Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

se pa ne sekiraj, res jih ima veliko
. Zgleda, da si med njimi.
..jaz pa imam ogroomen trebuh (kot vampirka ki ima recimo hiperstimulacijo) in tako gre lahko milijon stvari narobe če te takoj ne pregledajo...in zdaj bom živela 14 dni v strahu...po Reševih besedah je veliko primerov takih da med nosečnostjo normalno dobivajo
no bomo videli...
v laboratorij
brcne, če vem, kaj je on videl...Sem pa zdaj popoldan naredila še Clear Blue (je moj
vedel, da ne bom do petka zdržala) in je en lep PLUSek
so občutljive in napete tako kot vsak mesec pred
Smo vse skupaj preložili za eno leto.
zate - da ta bleda črtica pomeni isto kot pri Sisy!!! No, jaz sem pa danes dobila izvide nazaj in mi ni bilo treba v bolnici ostat (so bile vrednosti lih na meji) - ampak če se mi trebuh še bolj poveča (če je to sploh možno
)...no, ne točno na tak način
vsega, kar bo na mizi
?
delale???
vam želim vse lepo.Za vse tiste,ki čakate na te magične
.
vstavili.Torej jaz vam po pravici povem sem že cela
...nismo se tkole zmenile! A to ena za drugo ponavljate??? 8.dan po ET ni dan za
...in ko pridem nazaj, upam, da bom videla napisano kaj v smislu: eh, samo lažen preplah - sem test naredila in se vidita dve črtici................
...
...ampak sem "one happy bunny"
...
mal mi je mogoče po malem slabo....ampak če ne bi vedla da sem mogoče
) - in opažam, da ßhcg narašča, ker so črtice vsak dan močnejše (zaresno vrednost pa izvem v torek). Potem pa imam prvi pregled 28.4. (če pa bodo prazniki kej zasrali, pa v prvem tednu maja). Ah, to bo vse tako hitro!
!!!