|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  2 3 4 [5] 6   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Operacija -ORL?
30.5.2008 20:41:25   
urki
Mravljica,obvezno zamenjaj pediatrinjo. Ne morem verjet, da se je samo nasmehnila izvidom ali da vaju ni poslala k otologu. Naša zdravnica hitro pošlje k otologu, že prejšnja, ki je nadomeščala, je bila v redu. Jaz našega nisem nič prej dala ven iz vrtca, vendar sem bila v ponedeljek kar paranoična in se mi je zdela, da ima hripav glas. Je pa res, da se ti kar utrga, če ti otrok zboli ravno takrat, ko bi moral  na operacijo na katero si čakal pol leta. Pri nas je bilo tako  lansko leto, letos smo pa zvozili.

Popoldne se mi je zdelo, da kar dobro sliši TV, ker sem jo zanalašč dala bolj potiho.

Tinkula, a imate trak vedno na glavi ali mu ga daš gor pri tuširanju? Pa je trak za kej? Meni so svetovali, da naj čepke dam delat, da se res prilegajo ušesu. Naredijo jih v enem tednu, garancija, da voda res ne gre noter pa je pol leta.


lep pozdrav

(odgovor članu mravljica3)
Neposredna povezava do sporočila: 101
   RE: Operacija -ORL?
31.5.2008 8:57:57   
.Anonimna.
IZVIRNO SPOROČILO: urki


Tinkula, a imate trak vedno na glavi ali mu ga daš gor pri tuširanju? Pa je trak za kej? Meni so svetovali, da naj čepke dam delat, da se res prilegajo ušesu. Naredijo jih v enem tednu, garancija, da voda res ne gre noter pa je pol leta.


lep pozdrav



trak sem kupila pri Zaloker & Zaloker.
http://www.zaloker-zaloker.si/si/ponudba/222/detail.html
pridejo skupaj s čepki, ki jih oblikuješ kot plastelin in jih daš v ušesno školjkico. Naj bi jih uporabljal skupaj, ampak mi imamo take borbe zaradi čepkov, da sem obupala.
Mu dam za kopanje gor trak in je. Za umivanje las, bomo pa čepke dali notri. ali pa fejst držala z brisačo, mož bo pa lase umival user posted image  bomo vidli. hvala bogu sem ga z mašinco postrigla preden sva šla v bolnico...tako, da so še vedno laski zelo kratki user posted image

(odgovor članu urki)
Neposredna povezava do sporočila: 102
   RE: Operacija -ORL?
1.6.2008 21:38:04   
staši
Lepo da sta dala fanj skozi in kot si tudi ti ugotovila so res malo "štramfasti",mi smo tudi v redu samo ne bo še šel v vrtec bo kar še ta teden doma.  user posted image              
MRAVLJICA-moj je ostal z namenom en teden pred operacijo doma da bo zdrav pa mi je dobil angino in to z vročino.Sem ga peljala k dežurnemu zdravniku in mu da ospen.Deset dni pred operacijo,v torek sva šla k pediatru da vidim kaj bo rekel na vse to in mi je dal vse papirje za laboratorij  plus mi je še napisal napotnico ker če bi bili izvidi v redu gre na oper. če ne je rekel da naj vržem v smeti in čakam drugi datum. V sredo zjutraj letim v lab. in ne moreš verjet izvidi vse O.K. kljub ospenu. Spil pa je samo eno flašo drugo nisem niti načela .Tako da te potolažim ,da če hoče bit narobe bo glih tako tudi če jih v vato zavijemo.Samo ta vaša pediatrinja ,mislim -ne vem no še tko se mi zdi da tej naši otrOci spijejo toliko zdravil in zakaj nebi pomagali drugače če lahko.Jaz mislim da nisem nič narobe storila ker je šel na operacijo.TINKULA- DOBRO STA ŠLA SKOZI S TEM   VAŠIM NOSKOM HVALA BOGU UPEJMO DA BO ŠE BOLJŠE!  user posted image                             

(odgovor članu urki)
Neposredna povezava do sporočila: 103
   RE: Operacija -ORL?
3.6.2008 11:43:21   
mravljica3
Punce hvala za nasvete. Pediatrinjo bi seveda že zamenjala, vendar živimo v manjšem kraju, kjer je edina in pravzaprav nimam izbire. Sedaj samo čakam, da gre v pokoj, upam, da čim prej.
Koliko dni prej pa ste peljale otroke k zdravniku za pregled, če je dovolj zdrav za v bolnico? Recimo v ponedeljek ali v torek, če mora v sredo biti sprejet?
Pa še nekaj me muči, kakor vidim, ste bile bolj ali manj vse z njimi v bolnici. To si tudi samo želim, prav tako hčerka, vendar imamo še dvojčka stara dobro leto, ki ju ne morem pustiti možu. Ne predstavljam si kako bi cel dan in celo noč skrbel za njiju, kljub temu, da mi veliko pomaga. Tako bo s hčerko v bolnici on in ne jaz. Rada bi ji stala ob strani, ko ji bo težko in se tudi bojim, da mi bo zamerila, če me no bo ob njej. Zadnje leto je bila mogoče nekoliko zapostavljena oz. ni imela toliko pozornosti, kot pred rojstvom dvojčkov. Kaj pa bi ve storile na mojem mestu?

(odgovor članu staši)
Neposredna povezava do sporočila: 104
   RE: Operacija -ORL?
3.6.2008 14:59:07   
staši
En teden prej so nam rekli ,ker moraš v laboratorij in napiše ti tudi napotnico .To da si z otrokom noter ni problem (vsaj v LJ je tako )plačaš 17 eu in dobiš nek stol za spat ,imate pa vi seveda drug problem.Zmenoj v sobi je bila mama z otrokom in zvečer ko je zaspal je šla domov.Zmenile smo se da če bo kaj ponoči  sva z cimro poskrbele in poslale smo ji sporočilo da lahko v miru spi,zjutraj prej ko se je zbudil je bila že ona tam.Naši otroci so bili petletniki.Spet je odvisno če je tvoja punca vajena spat drugje ,moj pri tem odpade ker še vedno ponoči pride k nam in se zbuja .Priporočam pa ti da vsaj tisto noč po operaciji je kdo z njo ker so res bogi ,že zaradi tega ker so tudi lačni in žejni.(po operaciji ne smejo pit in jest dokler sestre ne rečejo)

(odgovor članu mravljica3)
Neposredna povezava do sporočila: 105
   RE: Operacija -ORL?
3.6.2008 20:16:13   
urki
jaz sem ga peljala k pediatru v ponedeljek, v sredo je bil sprejet.
Je bilo pa hudo, ker mu prej nisem govorila, da bo moral notri ostat, ker nisem vedela kakšni bodo izvidi. Cel dan sem bila z njim, zvečer ob osmih sem pa šla domov z obljubo, da bom zjutraj že pri njemu, ko se bo zbudil. Ko sem zjutraj prišla, je že hotel spet domov in to je ponavljal dokler mu niso dali tisto za pomiritev, preden so ga odpeljali v operacijsko. Ko so ga pripeljali nazaj, pa je spet ponavljal, da hoče domov , dokler ni zaspal, pa vsakič, ko se je malo zbudil, je rekel"domov hočem". Ko sem šla zvečer domov, je bilo že bolje in sem ga brez skrbi pustila tam. Je ena mamica rekla, da ni nič jokal v spanju(prvo noč je, ga je še sestra budila in spraševala kaj je narobe) in da je bil zelo priden.

Je pa sedaj ful prehlajen in mu tudi iz nosa teče. Tisti dan, ko je bil operiran, je ful spal, zelo je bilo vroče, klima ni delala, on je pa imel lase in pižamo čist mokro in se je po moje takrat prehladil.

moram dat otroke spat, drugič še kej napišem

lep pozdrav vsem

(odgovor članu mravljica3)
Neposredna povezava do sporočila: 106
   RE: Operacija -ORL?
3.6.2008 22:01:35   
nejcko
Joj, punce, se oproščam, ker se nisem tako dolgo oglasila, ampak imamo zadnje 14 dni doma prav pestro.

Najprej naj vsem malim junakom in mamicam, ki ste prestali poseg, čestitam. Vesela sem za vas, res, in upam, da vam ne bo nikoli več potrebno skozi to kalvarijo.

Zdaj smo mi na vrsti. V četrtek. sicer ni še 100%, ker je mali ful šmrkav, tudi krvni izvidi niso ravno brezhibni (levkociti so ravno na meji), ampak naš zdravnik nam je dal zeleno luč, kaj bojo pa oni na orl odločili, bomo pa videli. Jaz upam, da ga bodo vseeno vzeli, ker res ne želim tega prestavljati na jesen, ko bo ravno štartal s šolo.

Urki, mi je pa zanimivo, da so te zjutraj pred operacijo spustili k sinu. Meni in še eni mami, ki nisva bili čez noč tam, so zvečer pred operacijo naročili, naj zjutraj raje ne hodimo k otrokom, ker jih to še bolj znervira. Naročili so nama, da naj pokličeva, kdaj bo kateri na vrsti , in naj prideva potem, ko je otrok že iz operacijske.
Lani je naš imel prav fajn družbo v sobi in fantje so se resnično ujeli med sabo, tako da nas sploh niso pogrešali - jih je bil cel orl polnuser posted image . Upam, da bomo tudi letos imeli tako srečo, ker drugače zna biti kriza.

Toliko zaenkrat. Punce, držite pesti še za nas, da tole enkrat za vedno srečno zvozimo.

Lp

(odgovor članu urki)
Neposredna povezava do sporočila: 107
   RE: Operacija -ORL?
4.6.2008 7:54:39   
staši
Kaka smola s temi prehladi ,jaz zaenkrat moram trkat ga kar še vedno nekaj "žlajfam"in nisem ga poslala še v vrtec,ker tudi tam ni klime in so takoj mokri ker norijo ,potem pa jih take dajo spat in vsa vrata odprta.Veš da jaz gor sploh nisem opazila klime ,a jo sploh imajo?Sej sestre so gor full dobre(izjema morda ena ,še ta je starejša)ponoči kar hodijo gledat če je vse v redu ,če ne pa kaka od mamic potolaži te naše črvičke,

(odgovor članu urki)
Neposredna povezava do sporočila: 108
   RE: Operacija -ORL?
4.6.2008 8:08:53   
staši
JOJ ,pa kaj je to ,kaj otroci čutijo al kaj da zbolijo glih ko morajo bit najbolj zdravi!Ne moreš verjet!Nejcko kej dobrega za kri mu dej da se mu zboljša ne vem npr.rdečo peso al kej iz lekarne-probej.Držim pesti !Veš z mano v sobi je bil fantek ko je tudi čez noč ostal sam pa je zjutraj mamica prišla pred operacijo pa niso nič rekle ,da je narobe .Je bil pa full vesel ,ko jo je zagledal in je tudi miren šel na operacijo.Smo pa v sobi bile tri (naš 5letin pol ,drugi 6let in pol ,in tretji 3)in smo se tako lepo štekale kot da se poznamo od vedno in fantiči so bili  zlati.Naš kar se spomne pa pokliče njegovega cimra (tastarejšega )in še vsak ko ga vpraša kako je bilo v bolnici reče da lepo in da ima novega prijatla ki pozna vse Ninje.

(odgovor članu nejcko)
Neposredna povezava do sporočila: 109
   RE: Operacija -ORL?
4.6.2008 20:11:00   
urki
nejcko, a že ta četrtek imata sprejem? želim vama čimmanj levkocitov, da boste že sedaj lahko to dali skoz.

Naš še zmeraj odgovori s kaj, ampak se mi zdi, da to reče že iz navade, ker ga potem vprašam, če nič ne sliši in mi potem ponovi vse besede, ki sem mu jih rekla.
Danes smo šli naročit čepke po meri in jih dobimo naslednji petek.
Jutri pa imamo kontrolo pri pediatru.

Nejcko, srečno v četrtek.

lep pozdrav

(odgovor članu nejcko)
Neposredna povezava do sporočila: 110
   RE: Operacija -ORL?
4.6.2008 20:50:01   
nejcko
Ja, Urki, jutri je D-dan. Upam, da bomo uspeli. Ne morem verjeti, da se sin prav veseli bolniceuser posted image  ko sem mu rekla, da bo samo dva dni noter, je rekel, da bi rad bil  več. In je začel obujati spomine na lansko leto in svoja cimra. Sem mu povedala, da letos onih dveh fantov ne bo in da ni nujno, da se bo imel tako lušno, pa se ni dal motitiuser posted image . no, vsaj glede tega sem pomirjena, da mu bolnica ne pomeni neke travme in da ima nanjo lepe spomine.

Urki, kje pa ste naročili te čepke po meri in koliko stanejo? jaz sem bila lani s tistimi silikonskimi povsem zadovoljna, bi pa vseeno tudi te poskusila, če so res tako 100 prilegajoči.

Držite pesti, punce in se beremo čez nekaj dni!


(odgovor članu urki)
Neposredna povezava do sporočila: 111
   RE: Operacija -ORL?
5.6.2008 11:06:35   
staši
držim pesti ,srečno!

(odgovor članu nejcko)
Neposredna povezava do sporočila: 112
   RE: Operacija -ORL?
7.6.2008 22:17:51   
nejcko
Evo, doma smo. Včeraj je bil naš mulček operiran, ostranili so mu mandeljne in vstavili cevčici v ušesa. Je pa po tokratni operaciji veliko huje, kot je bilo lani po operaciji žrelnice.
Ful ga boli grlo in posledično danes ni skoraj nič jedel - zajtrka se v bolnici niti pritaknil ni, doma smo ga komaj prisilili, da je pojedel pol krožnika zelenjavne juhe, ki jo drugače ful obožuje (motilo ga je že to, da je bila zelenjava spasirana), pire krompirja se niti dotaknil ni, celo sladoleda ni hotel jesti - torej praktično že dva dni ni skoraj nič jedeluser posted image
Cel dan ima tudi povišano temeperaturo in je nenavadno miren. Bogi je, skratka.

Upam, da so vaši junaki že bolje, in upam, da se tudi pri nas stanje čim prej normalizira.

LP

(odgovor članu staši)
Neposredna povezava do sporočila: 113
   RE: Operacija -ORL?
8.6.2008 10:03:03   
staši
Nejcko lepo da sta doma.Tudi z nami v sobi je bil fantek na oper. za mandelne pa je tudi bil bolj bogi kot naši ki so imeli samo žrelnico.Saj on je tudi ostal in ni šel domov ker je tisti dan imel vročino.Samo ga pa res pazi in "žlajfej" ker tisti teden ko sem jaz bila gor so v dveh dneh štiri otroci po štirih dneh prišli nazaj in so bili prav bogi. Jaz sem se res ravnala strogo kot so mi sestre rekle in po tistem spisku ko sem ga dobila domov  kar se tiče hrane in pijače.Pa voltaren svečke na zalogi samo jih nismo  potrebovali. Čimprej okrevajta in  bodita pridna in dosti jejta da bosta  lahko uživala poletje!user posted image

(odgovor članu nejcko)
Neposredna povezava do sporočila: 114
   RE: Operacija -ORL?
8.6.2008 16:47:36   
.Anonimna.
ojej Nejcko, upam, da bo kmalu bolje user posted image

Za nami je pa zelo težka nedelja user posted image
Sin je fasal vnetje ušesa, kljub cevki user posted image  Se mu je pocedilo ven, da me je skoraj kap user posted image  toliko izcedka, da je bilo noro. Jasno, vročine nima nič, boli ga tudi ne...smo šli na Metelkovo, pa so nas kar direkt poslali na ORL kliniko k dežurnemu. Ki je bil pameten, ko user posted image ...na način, zakaj nimam izvida iz operacije sabo...on mora pa delat, ne glede na to, da ga slabo plačujejo user posted image  kot, da pa to mene prav kej briga, idiot zmešan.
Ampak, do sina je bil zelo zelo prijazen in korekten. Spucal mu je uho, cevka je še vendno na mestu, dobil je AB in kapljice Ciloxen za uho. Pa Operil 7 dni, 3x na dan.
Juhej user posted image
Sicer ima 16.6. na Polikliniki redno kontrolo po operaciji in upam, da bo vse ok, ker gremo 20.6. na dopust. No, pa sej...zaradi dopusta je končni fazi vseeno, če sem čist iskrena.

Skratka, do vnetja ušes lahko pride ne glede na to, da so notri cevke. Žal. Je pa veliko lažje, ker otroka ne boli tist pritisk na bobnič in ni treba čakat, da bobnič poči, ampak sluz kar steče ven skozi cevke. No, pri nas jih je tekočina kar zalila.

Upam, da bo vse ok. Sicer je mali živahen in vesel, normalno je in normalno spi.

Ah, ja, nikol si nisem mislila, da bo to tako težko...sploh PO operaciji ne več.
Uživajte, punce user posted image

(odgovor članu staši)
Neposredna povezava do sporočila: 115
   RE: Operacija -ORL?
9.6.2008 8:00:19   
staši
Ej,Tinkula kaka smola ,pa je to mogoče da so po operaciji taki problemi?Zakaj pa pride do vnetja če je operiran?Nemogoče me je kar živ strah da  bo pri nas kaj podobneg ker mi   je včeraj tudi naš začel nekaj smrkat pa kašljat in pravi da ga grlo boli .Pa še danes greva na drugo dozo cepljenja za šolo.Tisti dežurni po opisu pa mi je znan ,je tudi nas spucal na dan odhoda  iz bolnice ko tamali ni hotel odpret ust .Verjetno se je ustrašil da mu bo spet kaj ril po ustih ,pa je izjavil da on nima časa tukaj z njim in da bo mene ven poslal pa da mu bo že on nekako usta odprl ,tamali pa logično v jok .Je res pravi IDI...               No na dopust pa mi letos ne gremo za spremembo ker nismo vedeli kako bo s tamalim na morje ,pa smo se odločili za KR.Goro.         hitro ozdravite in LP                                                                                                                                                     

(odgovor članu .Anonimna.)
Neposredna povezava do sporočila: 116
   RE: Operacija -ORL?
9.6.2008 9:19:00   
nejcko
Joj, tinkula, tole pa res ni fajn novica! Si sploh ne morem misliti, da lahko pride do takih komplikacij tako kmalu po operaciji in kljub cevkam.
No, sreča, da ga vsaj boli ne!

Staši, a vašega bojo pa tako kmalu po operaciji cepili? Našemu so cepljenje preložili na jesen, sestra je rekla, da ga bodo cepili šele tam nekje septembra - bo pač štartal s šolo brez cepljenja.

Drugače se pa našemu stanje počasi izboljšuje: sedaj že malo več govori, čeprav res samo kakšne kratke stavke, vročina mu je včeraj končno padla, je pa še vedno skoraj nič - revček je že tako ali tako zelo suh, zdaj pa že zgleda, kot bi iz dahava prišeluser posted image  Čisto upadel je in brez energije.
Res si nisem mislila, da bo tako zelo hudo.


Držite se in se beremo. LP

(odgovor članu staši)
Neposredna povezava do sporočila: 117
   RE: Operacija -ORL?
10.6.2008 8:06:39   
staši
Tinkula upam da gre z vami na bolše!NEJCKO naš je imel prvo dozo cepiva v aprilu ker je bilo tako zmenjeno zaradi operacije in včeraj je dobil drugo dozo .Je pa rekla zdravnica da ima malo rdeče grlo samo da to verjetno ni angina ampak posledica po operaciji zaradi tubusa ,ko jim dajo v grlo tako da ga je potem kljub temu cepila .Bošček tvoj bolnik probej mu iskat v lekarni kaj za apetit.Naš hvala bogu je dober jedec in s hrano res ni problema ,še rekel je da bo vedno zdaj jedel pasirano da ker je boljše.Držim pesti. 

(odgovor članu nejcko)
Neposredna povezava do sporočila: 118
   RE: Operacija -ORL?
11.6.2008 12:25:42   
mravljica3
So pa res bogi, tile vaši sončki. Upam, da čimprej okrevajo! Če bi dobre želje kaj pomagale..
Kako je pa glede teh cevk, ki jih vstavijo v ušesa? Kdaj se za to odločijo in ali ti to kaj prej povejo?  Meni je bilo prei hčerki čudno predvsem to, da ni imela zadnje pol leta nikoli umazanih ušes, nikjer nobenega ušesnega masla. Ko je začela jamrati, da ne sliši dobro so ji spirali ušesa in seveda ni bilo nič. Se mi pa zdi, da se ji je sluh zopet poslabšal. Včasih sem že čisto na koncu z živci, ko tako vrešči. Saj vem, da ni sama kriva. Me pa vse bolj skrbi kako bo naprej. Sama imam očeta, ki je gluhonem in razumem za koliko stvari je prikrajšan. Ampak eno je, če imaš to prirojeno, drugo pa je zdravniška malomarnost. Kako lahko to opravičiš, ne vem. Kakor koli že mi imamo še en teden do operacije, malo vam zavidam, ker je vse to že za vami, po drugi strani pa sem vesela za vas.
Lp

(odgovor članu staši)
Neposredna povezava do sporočila: 119
   RE: Operacija -ORL?
11.6.2008 18:05:28   
staši
Jaz naprimer sem opazila pri mojem cirka eno leto nazaj ,da naj nebi dobro slišal.Zato sem zahtevala da greva k specialistu(ORL)no in tam so ugotovili da na levo uho ne sliši niti 50%(je pa imel že kot dojenček stalna vnetja na levi strani)in so že tam rekli za odstranitev žrelnice in vstavitev TC cevk.Na dan sprejema v bolnišnico (čez 3 mesece)pa glejga zlomka fantina sliši na obe uhi 100% tako da so potem odstranili samo žrelnico.Sreča!Verjetno je takrat bilo vnetje hudo pa se je potem to pošlihtalo ,ne vem .Itak ti nihče ne pove ne vem bog ve kaj ,samo ti rečejo da piše vse na izvidu in to je to ,če pa je kaj narobe ti dajo tel.pa pokličeš in prideš nazaj .Upam da boste uspešno rešile in hitro okrevanje pa se še kaj javi.SREČNO! 

(odgovor članu mravljica3)
Neposredna povezava do sporočila: 120
   RE: Operacija -ORL?
11.6.2008 20:32:21   
.Anonimna.
Mravljica, če je zamašena Evstahijeva cev jo ne morejo drugače spucati, kot tako,da vstavijo cevčice. Na operaciji prerežejo bobnič in če tekočina izteče, potem jih ne dajo, če je pa tekočina taka kot med, jih pa dajo. Drugače se žal ne da.

Našega sem danes peljala na kontrolo k pediatrinji in ne boste verjele: desna cevčica je tik pred tem, da izpade user posted image  Uho lepo, zgleda popolnoma čisto...mene mal skrbi, ker je šele en mesec po operaciji...no, sej gremo itak v ponedeljek na Polikliniko na kontrolo.

Levo je pa razred zase user posted image  Vnetje še ni pozdravljeno, uho je še vedno rdeče in malo mokro. Ampak gre na bolje...sin jemlje Amoksiklav in ene kapljice za v uho. Počuti se pa super. Je cel divjak. Pa tako lepo govori in tako zelo zelo sliši user posted image  sploh se ne dere več, ampak prav šepeta user posted image

(odgovor članu staši)
Neposredna povezava do sporočila: 121
   RE: Operacija -ORL?
11.6.2008 21:28:44   
urki
tinkula, noro kaj se dogaja pri vas. Me je kar stisnilo, ko sem prebrala. Upam, da bo cevka ostala še noter naslednje pol leta, ker je kar malo hudo, da bi po enem mesecu že ven padla. Tako dolgo se čaka na operacijo in da bi potem tako kmalu že ven padla...
Evstahijevo cev pa v obeh primerih(če je sluz redka ali gosta) najprej očistijo in se na podlagi gostote sluzi odločijo za cevke ali pa ne. Če se pa drugič operira,pa se mi zdi, da dajo cevke v vsakem primeru.

nejcko, upam, da ste sedaj že bolje in da tudi že več je. Jaz se še sedaj spomnim kako je bilo hudo, ko so mi odstranili mandeljne. Res boli, ko požiraš.
Kakšni pa je bil timpanogram in ADG na Polikliniki, preden ste šli na ORL kliniko?

Mi smo danes dobili čepke, sprobali jih pa še nismo, Upam, da so res vredni svojega denarja. Glede njegovega sluha pa sploh ne vem pri čem smo. Se mi dozdeva, da kar prevečkrat reče kaj. Imamo prvega julija na Jesenicah kontrolo, na Polikliniki pa osmega. 

mravljica3, tudi moji starši so gluhi. Ati je oglušel pri enem letu, mami pri petih.
Za mami vemo zakaj je oglušela, pri atiju ne vemo točno(njegova sestra sicer pravi, da je imel škrlatinko) in se sprašujem, če se je pri njemu tudi zabasal srednje uho in ker takrat še niso delal takih operacij, je počasi oglušel. Na eno uho sliši 30%, toliko, da sliši glasbo in da lahko odlično pleše. Je pa kar malo žalosten, ker njegov vnuk ne zna kretat. Mi vedno pravi, da sem jaz pri petih letih že odlično kretala.

lep pozdrav vsem

(odgovor članu .Anonimna.)
Neposredna povezava do sporočila: 122
   RE: Operacija -ORL?
12.6.2008 8:01:33   
staši
No Tinkula vsaj ena dobra da se tamali dobro počuti,to kar se cevk tiče pa res mi ni jasno .Mi hvala bogu jih nismo dobili tako da glih točno ne vem kako to poteka .Kaj ga imaš že v vrtcu?Mi smo še vedno doma ker ima skoraj pol skupine virusno angino in me je ena mama klicala da naj ga kar doma držim da nebi kaj staknil brez potrebe.

(odgovor članu .Anonimna.)
Neposredna povezava do sporočila: 123
   RE: Operacija -ORL?
12.6.2008 9:05:20   
mama_milchy
Jutro dekleta,

ste dobro? kaj pa vaši malčki?

Mi smo dali skozi škrlatinko, norice, sedaj smo prehlajeni; na operacije žrelnice gremo septembra, en teden prej pa izvide delat; sedaj imamo na vrsti izvide, da P vidi, če je vse Ok po teh boleznih...

Lp,

(odgovor članu staši)
Neposredna povezava do sporočila: 124
   RE: Operacija -ORL?
12.6.2008 16:00:31   
staši
Že kar nekaj časa se nisi oglasila ,samo vidim da vam ni bilo dolgčas!No upam da ste lepo preboleli vse te tegobe in jeseni še taglavno in boste kot novi.Držim pesti in bodite čimveč zdravi to "krasno sončno poletje"

(odgovor članu mama_milchy)
Neposredna povezava do sporočila: 125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  2 3 4 [5] 6   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  2 3 4 [5] 6   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Živilo, ki preprečuje pojav alergij pri ot...
Znanstveniki iz Nove Zelandije so prišli do zanimivega odkritja, da lahko samo z enim samim živilom v prehrani otroka zm...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?