Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

, drugič nekatere
(vsaj jaz).....ampak tako je prav, moramo razmišljati pozitivno, to baje dobro deluje na telo.....
ravnokar eno uro 10 minut tekla, 50 minut hitro hodila, razmerje je žal še zelo na strani hoje, ampak, pravim si, da se počasi daleč pridne...bom pa jutri 12 minut tekla, pa 48 hodila...glavno da se stvari premikajo in to navzgor...moram pa rečt...da telesu tako dobro naredilo, sonce in gibanje...toplo priporočam...v malih dozah za začetek, pa vsak dan malo več...vsako (po)letje me zafrkava moja samozavest in vedno začnem migat tam maja, ko je res že iz obupa skoraj...maja si želim gibati iz čistega užitka...tako da sem se še vam najavila, da me lahko držite za besedo!! Je še katera kandidatka ki bi pač na svojem koncu slovenije in po svojih progah (pa v mislih skupaj za vzpodbudo
)
za začetek če začneš čez vikende narediš že prve korake, potem bodo pa itak dnevi vedno daljši...
,lušno, a ko pridem skozi vrata,želim očala na glavo dat- navada od sončnih
težko....a potem vsak dan lažje...prvi korak ponavadi sama vlečem teden do dva dolgo, vedno znova jutri...nekaj me mora zbosti...npr. zadnjič videla da me zmatra že pot iz trgovine, in da je treba ukrepat...zato začela s tem tekom in hitro hojo...včeraj sicer nisem šla tečt, le hitra hoja ker sem se vrnila ob 20:00 in je bilo premrzlo mi že za tečt...danes moram sončeka izkoristit...boste videle punce, po 2 tednih koliko bolje se boste počutile...saj ni vse v fizičnem...tudi psihi paše takšno razvajanje (čeprav na začetku muka, postane kasneje razvajanje)...tako da le pogumno naprej, dnevi so prekrasni in naj se nadihamo svežega zraka...
prikazala, pa očitno spet ne bo nič...spet (včeraj) samo par kapljic in potem vse potihnilo...to zdaj že drugič v tem mesecu!!