Bethany
|
IZVIRNO SPOROČILO: katja_p No, sej js mam tud namen še na kak sprehod it vsaj do tebe, da mi daš tist kuponček za DM. Na akupunkturo pa se še nism naročila ... ne vem, a se bom ... moj itak ni navdušen ... morm mal prebrat na netu pa se ta teden o9dločit. Bom v sredo na pregledu še mal G povprašala o tem. Ja, kuponček ti šparam, tak da, ko boš lahko, mi javi, da se uskladima. A ti še kar gruntaš glede akupunkture, hehe. No, kakorkoli se boš odločila, bo ok, je pa mal škoda, če tvoj ni za to, da nimaš njegove spodbude, saj konec koncev boš pa ti mogla rodit in ne on, ane? Sej moj tud ni neki navdušenec nad takimi alternativnimi stvarmi. Ko se je zdravil na onkološkem dobri dve leti nazaj (rak na bezgavkah), smo ga tudi komaj prepričali, da poleg kemoterapije in obsevanj poskusi še z alternativami (bioenergija, prana itd...) Takrat je sicer šel, potem pa ne več... No, meni je tudi sama G. predlagala akupunkturo, kar se mi je zdel zelo pozitivno, saj vemo, da ni veliko zdravnikov, ki bi dali kakšen pomen takim stvarem. Ta pa je kar sama rekla, da naj razmislim o tem, da resnično pomaga (no, vsaj v 90%). Me pa zanima, kakšno mnenje ima o tem tvoja G.
|