|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Celjanke (z okolico)
10.11.2008 16:04:26   
Dali*
Oooooo, Bethany, vidim, da si gor. Me smo te že na pol poti v Rim poslale.

Kako kaj doživljaš zadnje dni?

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 1876
10.11.2008 16:19:20   
Bethany
Hojla, čvekice. Še kar sem tu, naši user posted image se nič ne mudi ven. Ponoči so me neki krči grabli, tako kot pri menstruaciji, sma potem na pregledu z zdravnico preverile, če se že slučajno kaj dogaja, pa je vse še "zaprto", če se lahk tak izrazim. user posted image Tudi CTG je bil vredu, živahen utrip, vse ok. Pa še za seznamček: Kilaža je še za 1 kg večja, torej +16 kg, naslednji pregled pa imam 13.11., torej na PDP, če bom še v "eko-pakiranju".

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 1877
10.11.2008 16:26:12   
Bethany
Katja, če ti pride še kaj iz tistih kupončkov prav, kar porabi, jaz trenutno nič kaj ne rabim. Sicer pa mi boš ob priliki vrnila. Mogoče nama uspe še iti na kak sprehod, pa takrat prineseš zraven. Jaz tak morem zdele zadnje dni mal več migat, da mi ne bo naša bibika preveč zamujala. In kolikor bom lahko, bom hodla na sprehode, pa stanovanje še moram mal popucat, ko potem dolgo ne bo več časa in volje, pomoje ... user posted image

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 1878
10.11.2008 16:48:42   
Dali*
                                     CELJANKE Z OKOLICO 

PDP    Ime (starost)          (št. user posted image , št. user posted image ) pregled, kraj,spol,+ kg, cm buši

user posted image   

07.11.   
maša23
(?) 
                (št.? user posted image , št. user posted image ?) ?, CE, user posted image +18 kg, 111 cm 

13.11.   
Bethany 
(29) 

(št.1 user posted image , št. user posted image 0) 10.11., CE, user posted image +16 kg, 100 cm   

25.11.
bobika1(21)                   (št.1user posted image  , št. 0 user posted image  ) 10.11.      user posted image  +10kg,98 cm

05.12 
Katja_p 
(25)                 (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 13.11,SG,  user posted image +14kg, 104 cm  

06.12  
martka
 (
36)                  (št. 4 user posted image , št. user posted image 1) 17.11,CE,  user posted image +6kg, 90 cm  

12.12.    
mami_1979 
(29) 
          (št.4 user posted image , št. user posted image 3)  21.11., CE, user posted image +7kg   

m a j c i k a (?)              (št. 2 user posted image ,  št. user posted image 1) ?, CE, user posted image +12 kg, 108 cm

18.01
_kathy_ (20)                  (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 17.11, CE, user posted image +8 kg

10.02
Katjuša (27)                  (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) ?, CE, user posted image

01.03.
cita (27)                         (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) 12.11., CE, user posted image +9 kg

07.03. 
spps
(26)                        (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) 3.12., CE, user posted image +7,5 kg, 95cm 

08.03. 
Lolita23 (23)                  (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 9.12, CE user posted image +6,7kg

16.03.
babyg (?)                        (št. 1 user posted image , št.  user posted image 0)12.12., CE, user posted image  +9kg, 94 cm 

18.03. 

Dali*
(28)                       (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 20.11., CE, user posted image +4 kg, 85 cm 

20.03.
nina3 (25)                      (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 9.12., CE user posted image +5,5 kg  

23.03.
brkn83                            (št. ? user posted image  ,št .user posted image  ? )

27.03.
novo (29)                        (št. 3 user posted image ,  št. user posted image 0) 12.11., CE, user posted image +5 kg, 90 cm

19.04.  
zupancdam 
(26)              (št. 5 user posted image , št. user posted image 1) 26.11.,TRB,  user posted image    

24.04 
Sonček85
(23)                (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 25.11., CE,  user posted image   +2 kg 

09.05  
mani2
(29)                      (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) 12.12, CE,  user posted image +2 kg

xx.06. 
liam (?)                        (št. ? user posted image ,  št. user posted image ?) ?, CE, user posted image

user posted image  - 4 fantki
user posted image  - 8 punčk
user posted image   - 7 presenečenj

Trenutno nas je 19 nosečk!

user posted image

user posted image  

user posted image Rodile souser posted image

24.09.2008 panja MAI 
20.10.2008 mbd0411 NIK 

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 1879
10.11.2008 17:42:53   
Bethany

IZVIRNO SPOROČILO: Dali*

Oooooo, Bethany, vidim, da si gor. Me smo te že na pol poti v Rim poslale.

Kako kaj doživljaš zadnje dni?

Hehe, user posted image , se bom mogla vsak dan javit, da me ne boste že v P. iskale. Upam, da mi bo uspel sporočit, ko bom na poti tja, da mi boste lahk pošiljale pozitivne misli za hitri in lahek porod. user posted image

Drugače pa, sem zadnje dni spet malo boljše. Noge me malo manj bolijo, tak da lahko vsaj kaj delam ali kam grem. Najhuje je, ko se sam po kauču prestavljam... user posted image Po eni strani komaj čakam, da se rešim tega okornega telesa (Katja, welcome to the club okornosti, hehe!) in seveda spoznam naše dete, po drugi pa bi rada še kar nekaj stvari naredila, tako da me niti ne bi toliko motilo, če počaka do konca tedna. Vsekakor pa bi raje, da me prehiti, kot pa da zamuja... tist se mora tak grozno vlečt. Da niti ne omenjam non stop spraševanja ljudi okoli, če je že kaj novega... kot da bi pozabila povedat takšno novico kot je rojstvo. Mislim ej...user posted image

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 1880
10.11.2008 19:50:56   
sahary
Aloha!

Tule je toliko tem in debat da se mi kr mal pleše pred očmi ko hočem vse pregledat (komi sem začela spoznavat ringaraja forum)
no drgač pa sem z okolice Celja, 4. noseča, mam 3 fantke najstarejši bo 7 let, jaz sem stara 29, oziroma bom 30 ob porodu mojega 4. sončka ki bo menda punčka!!! Juhej!
Kam hodite to na telovadbo?

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 1881
10.11.2008 20:22:38   
_kathy_
hej Sahary, na telovadbo hodimo u ZD Celje ...ful je fajn...pridruži se nam naslednji ponedeljek ob 17h!user posted image
Kdaj imaš pa PDP?....uuu...po treh fantkih končno punčka...super!Čestitamuser posted image user posted image

(odgovor članu sahary)
Neposredna povezava do sporočila: 1882
10.11.2008 20:51:54   
IZVIRNO SPOROČILO: sahary

Aloha!

Tule je toliko tem in debat da se mi kr mal pleše pred očmi ko hočem vse pregledat (komi sem začela spoznavat ringaraja forum)
no drgač pa sem z okolice Celja, 4. noseča, mam 3 fantke najstarejši bo 7 let, jaz sem stara 29, oziroma bom 30 ob porodu mojega 4. sončka ki bo menda punčka!!! Juhej!
Kam hodite to na telovadbo?

Kk lepo to da po treh fantih punčkouser posted image user posted image user posted image  in kateri del okolice Celja pa si???

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu sahary)
Neposredna povezava do sporočila: 1883
10.11.2008 21:14:09   
m a j c i k a
Čer punce!
Pregled bi morala imet v sredo zjutraj pa sem šla kar danes, ker me tak vse dol tišči in trebuh na velko otrdeva in hvala bogu da sem šla, ker imam mirovanje in tamale ne smem več dvigovat (misija nemogoče) in morma zdržat vsaj še 14 dni, ker ma glavico baje že v porodnem kanalu, plodovnice je še dovolj tudi zaprta sem še, samo maternični vrat je že zelo kratek, pa težka je že blizu 2kg, tako da po mojem počasi postajam kar novemberkauser posted image !
Ja naslednji pregled pa imam točno čez 14 dni, v ponedeljek 24.11.

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 1884
10.11.2008 21:51:29   
IZVIRNO SPOROČILO: m a j c i k a

Čer punce!
Pregled bi morala imet v sredo zjutraj pa sem šla kar danes, ker me tak vse dol tišči in trebuh na velko otrdeva in hvala bogu da sem šla, ker imam mirovanje in tamale ne smem več dvigovat (misija nemogoče) in morma zdržat vsaj še 14 dni, ker ma glavico baje že v porodnem kanalu, plodovnice je še dovolj tudi zaprta sem še, samo maternični vrat je že zelo kratek, pa težka je že blizu 2kg, tako da po mojem počasi postajam kar novemberkauser posted image !
Ja naslednji pregled pa imam točno čez 14 dni, v ponedeljek 24.11.

Držim pestke za zdžiš še malo malo in ti pošljam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za srečo da res zdržiš 2v1 čim dlje...moja hči je bila rojena v 36 tednu pa je bila velika 47 in težka 2560 in je bilo vse lepo in prav ampak imela je hudo zlatenico danes pa že prava dama stara 9 let...tako da le počivaj in počivaj...

Imaš pa pregled točno na moj rojstni danuser posted image user posted image user posted image user posted image

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu m a j c i k a)
Neposredna povezava do sporočila: 1885
11.11.2008 9:22:26   
sonček85
dobro jutro čveke.
Bethany ,ja mislim da bo res okoli 13-14.11 beba na svet prijokala
user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 1886
11.11.2008 9:38:00   
Dali*
                                     CELJANKE Z OKOLICO 

PDP    Ime (starost)          (št. user posted image , št. user posted image ) pregled, kraj,spol,+ kg, cm buši

user posted image   

07.11.   
maša23
(?) 
                (št.? user posted image , št. user posted image ?) ?, CE, user posted image +18 kg, 111 cm 

13.11.   
Bethany 
(29) 

(št.1 user posted image , št. user posted image 0) 10.11., CE, user posted image +16 kg, 100 cm   

25.11.
bobika1(21)                   (št.1user posted image  , št. 0 user posted image  ) 10.11.      user posted image  +10kg,98 cm

05.12 
Katja_p 
(25)                 (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 13.11,SG,  user posted image +14kg, 104 cm  

06.12  
martka
 (
36)                  (št. 4 user posted image , št. user posted image 1) 17.11,CE,  user posted image +6kg, 90 cm  

12.12.    
mami_1979 
(29) 
          (št.4 user posted image , št. user posted image 3)  21.11., CE, user posted image +7kg   

m a j c i k a (?)              (št. 2 user posted image ,  št. user posted image 1) 24.11, CE, user posted image +12 kg, 108 cm

18.01
_kathy_ (20)                  (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 17.11, CE, user posted image +8 kg

10.02
Katjuša (27)                  (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) ?, CE, user posted image

01.03.
cita (27)                         (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) 12.11., CE, user posted image +9 kg

07.03. 
spps
(26)                        (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) 3.12., CE, user posted image +7,5 kg, 95cm 

08.03. 
Lolita23 (23)                  (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 9.12, CE user posted image +6,7kg

09.03.  
sahary (29)                      (št. 4 user posted image , št. user posted image 3) 14.11., CE user posted image +6 kg

16.03.
babyg (?)                        (št. 1 user posted image , št.  user posted image 0)12.12., CE, user posted image  +9kg, 94 cm 

18.03. 

Dali*
(28)                       (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 20.11., CE, user posted image +4 kg, 85 cm 

20.03.
nina3 (25)                      (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 9.12., CE user posted image +5,5 kg  

23.03.
brkn83                            (št. ? user posted image  ,št .user posted image  ? )

27.03.
novo (29)                        (št. 3 user posted image ,  št. user posted image 0) 12.11., CE, user posted image +5 kg, 90 cm

19.04.  
zupancdam 
(26)              (št. 5 user posted image , št. user posted image 1) 26.11.,TRB,  user posted image    

24.04 
Sonček85
(23)                (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 25.11., CE,  user posted image   +2 kg 

09.05  
mani2
(29)                      (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) 12.12, CE,  user posted image +2 kg

xx.06. 
liam (?)                        (št. ? user posted image ,  št. user posted image ?) ?, CE, user posted image

user posted image  - 4 fantki
user posted image  - 9 punčk
user posted image   - 7 presenečenj

Trenutno nas je 20 nosečk!

user posted image

user posted image  

user posted image Rodile souser posted image

24.09.2008 panja MAI 
20.10.2008 mbd0411 NIK 

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 1887
11.11.2008 9:42:28   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

dobro jutro čveke.

user posted image user posted image user posted image not ziher ne bo ostalauser posted image user posted image user posted image sam,ko si naše bebice včasih vzamejo čas in nas pustijo čakatuser posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1888
11.11.2008 9:44:09   
Dali*
Jutro punce!

sahary - dobrodošla še na tukaj! Ti boš tko fajn uporabna s svojimi nasveti...user posted image user posted image user posted image

Bethany - no, ti pa le sporoči predno boš oddrvela v P. Jast vedno rečem, nikoli ni tko pozno, da ne bi bilo še 5 minut časa, heh.user posted image

Katja - no, ti si bila včeraj tudi pridna okoli hiše in zato nisva šle na telovadbo. Pa naslednjič.

_kathy_ - koliko vas je bilo na telovadbi. A je blo ful polno?

cita - ti si se pa prebudila iz jesenskega spanja, heh. dej se mal večkrat oglasi. A še vedno hodiš v službo?

Srečanje celjank z okolico - what u think???

Tko, zdej grem pa na čokolino...mmm se mi ga je zaluštal.

Užijte dan!

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 1889
11.11.2008 10:07:19   
Bethany

dobro jutro čveke.

RES!? user posted image misliš? Močno upam, da res. Računam na "pomoč" polne lune, hehe!! user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1890
11.11.2008 10:11:33   
Bethany

Jutro punce!
...
Bethany - no, ti pa le sporoči predno boš oddrvela v P. Jast vedno rečem, nikoli ni tko pozno, da ne bi bilo še 5 minut časa, heh.user posted image
...

Užijte dan!

Hehe, ja maš prav, bom med popadki, ko mi bo moj pakiral stvari, na hitro natipkala, da odhajam.. user posted image user posted image

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 1891
11.11.2008 10:12:51   
Bethany

Jutro punce!
...
...

Jaaaa, user posted image user posted image to bi blo fino. Sam ne garantiram, da pridem v enem kosu. user posted image user posted image

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 1892
11.11.2008 10:25:42   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: spps

dobro jutro čveke.

user posted image user posted image user posted image not ziher ne bo ostalauser posted image user posted image user posted image sam,ko si naše bebice včasih vzamejo čas in nas pustijo čakatuser posted image user posted image
ja to pa res ziher ne ,hallooooooooooooooooooooooooooooouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1893
11.11.2008 11:34:34   
Bethany

IZVIRNO SPOROČILO: spps

dobro jutro čveke.

ja to pa res ziher ne ,hallooooooooooooooooooooooooooooouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ha ha ha! user posted image tega me pa res ni strah, da bi not ostala... user posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1894
11.11.2008 11:35:14   
katja_p
IZVIRNO SPOROČILO: Bethany

Jutro punce!
...
...

Jaaaa, user posted image user posted image to bi blo fino. Sam ne garantiram, da pridem v enem kosu. user posted image user posted image

Za Bethany res dvomim, da bo pršla v enem kosu, pa če ne bomo pohitele, zna še mene kaj prehitet user posted image

Najbolš bo, da se kr zmenmo za dan in lokacijo ter uro, ker drgač se nam ne bo uspelo zment. Tista slašćićarna, ko sva bile enkrat z Dali, je prav špica ... Dali, kaj je že?

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 1895
11.11.2008 11:43:17   
Dali*
Men se zdi, da je Romansa (City center). Ja, majo take velike kose tortic user posted image .
Pa fajn bi blo prej rezervirat, sicer tam ni nikoli nabito polno.

Torej seznam tistih, ki bi prišle: (datum bomo določile naknadno):
- Dali*
- Katja_p
- Bethany
- ...

Če ne bo šlo prej se bomo pa zmanile v decembru ali pa po novem letu, ker Bethany, bo mogla še mal doma odležat predno bo prišla, potem pa boste že decemberke začele rojevati. Tam jauarja pa mamo malo bolj zatišje do marca, ko nas bo spet cel bataljon. Pje, se bomo greble za sobe v P, heh. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 1896
11.11.2008 11:46:38   
katja_p
Sem zdle mal gledla po forumu in sploh ni nobene teme Celjank še odprte v sklopu Dojenček ... Bomo mogle pol z rojstvom user posted image  od Bethany še tam kaj odpret. Da bomo čvekale o starševskih problemih user posted image

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 1897
11.11.2008 11:55:39   
Dali*
IZVIRNO SPOROČILO: katja_p

Sem zdle mal gledla po forumu in sploh ni nobene teme Celjank še odprte v sklopu Dojenček ... Bomo mogle pol z rojstvom user posted image  od Bethany še tam kaj odpret. Da bomo čvekale o starševskih problemih user posted image

Katja, sej pod dojenček res ni teme, ampak punce čvekajo kar pod Otrok, to da se jim lahko tam pridružiš. Jaz sem že tud mal na tistem forumu, ker je zadnjič ena rabla en prevod v ita, pa sem ji pomagala, tko da so me že sprejele medse. Ko sem jih malo brala, sem videla, da se kr družijo med sabo in kr poznajo.

Lahko pa mamo me 2008/2009 svojo temo najprej na dojenčku, potem pa še na Otroku. Sam mam občutek, da je brezveze it pod novo temo, ker potem ko bomo mele babyja ziher ne bo več tok časa za čvek na netu. Že zdej, smo samo nekatere bolj aktivne...in teh par ko nas bo, se bomo kr onim prlimale.

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 1898
11.11.2008 12:11:27   
bobika1
Pozdravček. Kako ste kaj? Kako ste preživele vikend?
Jaz v bolnici...Od mojga sem dobla virozo in iz z petka na soboto ponoči nič spala in sem driskala,bruhala, krči so me dajal v trebuhu v glavnem groza in sem mogla v soboto v bolnico… Pa še sama sem mogla bit v sobi, non stop sem po wcju lavfala. Pa še take fajne wcje ko majo tle v celju...minijaturne,(pa še infuzijo sem mela) no tako da sem mogla to stojalo z infuzijo v wc dvignat pa se stlačit noter . Potem, vsakdan ti 2x naredijo ctg kar je fajn ampak  včeri so mi delali in  sem več kot 1 uro ležala na tistem trdem ležalniku ker je bebica zaspala vmes user posted image , na koncu me je že vse bolel… Pol v soboto so mi pa UZ delali tako da težki smo že 3368g in obseg glavice je 34cm… In kaj se mi še potem zgodilo- že tak sem cela čakala da čimprej grem domu, no so me še ginekološko pregledal in mi pogleda maternični vrat in ona men ja tole pa ne bo za domov sam 13 mm je MV, pa jo jz mal čudn pogledam, taka mal šokirana, prestrašena, v tistem sm si misla joj ne grem še-me je kr mal panika zagrabla, pol pa reče v kirem tednu ste jz pa ja v torek bo 38 teden pa ona aja pol je pa ok, sm misla da piše tuki 33…. :). No in bi me že skor notr obdržal. Ne vem če bi lahka not ležala pa čakala kdaj bo....

No in zej sem doma, pa me že tišči vse dol, tak da pomoje bo kmalu.user posted image
Sej mi je ful fajn pa komi čakam, sam tam pa če bi mi res rekla da morem not ustat bi me pa panika zagrabla- ker bi blo nepričakovano- pač glede na to da sem pršla zarad viroze pol pa tkoleuser posted image

Nič se potem še kaj javim

Na najino obletnico 26.11.2008 sva dobila najlepši zakladek-MATICA!!!

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 1899
11.11.2008 12:17:09   
Lolita23
Živjo!

jaz tudi pridem na srečanje!!!!user posted image

caw

(odgovor članu bobika1)
Neposredna povezava do sporočila: 1900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Vse, česar nisi vedela o spinalni anesteziji
Bolečino med porodom lahko učinkovito ublažimo ali popolnoma odstranimo z regionalno anestezijo, hkrati pa še vedno omog...

Filmi za odrasle.
пеперутка16

Rad gledaš "filme za odrasle"?