Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
z mozem sva se odlocila ,da po ss poskusiva ponovno...trenutno mam glih prvo po ss in se kar vliva ...upam,da to pomeni,da je z maternico vse v redu in da bo naslednja kar se da potekala normalno...sklepam da na naslednjo ne bova cakala okrog 25.maja... prosim,ce me daste na seznam. lp Lejca
V ponedeljek se mi je pojavila rahla krvavitev, nato pa vse do danes rjav izcedek, če bi mela M na 28 dni tako kot je bila zadnji cikel, bi jo morala dobiti danes. sedajle sem naredila test in se mi je pojavila takšna čisto, čisto rahla 2.črtica. Naredila sem test iz DM, kjer sta 2 v kompletu. Ima katera izkušnje z njim. Ma sej ne vem ali si jo pa jaz že samo domišljam
Pozdravljene! Tudi jaz sem se od aprilčic poslovila in bi se vpisala na vaš seznam. To bo moj drugi krog in upam, da nam bo uspelo. ne pričakujem 25. 05. 07. LP
Pozdravljene! Jaz se vam prvič oglašam in se pridružujem vaši "akciji". Sem prvi mesec na klomifenu, in po vaših informacijah naj bi bila po klomifenu šele 30-32 dni. Torej ne pričakujem menstruacije 13.-15. maja.
Moja je danes prišla, tako da se moram pofočkati med 'nečakajoče' majevke. Tudi 3. krog K ni pomagal. Zdaj moram do moje G, da vidiva, kako naprej. Je pa ne pričakujem okoli 23. maja.
Držim pesti, da nam maj, mesec ljubezni, nameni res veliko in !!!
Uživajte med prazniki, jaz grem malo na morski odklop.
kaj bi bile tako prijazne in bi me dodale na seznam... niti malo je ne pričakujem 19.05. amaya hvala ps:nazadnje ko sem se gor dala sama sem vse zablodla in imam težve s tem ker sem na laptopu brez ročne miške...hvala, hvala hvala in punce: zavihat rokave in
Tako, punce. Jutri se začenja naš mesec! Upam, da bo čim več ! Pri meni pa je danes že 4. dan prisoten rjavkasto-roza izcedek. Očitno bo moja M tokrat cel teden prehitra. Sicer pa so moji ciklusi tako in tako čist zmešani(no, zadnjih nekaj mesecev je sicer vedno prišla nekje na 39. dan)
tako punce z jutrišnjim dnem pa se začne našo upanje da tete ne bo in da bomo srečne !!!!!!!!!!!!!!držim pesti za vse po vrsti naj nam mesec maj nakloni čim več sončkov !!!!!!!!!!jaz moram čakat do 10.05. a sem tako neučakana da bi kar zdajle najraje delala test a kaj ko nima pomena!!!!!!jooooooj naj hitro mine teh 10 dni!!!VSO SREČO VSE KI UPATE DA JE MESEC MAJ NAŠ SREČEN držim pesti
upanje je tisto kar nas najdalj časa drži pokonci jaz tudi že pol leta upam in me na čase mineva potrpljenje a potem sama pri sebi zaključim da je upanje tisto sladko pričakovanje in če nam nažalost spodleti UPAMO NA BOLJŠI TRENUTEK!11111saj bo bumbum upamo s teboj na najboljši rezultat