|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Celjanke (z okolico)
30.10.2008 13:24:27   
Dali*
IZVIRNO SPOROČILO: Bethany

Moja knjižnica: Aha, uspelo mi je vnesti elektronski naslov! user posted image user posted image Nisem bila na pravem mestu prej... hehe!

user posted image Eccola, pa ti je uspelo. Sej itak skoz visimo na netui, pa lahk pol tud maile čekiramo, če nas slučajno kaj čaka v knjižnici. user posted image

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 1726
30.10.2008 15:09:17   
Dali*
Punce, ma dejte zrihtat to vreme, da ne bo tko grozn. danes pa res....sploh ni mrzlo zunaj, ampak vsakih 5 minut full piha in dežuje.

Ma nič, grem rajš kr likat, potem sesat, pa še po tleh pomit, pa pa pa...pospravlat skatka.

Potem bo pa mami spekla palačinke z nutelo. njami...

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 1727
30.10.2008 15:51:00   
Bethany
Evo, sončka!! A bo? user posted image Zdej pa hitro ven, na luft! user posted image

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 1728
30.10.2008 17:32:25   
katja_p
Pr nas je familiarna akcija pranja zaves user posted image  Js sm bolj opazovalec, kot kaj drugega user posted image

Tale EA ... ne vzamem je, pa če me prisilijo ... Je bla ful fina ta anestezistka in je vse povedala. In + in -. Sej na koncu je blo tako, da pač jo nekateri ful priporočajo, da bi ženske, ki so jo vzele se še enkrat za to odločile ... Sam mene je bolj strah, da pr men kaj zafušajo ... pa glavoboli, lahk ti zgrešijo in krvaviš pa te dajo direkt na operacijo ... porod se mal podaljša, ... V glavnem: ne, hvala. Bom kr na akupunkturo šla. Fiksno odločena!

Sam poklicat morm pa se zment.

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 1729
30.10.2008 18:04:06   
Dali*
No, me veseli, da se boš odločila za naravni porod. Sej je še vsaka preživela.user posted image

Tko, jst grem pa zdej v Ce, mava z mojim lubitom sedaj zvečer in jutri cel dan delovno akcijo. Si tipkamo....Če ne prej v ponedeljek...

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 1730
30.10.2008 19:39:05   
Bethany
Katja, Se tudi meni dopade, da se ne boš odločila za EA- user posted image Mene so predvsem tisti minusi odvrnili, tako, da mi niti pozitivna stran epiduralne ni prepričala. Jaz mislim, da če greš s pozitivnim odnosom, dobro psihično in fizično pripravo v porodnišnico, da je tudi porod dokaj enostaven in hiter. Bolečina pa je z namenom, ane? Narava že ve, kaj dela. user posted image

Sicer pa, kaj mene bolj skrbi kot sam porod (ki me v bistvu sploh ne skrbi) je to, kako se bom pol znašla z dojenčkom. To mi je taka nepredstavljiva situacija, da se ob misli na to včasih počutim prav zgubljeno... Sploh potem, ko bomo prišli domov. Pa si govorim, da ziher to pride samo od sebe, da veš kako ravnati z njim, sam vseen, je pa le taka čist nova situacija, da je mal treme prisotne. user posted image

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 1731
31.10.2008 9:30:25   
katja_p

Sicer pa, kaj mene bolj skrbi kot sam porod (ki me v bistvu sploh ne skrbi) je to, kako se bom pol znašla z dojenčkom. To mi je taka nepredstavljiva situacija, da se ob misli na to včasih počutim prav zgubljeno... Sploh potem, ko bomo prišli domov. Pa si govorim, da ziher to pride samo od sebe, da veš kako ravnati z njim, sam vseen, je pa le taka čist nova situacija, da je mal treme prisotne. user posted image

Se podpišem por tole tvoje razmišljanje user posted image

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 1732
31.10.2008 9:36:40   
Bethany
Torej nisem edina s takimi skrbmi, hehe... user posted image

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 1733
2.11.2008 16:05:14   
spps
ojla Celjanke !
sem morala na sosednjo stran po to temouser posted image user posted image user posted image
kako ste?kaj počnete danes?

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 1734
2.11.2008 16:06:55   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: katja_p

Se podpišem por tole tvoje razmišljanje user posted image
punce,nič se bat!v vsakem primeru se boste-bomo znašle.vaja dela mojstrauser posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 1735
2.11.2008 16:34:29   
brkn83

Sicer pa, kaj mene bolj skrbi kot sam porod (ki me v bistvu sploh ne skrbi) je to, kako se bom pol znašla z dojenčkom. To mi je taka nepredstavljiva situacija, da se ob misli na to včasih počutim prav zgubljeno... Sploh potem, ko bomo prišli domov. Pa si govorim, da ziher to pride samo od sebe, da veš kako ravnati z njim, sam vseen, je pa le taka čist nova situacija, da je mal treme prisotne.

tudi js se podpišem pod tole. ker tudi mene dajejo enake skrbi. Čeprav š včasih malo pomislim, kako bo sploh na porodu, če bo vse uredu.

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1736
2.11.2008 16:39:07   
katja_p
Mene pa neki bacili napadajo ... user posted image  Me grlo boli, oz. imam vneto bezgavko pa se mal bolj utrujeno počutim user posted image

Pijem čaj in med pa enkrat na dan vzamem Granobil, tega menda lahk.

Upam, da bom ju3 lahk šla na telovadbo, ko bi mi prav pasalo. Se bom že zvlekla.

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 1737
2.11.2008 17:27:25   
Bethany
Zivjo vsem. Je bilo kr zatišje med prazniki tule gor, ste se vse potepale po grobovih? Je kakšna šla rodit? user posted image Maša23, javi se, če si še tu. user posted image Men se tudi počasi iztekajo dnevi... samo še enajst do PDP. Lahko pa je kadarkoli. Bomo videli...

Katja, za boleče grlo lahko tudi vzameš Angal S tabletke, tudi niso problematične za nosečnice, pa se mi zdi da fajn pomagajo, Granobil je tak nežen, za kake začetke prehlada še gre, ko pa grlo ornk boli, pa je men premalo. Pa veliko pit in počivat, druga ti res ne preostane. Jaz sem te pa še mislila za kak sprehod ponucat, dokler je še vredu vreme in dokler sem še v enem kosu. user posted image Ampak ti se kr najprej pozdravi! Si že poklicala za akupunkturo? Jaz grem jutri ob šestih, pa še v četrtek, tudi ob pribl. enaki uri. Drugi teden bomo pa vidli, če ne bomo že na poti v P.

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 1738
2.11.2008 17:31:01   
Bethany

IZVIRNO SPOROČILO: brkn83

Sicer pa, kaj mene bolj skrbi kot sam porod (ki me v bistvu sploh ne skrbi) je to, kako se bom pol znašla z dojenčkom. To mi je taka nepredstavljiva situacija, da se ob misli na to včasih počutim prav zgubljeno... Sploh potem, ko bomo prišli domov. Pa si govorim, da ziher to pride samo od sebe, da veš kako ravnati z njim, sam vseen, je pa le taka čist nova situacija, da je mal treme prisotne.

tudi js se podpišem pod tole. ker tudi mene dajejo enake skrbi. Čeprav š včasih malo pomislim, kako bo sploh na porodu, če bo vse uredu.

Jaz pa o porodu, da bi šlo lahko kaj narobe, sploh nočem razmišljat. Imam skoz v glavi misli, da bo vse ok, da bo hitro in "enostavno" šlo, skratka brez problemov. Pa seveda da bo dojenčica zdrava in pa tudi pridna, hehe. Saj veste, moč pozitivnih misli... nekaj je ziher na tem. user posted image user posted image

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 1739
2.11.2008 19:48:05   
Anonimen
živjo punce!
imam eno vprašanje in upam, da mi boste lahko pomagale.tiste, ki ste bile v kratkem v mš v celju.zanima me, kako poteka predavanje.vsebina prvega, drugega in tretjega dne.tako na kratko.kateri dan je praktični del, ko se previja in kopa dojenčke.zanima me, ker moj ne bo uspel biti z mano vse tri dni in bi rada vedela, kdaj je najbolje, da je zraven.hvala vam za odgovor

(odgovor članu Bethany)
  Neposredna povezava do sporočila: 1740
2.11.2008 20:28:06   
katja_p
1. dan: zanositev, porod, predihavanje popadkov - ta dan dobiš tudi štempek v materinsko, če je partner zraven

2. dan: dojenje, prehrana, zobki, telovadba za nosečnice

3. dan: nega otročka: previjanje, kopanje 

Če res ne more bit vse tri dni ... drugi dan lahko izpusti, ne bo nč narobe. Čeprav moj je pa na negi manjkal ... pa mislim, da se bo vseen naučil user posted image  ker izbire glih ne bo mel user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1741
2.11.2008 20:30:22   
katja_p

Jaz sem te pa še mislila za kak sprehod ponucat, dokler je še vredu vreme in dokler sem še v enem kosu. user posted image Ampak ti se kr najprej pozdravi! Si že poklicala za akupunkturo? Jaz grem jutri ob šestih, pa še v četrtek, tudi ob pribl. enaki uri. Drugi teden bomo pa vidli, če ne bomo že na poti v P.

No, sej js mam tud namen še na kak sprehod it user posted image  vsaj do tebe, da mi daš tist kuponček za DM.

Na akupunkturo pa se še nism naročila ... ne vem, a se bom ... moj itak ni navdušen ... morm mal prebrat na netu pa se ta teden o9dločit. Bom v sredo na pregledu še mal G povprašala o tem.

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 1742
2.11.2008 21:27:33   
Bethany

IZVIRNO SPOROČILO: katja_p

No, sej js mam tud namen še na kak sprehod it user posted image  vsaj do tebe, da mi daš tist kuponček za DM.

Na akupunkturo pa se še nism naročila ... ne vem, a se bom ... moj itak ni navdušen ... morm mal prebrat na netu pa se ta teden o9dločit. Bom v sredo na pregledu še mal G povprašala o tem.

Ja, kuponček ti šparam, tak da, ko boš lahko, mi javi, da se uskladima. user posted image

A ti še kar gruntaš glede akupunkture, hehe. user posted image No, kakorkoli se boš odločila, bo ok, je pa mal škoda, če tvoj ni za to, da nimaš njegove spodbude, saj konec koncev boš pa ti mogla rodit in ne on, ane? user posted image Sej moj tud ni neki navdušenec nad takimi alternativnimi stvarmi. Ko se je zdravil na onkološkem dobri dve leti nazaj (rak na bezgavkah), smo ga tudi komaj prepričali, da poleg kemoterapije in obsevanj poskusi še z alternativami (bioenergija, prana itd...) Takrat je sicer šel, potem pa ne več...

No, meni je tudi sama G. predlagala akupunkturo, kar se mi je zdel zelo pozitivno, saj vemo, da ni veliko zdravnikov, ki bi dali kakšen pomen takim stvarem. Ta pa je kar sama rekla, da naj razmislim o tem, da resnično pomaga (no, vsaj v 90%). Me pa zanima, kakšno mnenje ima o tem tvoja G.

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 1743
2.11.2008 21:39:51   
Anonimen
katja hvala za odgovor.se pravi, da je praktični del samo tretji dan.še enkrat hvala

(odgovor članu Bethany)
  Neposredna povezava do sporočila: 1744
3.11.2008 10:03:08   
katja_p
Eno lepo sončkasto jutro user posted image

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1745
3.11.2008 15:58:38   
Bethany
Uuu, madonca, kak šikan sonček. user posted image Čist današnjemu vremenu primerno. No, če bi mi kdo rekel, da se bom 10 dni pred rokom poroda sprehajala v kratkih rokavih pri 18 (al kulk) st. C, bi mu rekla: ja, seveda... in svizec zavije čokolado... user posted image Drugače sem pa pravkar iz konkretnega sprehoda s kolegico, sma šle iz Hudinje do mesta, tam na kavico in nazaj. Prav luštno je blo, sam noge me pa vsak dan bolj bolijo, pa zatečena sem tud vedno bolj. Počasi bo že pasalo iti rodit. user posted image

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 1746
4.11.2008 8:48:10   
Bethany
JUUUUTROOOOO! Kje pa se skrivate, celjske nosečke...?? user posted image kr neko zatišje je na forumu zadnje dni. Naj vas ena kavica zbudi in prebudi user posted image user posted image

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 1747
4.11.2008 9:07:38   
spps

JUUUUTROOOOO! Kje pa se skrivate, celjske nosečke...?? user posted image kr neko zatišje je na forumu zadnje dni. Naj vas ena kavica zbudi in prebudi user posted image user posted image
dobro jutro Bethanyuser posted image
se vidi,da mbd nima toliko časa,ker ima bolj "pametne" opravkeuser posted image user posted image ,dali se pa potepauser posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 1748
4.11.2008 9:13:59   
Lolita23
Živjo!!!

Evo mene iz pregleda.

Imeli bomo -Tjašo(očka je že izbral ime), kar je bil kar pozitiven šok, ker sem jaz imela skoz občutek, da je fantek, no me je občutek izdal in sem presrečan ne glede na izid. Predvsem dedk skače od sreče, saj si je skoz želel punčko in je že rekel, ta je pa moja. No drugače je mala zdrava, težka malo čez 510g in kar velika( se ne spomnim koliko.Aha moj novi PDP je 5.3. 2008, sam mi puste 8.3 za vsak slučaj.Drugače pa mala pridno zeha naprej in se notri preteguje(čisto po atiju).No ati je mal presenečen, ker je mislil, da bosta igrala basball, pa ostale športe, bo pač z punčko pa je.Sej punčke so ponavad bolj atijeve.

No za seznam:

-naslednji pregled-9.12
-+6,7kg(od začetka nosečnosti)

Na OGTT test, te ponavadi pošljejo, kadar imaš že v prejšnji nosečnosti povečan sladkor ali pa ti ga ugotovijo v trenutni, s tistim jemanjem krvi.

Lep pozdrav

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1749
4.11.2008 9:40:36   
brkn83
Čao.

Mene pa zanima kdaj boste tiste, ki boste rodile 09 šle kaj v materinsko šolo. Namreč js imam PDP 23.2., in grem v materinsko 16.12.. Moj bo verjetno šel z mano samo prvi dan, ker ne more dobiti 3 dni dopusta.

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 1750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Trik za naravno lajšanje porodnih bolečin
photo
Ste vedeli, da lahko s preprostim trikom omilite porodno bolečino, ki jo čutite, ko vaš dojenček pritiska na medenico, k...

Filmi za odrasle.
пеперутка16

Rad gledaš "filme za odrasle"?