|
RE: Mariborčanke,24.del! 25.8.2012 21:25:56
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx čer, tudi mi2 doma iz delovnega dopusta. vse je bilo fajn, razen vročine (nikjer klime ) in milijonov tigrastih komarjev. ko sem vidla fotko od Teota sem se takoj mogla čohat začet po vseh mojih pikih , s tem da so mene tak enih 30x dnevno pičili, pa še rahlo alergijo imam in sem bila v gobah dobesedno. pol sem si šla kupit ta novi Autan tropical in res pomaga - so me še samo parkrat popikali. matcar škoda za oddajo, da nisi bila sprejeta. so ti kaki razlog navedli? za Leo pa mislim, da je še malo premlada za to "industrijo". pusti ji bit še malo otrok . pač moje mnenje. arwenko za dopust in odvajanje. karmen za Jureta in za šefa. kaj pa če se probaš zmenit samo za prvi dan, potem pa mogoče da prideš samo kako urco kasneje in potem podaljšaš? ker kolikor vem niti niso v vrtcu najbolj navdušeni, da starši cel dan tam visijo, sploh, če je velika skupina. te bojo po moje hitro "ven vrgli". arabela majakla čestitke za obletnico. upam, da si dobila kaj lepega. toliko sem na hitrco preletela, če sem katero pozabila se opravičujem. zdaj pa še najbolj pomembno vprašanje: kdaj bo kava? Super,da sta že nazaj.Še morata it al sta zaključla?ja,niso mi nič navedli razloga,samo da pač žal nisem tokrat izbrana med tekmovalce.Mogoče me pa za rezervo pokličejo. Ma,že mora tak bit,mi pač ni blo usojeno.Za Leo pa je tak,da že ima en čas željo,bomo pa najprej vidli,kaki so sploh pogoji,koliko stane itd.,pa še šola je na prvem mestu,tak da mogoče sploh ne bo hodla.Bomo vidli.
|