|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Celjanke (z okolico)
6.11.2008 17:09:37   
sonček85
hejla ,naj se še jaz javim po dolgem času na celjanke in povem ,da nosečnost lepo poteka ,smo v 17 tednu in smo se zredili za 2kg,naslednji pregled imamo 25.11 in komaj čakamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

še malo pa bodo na vrsti naše nosečke za porodeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 1801
6.11.2008 17:18:27   
Dali*
                                     CELJANKE Z OKOLICO 

PDP    Ime (starost)          (št. user posted image , št. user posted image ) pregled, kraj,spol,+ kg, cm buši

user posted image   

07.11.   
maša23
(?) 
                (št.? user posted image , št. user posted image ?) ?, CE, user posted image +18 kg, 111 cm 

13.11.   
Bethany 
(29) 

(št.1 user posted image , št. user posted image 0) 10.11., CE, user posted image +15 kg, 100 cm   
25.11.
bobika1(21)                   (št.1user posted image  , št. 0 user posted image  ) 10.11.      user posted image  +10kg,98 cm

05.12 
Katja_p 
(25)                 (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 13.11,SG,  user posted image +14kg, 104 cm  

06.12  
martka
 (
36)                  (št. 4 user posted image , št. user posted image 1) 17.11,CE,  user posted image +6kg, 90 cm  

10.02
Katjuša (27)                  (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) ?, CE, user posted image

12.12.    
mami_1979 
(29) 
          (št.4 user posted image , št. user posted image 3)  21.11., CE, user posted image +7kg   

01.03.
cita (27)                         (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) 12.11., CE, user posted image +9 kg

07.03. 
spps
(26)                        (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) 3.12., CE, user posted image +7,5 kg, 95cm 

08.03. 
Lolita23 (23)                  (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 9.12, CE user posted image +6,7kg

16.03.
babyg (?)                        (št. 1 user posted image , št.  user posted image 0)12.12., CE, user posted image  +9kg, 94 cm 

18.03. 

Dali*
(28)                       (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 20.11., CE, user posted image +4 kg, 85 cm

23.03.
brkn83                            (št. ? user posted image  ,št .user posted image  ? )

27.03.
novo (29)                        (št. 3 user posted image ,  št. user posted image 0) 12.11., CE, user posted image +5 kg, 90 cm

19.04.  
zupancdam 
(26)              (št. 5 user posted image , št. user posted image 1) 26.11.,TRB,  user posted image    

24.04 
Sonček85
(23)                (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 25.11., CE,  user posted image   +2 kg 

09.05  
mani2
(29)                      (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) ?, CE,  user posted image

xx.06. 
liam (?)                        (št. ? user posted image ,  št. user posted image ?) ?, CE, user posted image

user posted image  - 3 fantki
user posted image  - 7 punčk
user posted image   - 6 presenečenj

Trenutno nas je 16 nosečk!

user posted image

user posted image  

user posted image Rodile souser posted image

24.09.2008 panja MAI 
20.10.2008 mbd0411 NIK 

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 1802
6.11.2008 17:20:16   
Dali*
Sonček, lepo da si se javila. Me veseli, da poteka vse OK. Pridno pridobivaš kg. Jaz sem jih začela v 17. tednu in sem jih v 5 tednih nabrala kar 4. Joj me joj.
A ti oroček že kaj brca?

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 1803
6.11.2008 18:09:06   
bobika1
Hej punce.
Kako ste kaj? Kaj leega počnete v tem deževnem večeru?

Aja vidla sem da ste pisale o čaju malinovih listov- no to začneš pit po 36 tednu in nič prej... 

Danes ponoči sem tak slabo spala...pa še moj je neki bolan in sem ga danes vozla k zdravniku... upam da se nalezem kej od njega.

Ja nič tok da vas mal pozdravim, se javim kaj še kasneje

Na najino obletnico 26.11.2008 sva dobila najlepši zakladek-MATICA!!!

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 1804
6.11.2008 19:03:41   
sonček85
OJ DALI ŽIVJO,OOOO HVALA KER SI ME TAKO HITRO DODALA NA SEZNAMuser posted image user posted image user posted image
Ja rediti smo se že začeli ,brcik pa še ni ,samo metuljči tu pa tam,danes so biliuser posted image user posted image user posted image

In kako si ti meni kaj
sem pogledala v kolkem tednu si in vidim da že v 22,joj kako gre hitro,še malo pa bomo na vrsti-no ne še tako hitro bo pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 1805
6.11.2008 19:11:12   
Dali*
Sonček - Ja, tok hitro gre, da je kar joj. No, mi brcamo že cel mesec. 8.10. zvečer se je prvič zgodilo, da sem ga čutila tega našega pobalinkota. Veš kok je fajn, ko začne enkrat brcat. Potem pa vsak dan bolj, prav stopnjuje se... Včasih sem se kar ustrašila, ker boš videla, to je čist nov občutek.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1806
6.11.2008 19:23:09   
Lolita23
Živjo!

Kako ste kaj??

Kje se ta čaj nabavi, jaz pa čaji smo deveta vas?user posted image

No punce, da se pohvalim, danes sem diplomirala, jap končno.user posted image Zdaj se lahko svoji pikici posvetim 100%.

Aha sem hotela še nekaj vprašat, pa sem pozabila!!!user posted image

DALI lepo te je spet brat.

caw

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 1807
6.11.2008 19:48:42   
Dali*
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23

Živjo!

Kako ste kaj??

No punce, da se pohvalim, danes sem diplomirala, jap končno.user posted image Zdaj se lahko svoji pikici posvetim 100%.

caw

Najprej čestitke za diplomo user posted image user posted image user posted image

Čaj lahko kupiš v lekarni ali pa kakem Biotopu, Sanolabor, nevem kaj imate v vaših koncih. Sej bo glih fajn, ko bo zimska sezona čajčkeov, me bomo pa pile čajček, ki še učinkuje, kao. Bog ne daj, da bi ga pile v poletni vročini.

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 1808
6.11.2008 19:53:39   
Bethany

IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23

Živjo!

Kako ste kaj??

caw

Jaz sem kupila malinov čaj v trgovini Biotopic v City centru, ista trgovinca je tudi v mestu, na glavnem trgu, skoraj cisto pri cerkvici. Stane pa cca 1,7 eur.

Čestitke za diplomo, verjamem, da si zdaj prosta kar precejšnjega bremena... user posted image

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 1809
6.11.2008 20:24:20   
Bethany

IZVIRNO SPOROČILO: mbd0411

Zdaj punce ste pa ve že na vrsti.Komaj čakam porodne zgodbe.Lahko bi jih dale na eno stran,da bi bile vse na enem mestu.

Jaz komaj čakam, da lahko svojo povem, hehe! user posted image Ni slaba ideja, ta o porodnih zgodbah nekje na enem mestu... a to bi novo temo (recimo:"Porodne zgodbe Celjank"??) odprle al kako?

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 1810
6.11.2008 20:31:32   
Dali*
Ma ja, sej ideja je dobra. Samo po mojem bi se tem zgubila full strani nazaj, ker ne bi bila ažurirana vsake tolk dni. Naj to ostane kar v sklopu te teme, tko da sledimo dogodkom.

Kako pa kaj ti Beth? Ktero knjigo bereš, al se že čist na porod pripravljaš?

< Sporočilo je popravil Dali* -- 6.11.2008 20:33:27 >

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 1811
6.11.2008 21:28:05   
Bethany

IZVIRNO SPOROČILO: Dali*

Ma ja, sej ideja je dobra. Samo po mojem bi se tem zgubila full strani nazaj, ker ne bi bila ažurirana vsake tolk dni. Naj to ostane kar v sklopu te teme, tko da sledimo dogodkom.

Kako pa kaj ti Beth? Ktero knjigo bereš, al se že čist na porod pripravljaš?

Aja, to maš pa res, ja, niso glih pogoste te porodne zgodbe, ce bo vsak mesec ena ali dve, bo kr veliko... pa se bo tema res izgubila. Pol bolje, da ostanemo kar pri tejle. user posted image

Js pa trenutno berem kar tri knjige, vsake po malo, user posted image in sicer: Poker za punce, Moj prvi dojenček in Skrivnost. Kar pestro, ane? Same različne teme, hehe. user posted image

Na porod se pa samo miselno pripravljam, ko si poskušam predstavljat kako bo to izgledalo, kakšni bojo prvi znaki začetka poroda, kaj vse še moram spakirat (ja, še zdej nimam pripravljeno, user posted image no, torba stoji v kotu, not sem pa dala copate in ene natikače). Imam pa pripravljen in sprintan seznamček, kaj vse bi naj vzela zraven, tak da če me prehiti, bo znal tudi moj dragi spakirat. user posted image Mal ga pa morem zaposlit, ane? user posted image

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 1812
6.11.2008 21:31:53   
Dali*
Nočko punčke...grem v mižule.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1813
6.11.2008 21:31:59   
katja_p
Lolita23, čestitke za diplomo  user posted image

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 1814
6.11.2008 21:43:05   
sonček85

Sonček - Ja, tok hitro gre, da je kar joj. No, mi brcamo že cel mesec. 8.10. zvečer se je prvič zgodilo, da sem ga čutila tega našega pobalinkota. Veš kok je fajn, ko začne enkrat brcat. Potem pa vsak dan bolj, prav stopnjuje se... Včasih sem se kar ustrašila, ker boš videla, to je čist nov občutek.
komaj čakam  da začutim tiste gibe bebice v meni.Vsak dan nonstop božam pikico ,da bi že kaj bilo pa me ne uboga,no pa sej še imamo čas teden ali dva da začneuser posted image user posted image user posted image komaj čakamuser posted image user posted image user posted image user posted image
lolita:čestitke za diplomouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 1815
6.11.2008 21:52:37   
mbd0411
Joj,kako lepo da čutite tiste metuljčke in brcike.Naužijte se jih kolikor se da,ker potem jih boste pogrešale.Verjemite.Proti koncu bodo te brce bolj izrazite ali pa manj...Kar napeto je ko se kak dan umiri in potem panika,pa slaba volja,pa spet brca in olajšanje...Ja,vse to vas čaka.user posted image Ne pripravljat torbe prekmalu,ker jo boste potem še 100 x zamenjale,preložile,dodajale....Vsaj jaz sem.Tudi vse za dojenčka sem toooliko prej zlikala in zložila,pa spet preložila....Ko sem pa prišla z Nikom iz bolnice sem pa vse premetala,ker mu je bilo vse opreveliko in sem morala poiskati čistgo male majčke.Joj,vse mu je preveliko.user posted image Saj bo zrasel,pa bo potem vse premajhno,a zdaj je pa tak drobižek.
Lepo božajte bušije in štejte brcikeuser posted image

Prvi sonček se je rodil 4.novembra 2001 (4080g 51 cm)
Drugega pa smo težko dočakali 20.oktobra 2008 (3420g 51cm)

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1816
6.11.2008 22:18:09   
sonček85
hvala za tako lepe besede sedaj grem pauser posted image ker sem taka sedaj user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 1817
7.11.2008 8:41:02   
Bethany
Dobro jutro, čvekice!
Brcike: Jaz ji že zdaj pogrešam, ko je kako uro ali več zatišje. user posted image Dam takrat kar kako živahno glasbo gor (zadnje čase ima zelo rada Abbo user posted image ), pa začne kmalu migat. So pa tele brcike na koncu tako zanimive, ko se trebuh ornk premika sem in tja, gor in dol, pa skoraj lahko vidiš kje naredi izboklino komolček ali nogica. Ful fajni filing, res! To bi si rada nekak posnela, z občutki zraven, da bi lahko vedno podoživljala. user posted image

Zdaj grem pa na jogurtno sadni zajtrk. user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1818
7.11.2008 9:02:20   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: Bethany

Dobro jutro, čvekice!
Brcike: Jaz ji že zdaj pogrešam, ko je kako uro ali več zatišje. user posted image Dam takrat kar kako živahno glasbo gor (zadnje čase ima zelo rada Abbo user posted image ), pa začne kmalu migat. So pa tele brcike na koncu tako zanimive, ko se trebuh ornk premika sem in tja, gor in dol, pa skoraj lahko vidiš kje naredi izboklino komolček ali nogica. Ful fajni filing, res! To bi si rada nekak posnela, z občutki zraven, da bi lahko vedno podoživljala. user posted image

Zdaj grem pa na jogurtno sadni zajtrk. user posted image
Dobro jutro!!!!!!!!
iiiiiiiiiiiiiiiiiiii kako je lepo to brati ko so brcike že prov izrazite.Ja Bethany ,še samo 7 dni in bo dete prijokalo na svet.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 1819
7.11.2008 9:57:20   
Dali*
Dobro jutro punce!

Mah, spet dež. No, si grem kar zajtrk pripravit. Hmmmm...toast in kakav. Ne paše glih skupi, sam v nosečnosti vse paše.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1820
7.11.2008 10:17:08   
sonček85
user posted image user posted image user posted image user posted image to sem jaz jedla 2 dni nazaj za večerjouser posted image user posted image user posted image paše ,paše

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 1821
7.11.2008 10:28:39   
Bethany

IZVIRNO SPOROČILO: sonček85
Dobro jutro!!!!!!!!
iiiiiiiiiiiiiiiiiiii kako je lepo to brati ko so brcike že prov izrazite.Ja Bethany ,še samo 7 dni in bo dete prijokalo na svet.user posted image ...

Jaaaaa, ko bi le bila točna! user posted image user posted image user posted image Da dam mojemu najlepše darilo za RD, sicer pa bo veljalo tudi, če bo par dni prej ali kasneje. user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1822
7.11.2008 10:38:34   
Bethany

Dobro jutro punce!

Mah, spet dež. No, si grem kar zajtrk pripravit. Hmmmm...toast in kakav. Ne paše glih skupi, sam v nosečnosti vse paše.

Toast in kakav - Mmmm, slastno! user posted image Jaz imam zadnje tedne taaaak apetit, da je groza, pa seveda ne toliko po zelenjavi in sadju (no, vsaj sadje z veseljem jem), ampak predvsem po redilni hrani user posted image , kot so kruh z čokoladnim namazom pa razni keksi, sladkarije ipd... Grozno... da o slanem ne govorim, sam se temu izogibam, ko mi že brez tega voda zastaja po telesu. Ampak, pravijo, da gre potem vse ven in dol, se s tem tolažim, hehe.

Aja, sem pa bila zadnjič v Milerju v Velenju in kupla zloglasni modrček za dojenje in je res zelo udoben. user posted image Škoda, da ga nimajo tudi v črni barvi. Pa poleg tega še neki drobnarij za dojenčka, pa je vse skupaj naneslo skoraj 60 eur user posted image , pa nimam nč kej za pokazat... Ampak, če mi za kej ni škoda zapravljat, je to za bebiko. Sebe sem kar na stranski tir postavila, nimam sploh nobene želje po čem novem... user posted image A ni to hecno, kak se hitro spremenijo prioritete?? Sem si že rekla, da bom drugo leto takle čas, ko se bo treba vrniti v službo, nadoknadila in šla v šoping po nove cote. user posted image user posted image

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 1823
7.11.2008 10:40:39   
sonček85
samo da bo in da objameš ta prelepi zakladekuser posted image user posted image user posted image user posted image

Ja sem že velikokrat čula za ta modrček,koliko pa stane ,ker bi si ga kupila,sem čula da je res super-hvala

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 1824
7.11.2008 10:45:23   
Bethany
KATJA, si uspela zrihtat "papirovje" na CSD?? Zdej si pa uradno že na porodniški, ne? Fino, fino! user posted image

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 1825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Vse, česar nisi vedela o spinalni anesteziji
Bolečino med porodom lahko učinkovito ublažimo ali popolnoma odstranimo z regionalno anestezijo, hkrati pa še vedno omog...

Filmi za odrasle.
пеперутка16

Rad gledaš "filme za odrasle"?