Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335

Natisni
Natisni

no pojedla sem dve mladi, majhni mareli. Zrasli pa sta na ekološkem travniku. Tak, da se ne sekiram...
  no pojedla sem dve mladi, majhni mareli. Zrasli pa sta na ekološkem travniku. Tak, da se ne sekiram...  

.
 .  

Imam še 8 dni do roka poroda in upam da bo vse ok.Slabo mi ni bilo nič.jedla sem pa jurčke in lisičke v smetanovi omaki,da o količini ne govorim ker jih je bilo res veliko
  Imam še 8 dni do roka poroda in upam da bo vse ok.Slabo mi ni bilo nič.jedla sem pa jurčke in lisičke v smetanovi omaki,da o količini ne govorim ker jih je bilo res veliko 

samo tisto kar je na pizzi več ne
  samo tisto kar je na pizzi več ne  če mi zapaše pohana piška, jo pojem, prav tako je tudi z drugimi jedmi - tudi gobami. mislim, da se mora najprej bodoča mamica dobro počutiti, šele potem lahko pričakujemo zdravega otroka. poznam kar nekaj mamic, ki so v nosečnosti pazile, kaj jedo (predvsem zato, da se ne bi zredile) in so se samo sekirale v stilu: "v mc`donald`s ne smem, tistega ne smem, drugega ne smem ..." in potem ni čudno, da tudi mleka, ko so želele dojiti, ni bilo. mislim, da kr drži, da je treba jesti vsega po malem, pa seveda ne se sekirat, če dobiš kakšen kilogramček več, kot si načrtovala, še preden si bila noseča ...
   če mi zapaše pohana piška, jo pojem, prav tako je tudi z drugimi jedmi - tudi gobami. mislim, da se mora najprej bodoča mamica dobro počutiti, šele potem lahko pričakujemo zdravega otroka. poznam kar nekaj mamic, ki so v nosečnosti pazile, kaj jedo (predvsem zato, da se ne bi zredile) in so se samo sekirale v stilu: "v mc`donald`s ne smem, tistega ne smem, drugega ne smem ..." in potem ni čudno, da tudi mleka, ko so želele dojiti, ni bilo. mislim, da kr drži, da je treba jesti vsega po malem, pa seveda ne se sekirat, če dobiš kakšen kilogramček več, kot si načrtovala, še preden si bila noseča ...