|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Celjanke (z okolico)
5.11.2008 10:34:35   
Bethany

[/quote]
JUTRO!
Sem jaz popravila seznam,da bo Dali lahko napisala, kaj je počela te dniuser posted image
[/quote]

Oo, lepo, lepo, spps!! Pridna! Mormo bit na tekočem z vsem, ane? user posted image Js pa zdele šibam še na en pregled pa ctg, mogoče zadnji?? Kdo ve... user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1776
5.11.2008 10:35:50   
Bethany
lego kocke pa majo pomoje v vsaki otroški trgovini, se mi zdi, da celo v Tušu, tak da kr v akcijo user posted image user posted image

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 1777
5.11.2008 13:22:52   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: Bethany

JUTRO!
Sem jaz popravila seznam,da bo Dali lahko napisala, kaj je počela te dniuser posted image

Oo, lepo, lepo, spps!! Pridna! Mormo bit na tekočem z vsem, ane? user posted image Js pa zdele šibam še na en pregled pa ctg, mogoče zadnji?? Kdo ve... user posted image

kako je bilo na ctgju?

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 1778
5.11.2008 13:53:32   
katja_p
Evo mene iz pregleda - očitno pred Bethany user posted image

UZ mi ni delala, samo vaginalno me je pregledala, vzela bris za streptokok in delala prvi CTG. Ta je bil pa prav kaotičen. user posted image  je bilo preaktivno in niti 5 min ni bla pr miru. Tako da je ful težko dobila kake podatke user posted image  Je pol sestra skoz zraven bla in na roko mal prestavljala tist obroček. Ampak glede na podatke, ki so se zapisalai, je vse OK. Ne vemo pa, kolk smo težki ... user posted image  Ampak očitno že dost user posted image

Dobila sem tud napotnico za v P in preglede imam vsak teden.

Podatki za seznam:
kg: +14
O: 104cm
naslednji pregled: 13.11.

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1779
5.11.2008 13:55:06   
Dali*
Ejla punce!

Madonca, ste bile spet pridne, tok ste naklofale...

Tko, samo da se na hitro javim. Sem spet prišla do neta....sej veste kako je to...popolna prenova stanovanja z vsemi gradbenimi deli, hujš kot da bi na novo gradili... danes sem si pa vzela malo pavze in ko vas vse lepo preberem se oglasim ponovno.

Sedaj grem pa malo na luft, ker je celih 18 stopinj in sonček.

Do potem...

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 1780
5.11.2008 14:39:26   
Bethany
Evo, tudi jaz sem že nazaj s pregleda, sicer že nekaj časa, ampak sem mogla najprej malo počiti. Zadnje dni me vse tak zmatra. Hecno, ne? user posted image Na CTG je blo vredu, zelo lep diagram smo izrisali, po besedah zdravnice, tudi izvidi so ok, moja zatečenost ni problematična, pač posledica nosečnosti, sicer bo pa, če bo po sreči kmalu mimo.

Naslednji pregled je v ponedeljek 10.11., pa v obsegu trebuha smo pridobili še en cm, skupno torej 100 cm. Vse ostalo pa pri meni ostaja enako.

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 1781
5.11.2008 14:44:18   
Bethany
Torej, Katja, jaz sem pozabila vprašati za testiranje za streptokok. user posted image Kaj si zvedela? Kdaj dobiš rezultate? In koliko je dejansko te stalo?

Maš pa res hiperaktivno dete, še na CTG ti ni dala miru, hehe user posted image . Veš kaj, boljše da ti razgraja po trebuhu, kot pa da je pretirano lena, ane? Škoda pa, da ti je ni zmerila, da bi pribl. vedla, kulk je težka... mogoče naslednjič, ane? user posted image

Ok, zdaj pa naprej po opravkih, pa izkoristit lep dan, ki se je kljub slabi napovedi naredil.

Lepo se mejte, čvekice! pa pa!

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 1782
5.11.2008 15:07:13   
katja_p
Streptokok: izvidi bodo naslednji teden, plačala sem pa 15€. Mi je pa rekla, da delajo samo svojim pacientkam in da je pač minimalni strošek - kolkr pač oni porabijo za laboratorij ...

Je pa tud rekla, da ne morš vedet, a maš to bakterijo al ne. In da se to niti ne zdravi, sam pred porodom ti pač dajo tist antibiotik, da se otrok ne bi okužil. Ni pa menda tk pogosta, da bi to postal rutinski pregled - to je pa tk že v tistem članku pisalo, ko sm pred kratkim dala link.

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 1783
5.11.2008 15:08:34   
katja_p
Aja, pa pridne bodte zdle. Js šibam na CSD, da vidim, če bodo hotli moje papirje vzet - seveda še nepopolne. Menda dobim jutri pošto, rk da bom v petek pol nesla še dolg.

Pa na ZZZS grem spremenit naslov. Sm čist pozabla, da bi blo fajn, da imam na zdravstveni kartici tud spremenjenga user posted image

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 1784
5.11.2008 15:11:16   
katja_p

Maš pa res hiperaktivno dete, še na CTG ti ni dala miru, hehe user posted image . Veš kaj, boljše da ti razgraja po trebuhu, kot pa da je pretirano lena, ane? Škoda pa, da ti je ni zmerila, da bi pribl. vedla, kulk je težka... mogoče naslednjič, ane? user posted image

user posted image user posted image  sej res bolš, da je aktivna, kot pa da bi js paniko delala, da je kaj narobe user posted image

Ja, res škoda, da mi je ni zmerila. Pa itak ta moja ne dela nekih odvečnih UZ-jev, sm opazla user posted image  Js pa tak firbec, ko bi na vsakem preglčedu rada vidla našo user posted image

Sicer se pa nimam za kaj sekirat, ko bomo itak imeli jo 24ur/dan zeeeeeelllllooooo kmalu pr seb - V ŽIVO!
(pa nč me še ni strah poroda ... user posted image )

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 1785
5.11.2008 21:11:52   
Bethany

IZVIRNO SPOROČILO: katja_p

Ja, res škoda, da mi je ni zmerila. Pa itak ta moja ne dela nekih odvečnih UZ-jev, sm opazla user posted image  Js pa tak firbec, ko bi na vsakem preglčedu rada vidla našo user posted image

Sicer se pa nimam za kaj sekirat, ko bomo itak imeli jo 24ur/dan zeeeeeelllllooooo kmalu pr seb - V ŽIVO!
(pa nč me še ni strah poroda ... user posted image )

Ja, večina G. kr špara ta UZ...user posted image . Js sem prav navdušena nad svojo (Z Dali imama menda isto), ker res skoraj vedno mi ga je delala, zdej na koncu pa sploh. Sicer pa, jaz že komaj čakam, da vidim naše dete v živo, mi tiste slikce preko UZ-ja niso več dovolj, hehe!! user posted image

A se kej sekiraš, da te ni strah poroda?? user posted image user posted image Se ti pridružujem, mene tudi ni, zadnje dni me samo tak filing negotovosti zajame tu pa tam, ko vem, da se neizbežno bliža dan, ko bo treba it v P. user posted image

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 1786
5.11.2008 22:38:07   
mani2
Pozdravljene.

Tako lepo vas je brat. user posted image
katja_p in Bethany kako lepo da vaju ni nič strah poroda. Jaz sem komaj 13t noseča pa me je strah že sedaj kako bo rodit. Mogoče imam strah zaradi prvega poroda ko je moj mali imel popkovino okoli vratu ovito in se je porod zakopliciral. No saj se je vse srečno končalo pa vendar strah ostane.

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 1787
6.11.2008 7:28:51   
Dali*
                                     CELJANKE Z OKOLICO 

PDP    Ime (starost)          (št. user posted image , št. user posted image ) pregled, kraj,spol,+ kg, cm buši

user posted image   

07.11.   
maša23
(?) 
                (št.? user posted image , št. user posted image ?) ?, CE, user posted image +18 kg, 111 cm 

13.11.   
Bethany 
(29) 

(št.1 user posted image , št. user posted image 0) 10.11., CE, user posted image +15 kg, 100 cm   
25.11.
bobika1(21)                   (št.1user posted image  , št. 0 user posted image  ) 10.11.      user posted image  +10kg,98 cm

05.12 
Katja_p 
(25)                 (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 13.11,SG,  user posted image +14kg, 104 cm  

06.12  
martka
 (
36)                  (št. 4 user posted image , št. user posted image 1) 17.11,CE,  user posted image +6kg, 90 cm  

10.02
Katjuša (27)                  (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) ?, CE, user posted image

12.12.    
mami_1979 
(29) 
          (št.4 user posted image , št. user posted image 3)  21.11., CE, user posted image +7kg   

01.03.
cita (27)                         (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) 12.11., CE, user posted image +9 kg

07.03. 
spps
(26)                        (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) 3.12., CE, user posted image +7,5 kg, 95cm 

08.03. 
Lolita23 (23)                  (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 9.12, CE user posted image +6,7kg

16.03.
babyg (?)                        (št. 1 user posted image , št.  user posted image 0)12.12., CE, user posted image  +9kg, 94 cm 

18.03. 

Dali*
(28)                       (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 20.11., CE, user posted image +4 kg, 85 cm

23.03.
brkn83                            (št. ? user posted image  ,št .user posted image  ? )

27.03.
novo (29)                        (št. 3 user posted image ,  št. user posted image 0) 12.11., CE, user posted image +5 kg, 90 cm

19.04.  
zupancdam 
(26)              (št. 5 user posted image , št. user posted image 1) 26.11.,TRB,  user posted image    

24.04 
Sonček85
(23)                (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) ?. CE,  user posted image    

09.05  
mani2
(29)                      (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) ?, CE,  user posted image

xx.06. 
liam (?)                        (št. ? user posted image ,  št. user posted image ?) ?, CE, user posted image

user posted image  - 3 fantki
user posted image  - 7 punčk
user posted image   - 6 presenečenj

Trenutno nas je 16 nosečk!

user posted image

user posted image  

user posted image Rodile souser posted image

24.09.2008 panja MAI 
20.10.2008 mbd0411 NIK 

< Sporočilo je popravil Dali* -- 6.11.2008 7:31:54 >

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1788
6.11.2008 8:52:49   
Bethany
Dobro jutro vsem!! Vidim, da vas nekaj že miga, ane, Dali!? user posted image user posted image Jaz sem pa danes natanko en teden pred PDP, me pa res zanima kdaj se bo začelo kaj dogajati. Včeraj je bil tako aktiven dan in mi je trebuh tako otrjeval ter rahlo bolel, da sem mislila, da bo treba kar spakat in iti v P. No, sem še tle, hehe...

Drugače pa, Mani, čist verjamem, da je strah pred porodom prisoten, če je bila prva izkušnja bolj težavna. V tem primeru bi mene tudi skrbelo... Ampak sej ponavadi pravijo, da gre v drugo hitreje in enostavneje, ane? Na to razmišljaj, ko se boš bližala dnevu poroda. Do takrat pa raje uživaj v čarih nosečnosti. user posted image

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 1789
6.11.2008 9:17:19   
katja_p
Bethany, a si daš to kaj meda al pa sladkorja v čaj? Js mam namen dans si ga prvič naredit user posted image

Sicer pa pr men nč kaj novega od včeraj. No, razn to, da se mi cele dneve spi user posted image  Pa vsako jutro me še vedno mal grlo boli ... Šment! Mi ni čist nč všeč! Pa bo že.

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 1790
6.11.2008 9:49:25   
mbd0411
Kakšen čaj????

Prvi sonček se je rodil 4.novembra 2001 (4080g 51 cm)
Drugega pa smo težko dočakali 20.oktobra 2008 (3420g 51cm)

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 1791
6.11.2008 10:35:30   
katja_p
IZVIRNO SPOROČILO: mbd0411

Kakšen čaj????

Malinov

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 1792
6.11.2008 10:42:31   
mbd0411
Aha,sem si mislila.O tem čaju sem vprašala v porodni babco,če je res za mehčanje materničnega vratu in mi je pritrdila.Meni seveda to ni več prav prišlouser posted image Mi je babca masirala matrenični vrat za crknit vam povemuser posted image To je naredila ene 2x pred tistimi glavnimi popadkiuser posted image

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 1793
6.11.2008 10:55:48   
Dali*
...ecco mene. Zjutraj sem bila bolj zgodnja, ker so me zbudile strašljive sanje o otroku. Ma, skratka grozno...
Potem sem malo srfala in sem šla nazaj v posteljo. Zdej se mi je ratal ven skobacat. Tok je bedn dan, da je kr joj.

Zdejle sem na hitro pojedla par prepečencev z nutelo in sem se odločila, da bom spekla muffine z banano. Njami...

Aja, pa na Oprah bodo zdejle predstavili SUKI naravno kozmetiko, mi je povedala frendica, ki je gledala včeraj.

Potem pa kaj več... grem za peč user posted image

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 1794
6.11.2008 10:56:44   
Dali*
Katja, kdaj je že treba začet pit ta čaj? V 34 al 36 tednu?

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 1795
6.11.2008 10:59:12   
katja_p
IZVIRNO SPOROČILO: Dali*

Katja, kdaj je že treba začet pit ta čaj? V 34 al 36 tednu?

Mislim, da lahk že v 34t začneš. No, js sm v 36t pa ga bom zdej začela pit.

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 1796
6.11.2008 11:36:38   
Bethany
MALINOV ČAJ: joj, danes sem pa čisto pozabila na njega. Še dobro, da me tle spomnite, hehe. user posted image Evo, sem si ga šla kar naredit. Katja, js ga nič ne sladkam, sem se odvadila piti sladke čaje in kave. Ti pa po izbiri oz. okusu. Kakšna žlička medu ali sladkorja ne more škoditi. Jaz sem ga začela piti tudi nekje pri 36. tednu, zdaj zadnji teden pa ga dvakrat na dan, če se seveda spomnim.
Hm, no, če pa babca pravi, da pomaga, pol pa že, ane? Fajn! user posted image Kak pa zgleda to masiranje materničnega vratu? Ne zveni najbolj prijetno ...user posted image . Ej, Mbd, se ne spomnem za nazaj, a so tebe kaj rezali? Je babica pri porodu res ahtala na presredek?

MASAŽA PRESREDKA: Katja, si si potem kupila tisto olje? Jaz se kr nekak ne spravim k tej masaži. Sicer sem pa mogoče že kar malo pozna, vsaj glede na en članek o tem, da bi blo dobro začeti že 4 do 6 tednov pred PDP-jem. user posted image

Mmmmm, mafini!! njam njam!! Men se tudi lušta danes nekaj pečt. Se spravljam v trgovino po sestavine, potem pa spacam nekaj skupaj, razmišljam pa o kakšnem osvežilnem skutinem pecivu... user posted image

ok, se še pol kaj oglasim. pa pa

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 1797
6.11.2008 12:04:57   
Dali*
Tako...muffini pečeni, Oprah je bila danes bio, organsko, natur...osveščena. Zdej se mi pa nč več ne da. Še na sprehod ne morem, ker dežuje. Danes bo torej bolj lenoben dan, ma sej v bistvu mi paše, ker sem bila zdej kr nekaj dni non stop aktivna, tko da sem zvečer kar padla v posteljo. Moj lubi me je komi nazaj držal, da nisem tok plezala po lojtri, pa full mi gre na živce, ker nisem mogla pomagat nosit stvari, ker je vse pretežko, pol se pa počutim tko neuporabna. Ma...sej bo...

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 1798
6.11.2008 13:54:23   
mbd0411
Bethany!

Jaz sem se fajn pretrgala,a imam notranje šive tako,da sem lahko normalno sedela.Babco sem imela v vseh pogledih super,a mislim da veliko vpliva ni imela na moj presredek,ker je šlo hitro-v 2-3 popadkih sem se na hitro odprla iz 3 cm na 10 cm.
Masaža materničnega vratu je pa poglavje zase.Sprva nisem vedela kaj dela,pač pregled na porodni mizi,ki tudi ni bil samo eden.Že babca nekajkrat pa še zdravnik kakih 3x se mi zdi.Ta masaža pač pripomore,da se maternični vrat zmehča in seveda skrajša.Boli??user posted image Neprijetno prej,ker veš da se ti nekaj dogaja,pa tudi malo boli no..Jaz sem kar rastla tam na mizi.Tudi ko so me šivali še tisti sprej ki te našpricajo,da umrtvijo še ni začel delovati,pa je G že šivalauser posted image -vsak vbod čutila...
Zdaj punce ste pa ve že na vrsti.Komaj čakam porodne zgodbe.Lahko bi jih dale na eno stran,da bi bile vse na enem mestu.

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 1799
6.11.2008 15:00:23   
katja_p

MASAŽA PRESREDKA: Katja, si si potem kupila tisto olje? Jaz se kr nekak ne spravim k tej masaži. Sicer sem pa mogoče že kar malo pozna, vsaj glede na en članek o tem, da bi blo dobro začeti že 4 do 6 tednov pred PDP-jem. user posted image

Nism še uspela prit do DM-a. Včeri sm bolj v Muellerju zapravljala. Bom zdej te dni ... sam še ne vem kdaj. Bo pa treba zwačet, ja ...

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 1800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Filmi za odrasle.
пеперутка16

Rad gledaš "filme za odrasle"?