MetiLu
|
Jutro punce, sem v taki gužvi, da vas komaj sproti berem, zdele se pa še na hitro oglasim. Moje počutje je ok, se ne smem preveč hvalit, da se ne bo kej obrnilo Včeraj sem imela še en pregled in sicer za sprejem v službo (redna zaposlitev), pa so me eno uro testiral vse mogoče, no tako bom še enkrat dobila izvide za vodo in kri Jaz sem v 18. tednu, pa še nič ne čutim metuljčkov, kaj šele brcik, ali jih pa sploh ne prepoznam trebušček se že lepo pozna, se mi pa zdi, da našega junaka bolj spredaj nosim, ker sem ukrivljena kot kakšna goska Ko si bom vzela čas pa preštudirala kako se na ringaraji odpre svoj album, nalimam kakšno slikco Zdej se moram malo v roke vzet, pa diplomco napisat, da bom naslednje leto lahko uživala v radostih materinstva. No, pa dejmo še neki o hrani, grem zdele pojest kosmičke, ker mi tok želodec kruli, da mi je kar malo nerodno. Aja, pa štrudelj sem tud jest spekla par dni nazaj Pridne bodite in uživajte vsak dan!