sonček balonček
|
Pozdravljene, že dolgo se nisem oglasila. Bili smo na morju, potem nekj težav z zdravjem prve hčerke in mojim počutjem med nosečnostjo. Vidim, da vaši trebuščki pidno rastejo. Moj je velik bolj proti večeru, zjutraj je skoraj neopazen. Čestitam tudi vsem za dobre rezultate, za tiste, ki še čakate na AC, pa držim pesti da bo vse perfektno. Jaz imam v 19. tednu še vedno slabosti in hude glavobole od jutra do večera. No proti večeru je slabost in glavobol še hujši. Na morju sem padla v nezavest za mizo v restavraciji in potem še cel dan nisem mogla vstat iz ležečega položaja, ker se me je takoj začela lotevat omedlevica. Še po štirih dneh težko hodim ravno, glava pa boli ko hudič. Poklicala sem g., ki je rekla naj pridem na predčasen pregled. G. mi je izmerila pritisk, ki je bil precej nizek 80/50. Pa takrat, ko mi je merila sem se relativno dobro počutila. Doma si včasih izmerim 80/45. S plodom je vse OK. Dala me je bolniško. Če do 22. , ko imam spet pregled ne bo bolje, me bo dala na preiskave v bolnišnico, ker bi lahko šlo za kakšne nevrološke težave v nosečnosti. Takrat imam morfologijo in mi bo upam tudi pregledala kri in urin. Rekla je, da ni OK, da slabosti niso ponehale, da imam hud glavobol in da sem shujšala. Če se še nezavest ponovi enkrat, moram v bolnico. Lekdoli mi sploh ne primejo, tako da jih ne jem več brezveze. Imam raje drugo hrano . Za slabost je pa rekla, da če do sedaj ni ponehala, potem bo najbrž do konca. Glede na to, da sem se dolgo upirala bolniški, se sedaj nisem več, ker ti glavoboli in slabosti niso več za prenašat. Sploh se bojim ponovnega padca v krožnik s hrano sredi belega dne v restavraciji. Glede srečanja v CE sem jaz absolutno za , če bo počutje vsaj približno OK, da se pripeljem do tja. Bodite pridne.
|