|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Celjanke (z okolico)
4.11.2008 10:32:57   
mbd0411
Spps,saj sem tu,a vas samo berem,pa itak vas nič ni tu...user posted image
Smo super,Nik spi,bolj malo joka...Lepo nam je.

Prvi sonček se je rodil 4.novembra 2001 (4080g 51 cm)
Drugega pa smo težko dočakali 20.oktobra 2008 (3420g 51cm)

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1751
4.11.2008 10:33:55   
Bethany

IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23

Živjo!!!

Evo mene iz pregleda.

Imeli bomo -Tjašo(očka je že izbral ime), kar je bil kar pozitiven šok, ker sem jaz imela skoz občutek, da je fantek, no me je občutek izdal in sem presrečan ne glede na izid. Predvsem dedk skače od sreče, saj si je skoz želel punčko in je že rekel, ta je pa moja. No drugače je mala zdrava, težka malo čez 510g in kar velika( se ne spomnim koliko....

Lep pozdrav

Oooo, fino!! Še ena punčka! user posted image user posted image Pri meni je bilo isto, skoz občutek, da bo fantek, ko pa sva zvedla, da bo punčka, pa je do konca dneva že imela izbrano ime, je tudi moj izbral. Je bil čisto navdušen, to bo njegova pupika, hehe! Go, girls!! user posted image

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 1752
4.11.2008 10:39:08   
bobika1
Pozdravljene.

No zadnič sem se tako na hitro javila ko sem spraševala o MŠ v celju sedaj pa bom malo več napisala, da boste vedele sploh kdo semuser posted image .
V glavnem PDP mam 25.11. in sem iz okolice celja. Če me sprejmete se vam bom malo pridružilauser posted image .
Katja_P- očitno sva skupaj hodili v MŠ ampak ne vem katera siuser posted image . Vidla sem da si napisala da nam je sestra pavlina rekla da akopunktura 90% skrajša prvo porodno dobo in takrat sem bila jaz tudi tam...si sama hodila v MŠ ali z partnerjem- no zej če hočeš potem odgovori- da ne boš misla da te kaj zaslišujem...user posted image

Nič se vam še kasneje javim

Na najino obletnico 26.11.2008 sva dobila najlepši zakladek-MATICA!!!

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 1753
4.11.2008 11:02:09   
Bethany

IZVIRNO SPOROČILO: bobika1

Pozdravljene.

No zadnič sem se tako na hitro javila ko sem spraševala o MŠ v celju sedaj pa bom malo več napisala, da boste vedele sploh kdo semuser posted image .
V glavnem PDP mam 25.11. in sem iz okolice celja. Če me sprejmete se vam bom malo pridružilauser posted image .
... je sestra pavlina rekla da akopunktura 90% skrajša prvo porodno dobo in takrat sem bila jaz tudi tam...

Pozdravljena, Bobika! No, končno še ena novemberka! user posted image Seveda se nam lahko pridružiš! Že tak smo v okrjeni zasedbi, da je čvekanja bolj malo, hehe. user posted image Boš posredovala podatke, da te da Dali na seznamček?

Drugače pa, sam en mali popravek bi mela glede akupunkture (se mi zdi, da sam o tem še pišem... bo treba še kako drugo temo najdit, user posted image ) Ne da se 1. porodna doba za 90% skrajša, ampak se pri 90% tistih, ki so hodile prej na A. skrajša prva porodna doba, za koliko pa ni točno določeno, pri vsaki drugače, verjetno. Ok, zdaj pa se razčvekajmo še o čem drugem.

Jaz grem najprej na kratek sprehod, da se malo zluftam, saj sedenje na kauču in gledanje tv ter branje kr malo utruja. user posted image Se potem kaj oglasim.

čau

(odgovor članu bobika1)
Neposredna povezava do sporočila: 1754
4.11.2008 11:10:03   
Lolita23
Živjo!!

Brkn83 jaz imam pdp 8.3.09, pa bom šla januarja, semi zdi ravno prav.Ti pa po moje je kar prav, da greš decembra.

caw

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 1755
4.11.2008 12:15:29   
bobika1
aha evo podatke. stara sem 21. Naslednji pregled imam 10.11. pričakujemo fantka (ni 100%)user posted image  gre za mojo prvo nosečnost sem na +10kg in obseg imam 98cmuser posted image .
Upam da sem vse napisala, če kaj nisem pa povejte da dopišemuser posted image

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 1756
4.11.2008 12:25:43   
spps

Živjo!!

Brkn83 jaz imam pdp 8.3.09, pa bom šla januarja, semi zdi ravno prav.Ti pa po moje je kar prav, da greš decembra.

caw

Lolita a boma cimre?user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 1757
4.11.2008 12:27:55   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: mbd0411

Spps,saj sem tu,a vas samo berem,pa itak vas nič ni tu...user posted image
Smo super,Nik spi,bolj malo joka...Lepo nam je.

ojla!
je res bolj zatišje med Celjankami-se bomo potrudle in postale bolj pridne.
ja,fajn,da vas Nik ne matra prevečuser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 1758
4.11.2008 12:30:00   
katja_p
Lolita23: no, mi bomo tud meli Tjašo user posted image

bobika1: najbrž sva res hodili skupaj user posted image  če si tud ti bla med 21. in  23. user posted image  Sem bila pa s partnerjem prvi in drugi dan, zadnjega pa sama. Se pa tud men zdle ne sanja, katera bi bila. Sam od nekod mi je znano, da je ena rekla, da ima konec novembra ro ... blodn krajši lasje, z očali ... si to ti?

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1759
4.11.2008 12:31:01   
katja_p
Dali je pa čist zasedene te dni user posted image  Ima skoz delavce v stanovanju in je bolj mal tle gor.

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 1760
4.11.2008 12:32:48   
katja_p
Js morm pa papirje za porodniško uredit  do četrtka pa še vedno čakam na papirje od delodajalca. Bethany, ti si rekla, da si lahk sam za sebe zrihtala, ne? Da boš papirje od tvojga oddala po porodu, ko boste vedeli datum rojstva. A boš takrat dala vse al sam to prilogo, ki jo more delodajalec izpolnit?

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 1761
4.11.2008 12:34:36   
katja_p
IZVIRNO SPOROČILO: katja_p

bobika1: najbrž sva res hodili skupaj user posted image  če si tud ti bla med 21. in  23. user posted image  Sem bila pa s partnerjem prvi in drugi dan, zadnjega pa sama. Se pa tud men zdle ne sanja, katera bi bila. Sam od nekod mi je znano, da je ena rekla, da ima konec novembra ro ... blodn krajši lasje, z očali ... si to ti?

Hmmm ... al pa nisi ta ... vsaj sodeč po trenutnem pridobivanju kg - ker ona je rekla, da se je za mal več zredila ...

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 1762
4.11.2008 12:37:49   
spps

Dali je pa čist zasedene te dni user posted image  Ima skoz delavce v stanovanju in je bolj mal tle gor.
24 urni nadzor,da bo vse tipi topiuser posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 1763
4.11.2008 12:59:40   
Lolita23
Živjo!!!

spps ja skor da, sam vprašanje je katera bo prej tam.Upam, da bo prišla na svet 5.3( po morfo. in ns je ta pdp), ker sem neučakana.te bom pa rade volje imela za cimro, tudi če me prehitiš.user posted image

katja_p moj si je ime izbral že pred 12 leti, ko je je čakal bratca lai sestrico, no na konc je bil bratec.Mi je pa zanimivo, no mal smešen, ker ima od moje sestrične hčerka isto ime.sam Tjaše so vedno bolj pridne.user posted image Ati se že hvali, kak jo bo naućil,da bodo fantje po kolenih za njo hodli, men se pa zdi, da si bo lovsko opremo takrat nabavil.user posted image

caw

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1764
4.11.2008 13:02:25   
spps

Živjo!!!

spps ja skor da, sam vprašanje je katera bo prej tam.Upam, da bo prišla na svet 5.3( po morfo. in ns je ta pdp), ker sem neučakana.te bom pa rade volje imela za cimro, tudi če me prehitiš.user posted image
upam,da se drug rodi do roka,ker prvič sem bila 5 dni čez rok in se je taaaaaaaaaaaaakoooooooo vleeeeeeeeeeeeeeekloooooooooooooooooooo.....

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 1765
4.11.2008 13:13:22   
katja_p

Ati se že hvali, kak jo bo naućil,da bodo fantje po kolenih za njo hodli, men se pa zdi, da si bo lovsko opremo takrat nabavil.user posted image

Po moje bo tud lovska oprema doma user posted image

Moj ji pa skoz govori, da se bo z lego kockami z njo igral in da jo bo naučil šah igrat in da bo vso svoje geografsko znanje na njo prenesel ... vse višine vrhov ipd. ... user posted image  Ubogo dete ... ne bo nč mela od otroštva user posted image

< Sporočilo je popravil katja_p -- 4.11.2008 13:15:06 >

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 1766
4.11.2008 13:18:58   
katja_p
Bobika1: sm gledla zdle fotke v tvojem albumu pa morm rećt, da ne vem, katera si ... al se te ne spomnim al me pa spomin grozno daje ... Pa imam drgač super spomin za face ... user posted image

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 1767
4.11.2008 14:23:45   
bobika1
Katja_p ne potem sem narobe prebrala zdrelo se mi je da si napisala da po datumu (28.10) da je paulina takrrat to rekla...pa sem misla da si bila takrat... no pa saj jaz sem bila 28-30.10.  
V tem času ko sem pa hodla v MŠ pa je tud ena mela rok 5.12.... pa sem misla da si ti- če prav se točn ne spovnem kira je že bila ampak sedaj nima veze a neuser posted image

Jaz sem bila danes ravno pri frizerju, tak da ena skrb manj do konca nosečnosti.user posted image

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 1768
4.11.2008 14:58:26   
mami_1979
Živijo!
Danes sem imela pregled. Vse je videti o.k., izvidi so tudi vredu.
Naslednji pregled imam že 21.11.2008.
kg pa so do sedaj skupno +7kg (na veliko podlageuser posted image )
Da dopišem še sinovo ugotovitev,..Do PDP imam še 38 dni.user posted image

< Sporočilo je popravil mami_1979 -- 4.11.2008 15:00:51 >

(odgovor članu bobika1)
Neposredna povezava do sporočila: 1769
4.11.2008 16:29:50   
Bethany

Js morm pa papirje za porodniško uredit  do četrtka pa še vedno čakam na papirje od delodajalca. Bethany, ti si rekla, da si lahk sam za sebe zrihtala, ne? Da boš papirje od tvojga oddala po porodu, ko boste vedeli datum rojstva. A boš takrat dala vse al sam to prilogo, ki jo more delodajalec izpolnit?

hej, Katja. Kaj še kr čakaš na te papirje? Ja, kaj pa tak dolgo delajo z njimi? user posted image Ja, za sebe sem lahko vse zrihtala prej, za moža pa mora po rojstvu oddati samo prvo stran tistega obrazca, kjer navede od kdaj do kdaj bo koristil očetovski dopust, pa da to v službi potrdijo, potrdilo o plačah, pa mi je kar tam obdržala in rekla, da ni treba še enkrat potrjevat in nosit tja.

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 1770
4.11.2008 16:39:14   
Bethany

IZVIRNO SPOROČILO: spps

DALI, jaaaaviiiii seeeee!! user posted image user posted image Seznamček je treba poažurirati, hehe!! Stanovanje napreduje??

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1771
5.11.2008 7:02:47   
spps
                                     CELJANKE Z OKOLICO 

PDP    Ime (starost)          (št. user posted image , št. user posted image ) pregled, kraj,spol,+ kg, cm buši

user posted image   

07.11.   
maša23
(?) 
                (št.? user posted image , št. user posted image ?) 3.11., CE, user posted image +18 kg, 111 cm 

13.11.   
Bethany 
(29) 

(št.1 user posted image , št. user posted image 0) 5.11., CE, user posted image +15 kg, 99 cm   
25.11.
bobika1(21)                   (št.1user posted image  , št. 0 user posted image  ) 10.11.       user posted image  +10kg,98 cm

05.12 
Katja_p 
(25)                 (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 5.11,SG,  user posted image +11kg, 102 cm  

06.12  
martka
 (
36)                  (št. 4 user posted image , št. user posted image 1) 17.11,CE,  user posted image +6kg, 90 cm  

10.02
Katjuša (27)                  (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) ?, CE, user posted image

12.12.    
mami_1979 
(29) 
          (št.4 user posted image , št. user posted image 3)  21.11., CE, user posted image +7kg   

01.03.
cita (27)                         (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) 12.11., CE, user posted image +9 kg

07.03. 
spps
(26)                        (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) 3.12., CE, user posted image +7,5 kg, 95cm 

08.03. 
Lolita23 (23)                  (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 9.12, CE , user posted image +6,7kg

16.03.
babyg (?)                        (št. 1 user posted image , št.  user posted image 0) 30.10., CE, user posted image  +7kg, 94 cm 

18.03. 

Dali*
(28)                       (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 20.11., CE, user posted image +3 kg, 81 cm

23.03.
brkn83                            (št. ? user posted image  ,št .user posted image  ? )

27.03.
novo (29)                        (št. 3 user posted image ,  št. user posted image 0) 12.11., CE, user posted image +5 kg, 90 cm

19.04.  
zupancdam 
(26)              (št. 5 user posted image , št. user posted image 1) 26.11.,TRB,  user posted image    

24.04 
Sonček85
(23)                (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) ?. CE,  user posted image    

09.05  
mani2
(29)                      (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) 30.10. CE,  user posted image

xx.06. 
liam (?)                        (št. ? user posted image ,  št. user posted image ?) ?, CE, user posted image

user posted image  - 3 fantki
user posted image  - 6 punčk
user posted image   - 7 presenečenj

Trenutno nas je 16 nosečk!

user posted image

user posted image  

user posted image Rodile souser posted image

24.09.2008 panja MAI 
20.10.2008 mbd0411 NIK 

< Sporočilo je popravil spps -- 5.11.2008 7:03:50 >

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 1772
5.11.2008 7:05:38   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: Bethany

IZVIRNO SPOROČILO: spps

DALI, jaaaaviiiii seeeee!! user posted image user posted image Seznamček je treba poažurirati, hehe!! Stanovanje napreduje??

JUTRO!
Sem jaz popravila seznam,da bo Dali lahko napisala, kaj je počela te dniuser posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 1773
5.11.2008 8:59:53   
Lolita23
Živjo!!!

Kako ste kaj?Spet dež!

spss
jaz tud upam, da ne bo tamala se odločla pa me par dni pustila čakat, že zdaj odštevam, kaj bo šele zadnji mesec.user posted image

katja_p  moj si je mislil kupit avto na daljinca, če bi bil fant, no zdaj pa bo lego kocke.In ko smo že pri tem, kje sploh dobiš še lego kocke še jaz bi se zdele z njimi igrala??user posted image

Lep pozdrav!

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1774
5.11.2008 9:11:15   
spps
jaz se počutim tako kot vreme,za povrh mi je še pa slabo....
bo jutr boljšuser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 1775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Trik za naravno lajšanje porodnih bolečin
photo
Ste vedeli, da lahko s preprostim trikom omilite porodno bolečino, ki jo čutite, ko vaš dojenček pritiska na medenico, k...

Filmi za odrasle.
пеперутка16

Rad gledaš "filme za odrasle"?