12:53   
resnično srečna
he he Hekta jest teb povem ko bom službo dobila...no o teb pa jest že vse skor vem (tud kdaj imaš hudiča na obisku he he)...

jao temo pa imate...pomlad pa tipi pa ex sošolci in prve ljubezni...oh ja...sem med tistimi, ki jih pomlad ne meče...letos za spremembo...vsaj ne še...

Franci je pa...eh mal sem ga na pase dala...nikol pa človek ne ve kdaj bo spet aktualen...

je pa kerenska kriva, da se mi sline cedijo...pa mal so me spomini preplavili...jah ja...Riblja čorba...sem en tak zaljubljenec v njih...pa bila na kar nekaj koncertih...in oh ja...recimo da je tudi tale men všeč...pa ne samo zaradi riblje čorbe ampak tudi zaradi nekoga, ki mi jo je velikokrat pel...

http://www.youtube.com/watch?v=2VHWLXLddXo&feature=related

oh ja pa smo tam...babe...

moja taščica je boga...čakam, da njen zdravnik pride v službo...se mal bojim, da ima zapoznelo prašičkovo...no ja...bomo pa še to prestali...v glavnem sedaj težko diha...če zakašlja jo vse boli...leži že 4i dan...torej čisto preveč hudo je...in temperatura okrog 39, ki ne pade niti po paracetamolu...

Shorty kako oče??? držim pesti...

pip

She
May be the face I can't forget.
A trace of pleasure or regret
May be my treasure or the price I have to pay.
She may be the song that summer sings.
May be the chill that autumn brings.
May be a hundred different things
Within the measur

Neposredna povezava do sporočila: 2173
8.4.2010 12:45:30   
mojamura
pa madonna no ka ste naklofali.....hahaha miš pa sms pa oš ljubav kaj si ti nor....esemesi bodo leteli...pa firbec bo nekoga matral

miška just 4 you: http://www.youtube.com/watch?v=On6KL3wx678&feature=PlayList&p=F90AF3CCF6F38F28&playnext_from=PL&index=0&playnext=1

Assumption is mother of all fuc*k*ups.

(odgovor članu resnično srečna)
Neposredna povezava do sporočila: 2174
8.4.2010 14:25:25   
Kerensa*
I'm back... "malo" z zamudo, pa vendar. user posted image

Vidim, da na Notranjskem danes ne bodo seksali... vsaj izven doma ne.
user posted image

(odgovor članu mojamura)
Neposredna povezava do sporočila: 2175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
5 tipov mam – katera si ti?
Vsaka mama se vedno sprašuje, ali je dobra mama, ter znova in znova premleva svoje metode in slog starševstva. Se morda ...
Aplikacija Gorski vodnik – pomoč na poti v...
Več kot 10.000 kilometrov je skupna dolžina planinskih poti, ki so jih posneli z GPS aparati. Podatke so zbirali več kot...

Vrtec
tojeto1

Ali ste v zadnjih 5 letih dobile željeni javni vrtec v jaslih?

da (velja za Ljubljano) (16%)

ne (velja za Ljubljano) (4%)

da (velja za ostale občine) (35%)

ne (velja za ostale občine) (11%)

ga nisem iskal-a (34%)

Število vseh glasov: 330

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!