|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Celjanke (z okolico)
7.11.2008 10:47:32   
Bethany

IZVIRNO SPOROČILO: sonček85
...
Ja sem že velikokrat čula za ta modrček,koliko pa stane ,ker bi si ga kupila,sem čula da je res super-hvala

SONČEK85, stane dobrih 8 eur! Ni sile, ane? Men se zdijo kar poceni, glede na običajne cene teh modrčkov. Sem zadnjič tudi v Šparu vidla, da jih imajo, zgledajo kar ok, so pa tam recimo 15 eur.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1826
7.11.2008 11:26:44   
katja_p
Hej!

Js se mam pa tk fajn, ko cele dopoldneve spim user posted image  Mi ful paše in ni dneva, ko bi se vstala pred 9.30. No, sej zjutri vstanem ob 6.30 pa lepo mojmu nardim zajtrk pa malco za sabo, pol se pa nazaj pod kouter skrijem, ko je tk fajn toplo user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Bethany

KATJA, si uspela zrihtat "papirovje" na CSD?? Zdej si pa uradno že na porodniški, ne? Fino, fino! user posted image

Zdaj sem pa res uradno na porodniški user posted image  Sej v bistvu ni nč drgač kot prej user posted image  Zrihtala sem, dinarčke dobim pa decembra.

Js mam tud apetit po sladkem. Dans sm si za zajtrk nardila željice pa evrokrem. Njam njam ... mi je prav pasalo. Zdle se na nacejam s tem malinovim čajem. Sam je ful čudn, ko je tak motn (ker je iz doma posušenih listov), ampak bo že za spit. Če bo le kaj pomagal.

Spet ta bedn dež ... pa sm misla, da se bom mal sprehodla danes. Sm ugotovila, da se zadnje dni dokaj hitro zmatram in da niti ne morm več hitr hodit, ker me kr mišice začnejo bolet. No, sej sm pa že v zadnjem mesecu, bi skor blo za pričakovat kaj takega. Pa itak sm zdle mal bolj utrujena, ker nism bla čist zdrava.

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 1827
7.11.2008 11:32:35   
katja_p
Men je pa uspelo en večer posnet user posted image , kako je tišalo vse svoje okončine ven user posted image . Ker zdaj v zadnjem tednu ni več tako izrazitih brc. Ima očitno res manj prostora. Sicer potisne še vedno kak del telesca ven, ampak ni več tak sunek, sam izboklina pa otrdlina user posted image

Res so face tile naši malčki user posted image

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 1828
7.11.2008 12:23:01   
sonček85
j

IZVIRNO SPOROČILO: sonček85
...
Ja sem že velikokrat čula za ta modrček,koliko pa stane ,ker bi si ga kupila,sem čula da je res super-hvala

SONČEK85, stane dobrih 8 eur! Ni sile, ane? Men se zdijo kar poceni, glede na običajne cene teh modrčkov. Sem zadnjič tudi v Šparu vidla, da jih imajo, zgledajo kar ok, so pa tam recimo 15 eur.
ja to pa res ni drago,no jst sem jih gledala preko neckermman pa mi preko katalogov ni nekaj za noročevati ,zato raje grem v trg. ,probam in kupim,mislim ,da bom kr šla v mullerja ali pa v špar.Hvala

Katja:sedaj pa le uživaj in se naspi pred rojstvomuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 1829
7.11.2008 12:40:58   
katja_p
Wow! Sm zdle od poštarja že dobla odločbo iz CSD, da sem upravičena do enkratnega zneska ob rojstvu otroka user posted image  A je možno, da ne dobiš? user posted image
No, kakorkol, blo je zlo hitro user posted image

Ej, js pa ne morem najdit kake lepe klavirske pesmice od Raimonda Lapa na eMule user posted image  Sm si sicer posnela nekaj njegovih stvari, sam so v večini tiste z dodanimi otroškimi zvoki. Ni pa nobene take, kot so ble tiste na YouTube, ko je Dali enkrat dala link user posted image  A je ktera kaj našla?

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1830
7.11.2008 13:25:53   
Dali*
IZVIRNO SPOROČILO: katja_p

Wow! Sm zdle od poštarja že dobla odločbo iz CSD, da sem upravičena do enkratnega zneska ob rojstvu otroka user posted image  A je možno, da ne dobiš? user posted image

Ej, js pa ne morem najdit kake lepe klavirske pesmice od Raimonda Lapa na eMule user posted image  Sm si sicer posnela nekaj njegovih stvari, sam so v večini tiste z dodanimi otroškimi zvoki. Ni pa nobene take, kot so ble tiste na YouTube, ko je Dali enkrat dala link user posted image  A je ktera kaj našla?

Ejla Katja!

Frendica mi je že posnela vse štiri cd-je in jih dobim v ponedeljek, če boma šle na telovadbo, mi jih bo dala. Pol se pa lahko en dan zmeniva, da pridem do tebe in si posnameš vseh 5 cdjev, OK?

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 1831
7.11.2008 15:10:25   
katja_p
IZVIRNO SPOROČILO: Dali*

Ejla Katja!

Frendica mi je že posnela vse štiri cd-je in jih dobim v ponedeljek, če boma šle na telovadbo, mi jih bo dala. Pol se pa lahko en dan zmeniva, da pridem do tebe in si posnameš vseh 5 cdjev, OK?

Pa ti si super user posted image

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 1832
7.11.2008 15:59:54   
Bethany

JA, fuuul so ekspresni! Ko bi še denar tak hitro nakazali user posted image ! A odločbe o porodniški pa še nisi dobila? Ko js sem prejela dve, obe na isti dan, verjetno jo boš dobila naknadno, če nisi odala takoj vseh potrebnih papirjev.

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 1833
7.11.2008 16:04:42   
Bethany
Raymond Lap: jaz sem našla tudi štiri cd-je od njega, in sicer: Lovely Baby CD1, CD2, CD3 in CD4. Na temle linku so celo pesmice napisane po posameznih cd-jih.
Dali, imaš ti tudi te, ali katere druge? So pa tle res neki dodatni zvoki zraven, kake ropotuljice pa otroški glaseki... Ampak bo uporabno, predvidevam. user posted image

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 1834
7.11.2008 20:36:54   
Dali*

Raymond Lap: jaz sem našla tudi štiri cd-je od njega, in sicer: Lovely Baby CD1, CD2, CD3 in CD4. Na temle linku so celo pesmice napisane po posameznih cd-jih.
Dali, imaš ti tudi te, ali katere druge? So pa tle res neki dodatni zvoki zraven, kake ropotuljice pa otroški glaseki... Ampak bo uporabno, predvidevam. user posted image

Ma nevem točno katere štiri ima moja frendica. Sej, ko jih bo Katja imela ti jih bo posnela še teb. Dejta se zmenit.

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 1835
7.11.2008 22:26:56   
Dali*
Pupe...maaaaa, kaj že vse spite al pa gledate TV. No jaz pa še kar nekaj projektiram na compu in šele sedaj sem videla koliko je že ura. Hm, bejžmo spat...

Nočko...naj vas zvok dežnih kaplic zavije v prijeten spanec.

(odgovor članu bibika24)
Neposredna povezava do sporočila: 1836
8.11.2008 8:54:20   
Bethany
Dobro jutro, souser posted image ! Spet sem prva tle gor? user posted image Dežne kapljice se nadaljujejo tudi v današnji dan... zato se pa nobeni ne ljubi prehitro vstat iz tople postelje, hehe. Sej prav! Mene je poln mehur in čist zaležano telo pognalo pokonci, bo pa kak dremež še popoldan padel. user posted image

Skratka, hotla sem samo povedati, da berem (ja, še eno knjigo poleg ostalih treh user posted image ) DOJENJE IN MATERINSTVO IZ SRCA in je ODLIČNA!! user posted image Res priporočam vsaki nosečki, da jo prebere. V knjižnici je sicer non stop zasedena, ampak se splača mal potruditi in priti do svojega izvoda. user posted image

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 1837
8.11.2008 10:42:42   
Dali*
Jutro!

Punce...ma zgleda, da sem v nekem čudnem obdobju. Se sprašujem. če metelo izziva in pripravlja na nočno bedenje. Jaz sem spala od 00.00 - 3.00 ure in potem sem šla na compa risat še en projekt, ki mi ni dal miru, nazaj pa sploh nisem mogla zaspat. No, ob 7.00 sem šla pa nazaj spat in sem se zbudila pred 20 min... Zdej si grem pripravit zajtrk in en kufffeeee.

Pa tko sem mislila, da bo prijatna noč, če malo dežuje, tko na rahlo, pa evo ga zlomka.

Bethany - knjiga se je že znašla na mojem internem seznamu...Hvala

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 1838
8.11.2008 12:11:07   
Dali*
                                     CELJANKE Z OKOLICO 

PDP    Ime (starost)          (št. user posted image , št. user posted image ) pregled, kraj,spol,+ kg, cm buši

user posted image   

07.11.   
maša23
(?) 
                (št.? user posted image , št. user posted image ?) ?, CE, user posted image +18 kg, 111 cm 

13.11.   
Bethany 
(29) 

(št.1 user posted image , št. user posted image 0) 10.11., CE, user posted image +15 kg, 100 cm   
25.11.
bobika1(21)                   (št.1user posted image  , št. 0 user posted image  ) 10.11.      user posted image  +10kg,98 cm

05.12 
Katja_p 
(25)                 (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 13.11,SG,  user posted image +14kg, 104 cm  

06.12  
martka
 (
36)                  (št. 4 user posted image , št. user posted image 1) 17.11,CE,  user posted image +6kg, 90 cm  

10.02
Katjuša (27)                  (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) ?, CE, user posted image

12.12.    
mami_1979 
(29) 
          (št.4 user posted image , št. user posted image 3)  21.11., CE, user posted image +7kg   

01.03.
cita (27)                         (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) 12.11., CE, user posted image +9 kg

07.03. 
spps
(26)                        (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) 3.12., CE, user posted image +7,5 kg, 95cm 

08.03. 
Lolita23 (23)                  (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 9.12, CE user posted image +6,7kg

16.03.
babyg (?)                        (št. 1 user posted image , št.  user posted image 0)12.12., CE, user posted image  +9kg, 94 cm 

18.03. 

Dali*
(28)                       (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 20.11., CE, user posted image +4 kg, 85 cm

23.03.
brkn83                            (št. ? user posted image  ,št .user posted image  ? )

27.03.
novo (29)                        (št. 3 user posted image ,  št. user posted image 0) 12.11., CE, user posted image +5 kg, 90 cm

19.04.  
zupancdam 
(26)              (št. 5 user posted image , št. user posted image 1) 26.11.,TRB,  user posted image    

24.04 
Sonček85
(23)                (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 25.11., CE,  user posted image   +2 kg 

09.05  
mani2
(29)                      (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) ?, CE,  user posted image

xx.06. 
liam (?)                        (št. ? user posted image ,  št. user posted image ?) ?, CE, user posted image

user posted image  - 3 fantki
user posted image  - 7 punčk
user posted image   - 6 presenečenj

Trenutno nas je 16 nosečk!

user posted image

user posted image  

user posted image Rodile souser posted image

24.09.2008 panja MAI 
20.10.2008 mbd0411 NIK 

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 1839
8.11.2008 13:06:11   
Bethany
Od maše23 že nekaj časa ni nobenega glasu.. sumim da je šla v Rim. user posted image Upam, da se kaj oglasi in sporoči kako je bilo. No, ko mene kak dan ne bo tle gor, sem ziher v P. Upam, da enkrat v prihajajočem tednu...

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 1840
8.11.2008 13:11:23   
sonček85

Od maše23 že nekaj časa ni nobenega glasu.. sumim da je šla v Rim. user posted image Upam, da se kaj oglasi in sporoči kako je bilo. No, ko mene kak dan ne bo tle gor, sem ziher v P. Upam, da enkrat v prihajajočem tednu...
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 1841
8.11.2008 13:35:18   
sonček85
joj sem poslušala te pesmi in so tako lepe ,še posebaj cd lovely baby magiy in sleepy,no pa prvi 4 cd so tudi zelo lepe pesmi.Jaz bi tudi imela ,sam ko pa nisem veliko v Celju ,sedaj ko sem na bolniški.Se pa lahko zmenimo preko moje sestre in bi katera mi posnela pa ji dala.Joj kako so res lepe pesmiuser posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1842
8.11.2008 13:52:52   
Dali*
Ejla punce, danes si pa bomo privoščile kozarček, ha. Se spodobi na Martinovo, a ne.
Jaz ravno pripravljam kosilo. Sladice sem delal dopoldan, sedaj so pa na vrsti mlinci, puran, zelje, solata... Malo bomo obarvali po Martinovo.

Sonček85 - jaz ti cd-jev ne morem presnet, ker imam comp bolj tako, tako da jaz, ko jih dobim jih dam Katji, potem pa...nevem kako bo šlo naprej. Od kod pa si?

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1843
8.11.2008 14:48:50   
sonček85
žalec

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 1844
8.11.2008 21:13:54   
m a j c i k a
Čer punce da se vam še ena celjanka pridruži, ki se sicer bliža že finišu user posted image , moji podatki: druga nosečnost, doma že imamo eno princesko Tijo, ki ima 20 mesecev, pridobila sem 12kg, PDP imam 12.12., sam dvomim da bom dočakala december, pričakujemo še eno punčko, obseg trebuha pa je 108cm.
Če sem še kaj pozabla vam javim naslednjič, šibam v posteljo na masažo,.......... lahko noč!

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1845
8.11.2008 21:27:10   
_kathy_
hej!Katera od vas hodi trenutno na telovadbo u ZD? jst bi začela ta ponedeljek...seveda morm pogum zbrat...heheuser posted image

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 1846
8.11.2008 22:54:58   
_kathy_
hej! tudi jaz se dodajam zraven osalih nosečk. stara sem 20, to je moja prva nosečnost, torej doma še nimamo bebija ... PDP pa imam 18. 1. 2008, pričakujemo pa fantka.aja pregled imam 17. 11., pridobila pa sem 8 kg.
zdaj grem pa hitro ajat ...papauser posted image

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 1847
8.11.2008 23:00:33   
_kathy_
ups, PDP imam 18. 1. 2009, naslednje leto je že leto 2009 hehe...sm se zatipkalauser posted image

(odgovor članu bibika24)
Neposredna povezava do sporočila: 1848
9.11.2008 9:22:33   
Lolita23
Živjo!!!

Vsem novim ena velika dobrodošlicauser posted image user posted image user posted image

Napisat še morate od kod ste, pa kje bote rodile.

Potem pa vas Dali vnese v seznam.

caw

(odgovor članu _kathy_)
Neposredna povezava do sporočila: 1849
9.11.2008 10:28:31   
Drage Celjanke pozdravljene,

se že dolgo dolgo nisem javila vsem novim lepe pozdravčke ne vem kr pozabim še na to temo sej vem od česa je ta pozabljivost user posted image  dela svoje se vedno s tem tolažimuser posted image user posted image user posted image  dobra uteha sam pol pa glih ne vem kako bo ko bom rodila pol bo pa poporodna pozabljivost a ne se bom že znašlauser posted image user posted image user posted image ...

Mi imamo sončka pa vi??Kaj boste kej počele souser posted image  na današnjo nedeljo...seveda uživajte...

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 1850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Vse, česar nisi vedela o spinalni anesteziji
Bolečino med porodom lahko učinkovito ublažimo ali popolnoma odstranimo z regionalno anestezijo, hkrati pa še vedno omog...

Filmi za odrasle.
пеперутка16

Rad gledaš "filme za odrasle"?