|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Celjanke (z okolico)
11.11.2008 17:43:21   
Dali*
IZVIRNO SPOROČILO: Bethany

IZVIRNO SPOROČILO: Dali*

katja_p - Ja, al pa tko...te Beth pobere, ki se pelje mimo.

Komot! Mam pa js tudi obisk laboratorija v čet. zjutraj, popoldan pa še pregled in CTG, tak da se bom dvakrat vozila v Laško. Al pa se bom mogoče jutri zapeljala "polulat v lonček" user posted image

Skratka, meni tudi ura 11 bolj odgovarja. Ta slaščičarna pa je v zgornjem štuku Citicentra, ane? Tam pri igralnici? Mam prav?

Ja, slaščičarna je med Pomarančo in Mehiško rest.

Potem se boma pa že v Laškem srečale user posted image . A ti si imela test za sladkorno? Dabi mi mal povedala kako izgleda, pa če morem bit res točno ob 7.00 uri? Thnx

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 1926
11.11.2008 17:46:47   
martka
ja, tam pri mehiški... med pomarančo in mehiško... sicer pa se menda ja ne bomo trebuharice zgrešile...
a smo potem kar zmenjene ob 11h?
FINO!
A VIDITE, DA SE DA!!!user posted image   Zdaj smo pa zmagale! jaz že tako dolgo nisem tortice jedla, da se mi zdaj že samo ob misli na četrtek sline nabirajo...

Zazri se v otrokove oči, ničesar globljega ne boš našel.

(odgovor članu martka)
Neposredna povezava do sporočila: 1927
11.11.2008 18:18:00   
Punce jaz bi tudi prišla na srečanje ampak ne morem ker delamuser posted image user posted image user posted image  ja ja dali cita še kr dela komaj čakam december da neham ko grem na dopust če bi že šla bi bilo pozno...

punce uživajte na srečanjuuser posted image user posted image user posted image

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu martka)
Neposredna povezava do sporočila: 1928
11.11.2008 18:24:12   
Dali*
IZVIRNO SPOROČILO: cita

Punce jaz bi tudi prišla na srečanje ampak ne morem ker delamuser posted image user posted image user posted image  ja ja dali cita še kr dela komaj čakam december da neham ko grem na dopust če bi že šla bi bilo pozno...

punce uživajte na srečanjuuser posted image user posted image user posted image

Cita - sej to ne bo prvo srečanje, tko na naslednjega boš pa prišla.

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 1929
11.11.2008 18:37:56   
martka
torej... jaz bom v četrtek v romansi ob 11h!

se že veselim- čao!

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 1930
11.11.2008 18:39:19   
martka
hej a lahk še eno februarko zraven pripeljem? .... ne ono z velikim bušijem... ono z malim, ker mora mal jestuser posted image ...

(odgovor članu martka)
Neposredna povezava do sporočila: 1931
11.11.2008 18:45:33   
katja_p
IZVIRNO SPOROČILO: martka

hej a lahk še eno februarko zraven pripeljem? .... ne ono z velikim bušijem... ono z malim, ker mora mal jestuser posted image ...

Ti kr prpel user posted image  nas bo še mal več user posted image

Bethany, pol pa ti mene spotoma pober, sej res nimaš kje drugje za it, kot mim mene user posted image  Dali, ni treba hodit po mene, se vidmo tam. Ura je pa tud men OK, nimam itak nč v četrtek dopoldan. Bethany, midve se pa slišva v četrtek dopoldne po telefonu, ti sam zdrž do takrat. user posted image

(odgovor članu martka)
Neposredna povezava do sporočila: 1932
11.11.2008 18:57:53   
Dali*
OK. Torej ob 11.00 uri v Romansi.

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 1933
11.11.2008 19:21:02   
Bethany

Ja, slaščičarna je med Pomarančo in Mehiško rest.

Potem se boma pa že v Laškem srečale user posted image . A ti si imela test za sladkorno? Dabi mi mal povedala kako izgleda, pa če morem bit res točno ob 7.00 uri? Thnx

Hej, Dali. Ne, nisem mela tega testa. Vsaj ne da bi vedela? user posted image To je tist, ko sladko vodo piješ? Verjetno, ne? Tega mi niso preverjali. Hecno. Kok pa to, da tebe pošilja na to? Me je pa enkrat G. vprašala, če smo testirali sladkorno, pa sem rekla, da ne in ni potem nič druga rekla... hm...user posted image user posted image

A ob sedmih že morš bit tam? Verjetno tešča, ne? No, js ziher ne bom tak zgodna user posted image , če boš pa še čakala na izvide, se pa mogoče res srečama, bom verjetno šla enkrat po osmi, ko se taprva gužva v laboratoriju mal umiri.

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 1934
11.11.2008 19:25:46   
Bethany

IZVIRNO SPOROČILO: katja_p

Bethany, pol pa ti mene spotoma pober, sej res nimaš kje drugje za it, kot mim mene user posted image  Dali, ni treba hodit po mene, se vidmo tam. Ura je pa tud men OK, nimam itak nč v četrtek dopoldan. Bethany, midve se pa slišva v četrtek dopoldne po telefonu, ti sam zdrž do takrat. user posted image

Zmenjeno. user posted image Iiiiiii, Kak fajn!!! Si nisem mislala, da se bomo tak na hitro kej zmenile.

Katja, te pokličem tam enkrat po deseti, ko se vrnem iz laboratorija, pa se uskladima. Jooj, zdej pa upam, da mi user posted image še malo počaka v trebuhu, heheee. Sicer še pa nič ne kaže znakov, da bi si želela it na svet. Se boma z user posted image raje za četrtek zvečer ali petek zmenile, da gremo rodit... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 1935
11.11.2008 19:30:49   
katja_p
Dali, js sm mela test za sladkorno. Morš bit tešč, pa kr ob 7h, ker pol morš tk tam eno uro sedet in čakat.

Ti pa dajo 2 deci ogabno sladke vode za spit. In to kr bolj na hitro, ne morš si glih neki cajta vzet. Pol pa čiči in čaki v čakalnici eno uro. Men je kr gor dvigovalo tisto vodo user posted image  No, in po eni uri se sestra pokliče in ti vzame kri, ki gre pol na test.

Bethany, zmenjeno!

Js grem pa zdle še lase si umit pa mal pred TV posedet, jutri ob 10.30 imam pa CTG.
Rabi katera kaj iz Muellerja?

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 1936
11.11.2008 20:09:10   
Dali*
Bethany - ...ma mogoče me je dala na ta test, ker je naš mali kar velik za svojo starost. Na zadnjem pregledu mi je rekla, da pri 19. tednih še ni videla takega mačka, da se mu že vse tok fajn vidi in razvija. Pa še v enem mesecu sem se največ zredila, tko da mogoč zarad tega.

Sicer pa me kar pocukni za rokav, ko me boš videla sedet v čakalnici. Prepoznavni znak trebušček in knjiga. user posted image

O, hvala Katja za info. Baje si morm nest s sabo limono, da si jo kr not stisnem, da ni pol tko ogabno in je bolj podobno limonadi. Pa knjigo si morem dat v torbo, d bom mela kaj počet ta čas, ko bom mogla odsedet.  Se že veselim budnice v četrtek. Grozno...ma vse za naše malo dete. user posted image

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 1937
11.11.2008 20:41:12   
Chebellca
Hey!
Hvala vsem za čestitke, moram priznati da sva včeraj oba jokala od sreče. Je pa moja prva nosečnost, po mojih izračunih naj bi imela rok 20.7.09, jutri pa pokličem svojo G da se dogovoriva za pregled. Aja, sem pa iz Šempetrauser posted image Najbolj si želim da bi bilo z mojo pikico vse vredu...prav to pa želim tudi vsem vam! user posted image

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 1938
11.11.2008 20:47:06   
Dali*
                                     CELJANKE Z OKOLICO 

PDP    Ime (starost)          (št. user posted image , št. user posted image ) pregled, kraj,spol,+ kg, cm buši

user posted image   

07.11.   
maša23
(?) 
                (št.? user posted image , št. user posted image ?) ?, CE, user posted image +18 kg, 111 cm 

13.11.   
Bethany 
(29) 

(št.1 user posted image , št. user posted image 0) 10.11., CE, user posted image +16 kg, 100 cm   

25.11.
bobika1(21)                   (št.1user posted image  , št. 0 user posted image  ) 10.11.      user posted image  +10kg,98 cm

05.12 
Katja_p 
(25)                 (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 13.11,SG,  user posted image +14kg, 104 cm  

06.12  
martka
 (
36)                  (št. 4 user posted image , št. user posted image 1) 17.11,CE,  user posted image +6kg, 90 cm  

12.12.    
mami_1979 
(29) 
          (št.4 user posted image , št. user posted image 3)  21.11., CE, user posted image +7kg   

m a j c i k a (?)              (št. 2 user posted image ,  št. user posted image 1) 24.11, CE, user posted image +12 kg, 108 cm

18.01
_kathy_ (20)                  (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 17.11, CE, user posted image +8 kg

10.02
Katjuša (27)                  (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) ?, CE, user posted image

23.03.
brkn83                            (št. ? user posted image  ,št .user posted image  ? )

01.03.
cita (27)                         (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) 12.11., CE, user posted image +9 kg

07.03. 
spps
(26)                        (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) 3.12., CE, user posted image +7,5 kg, 95cm 

08.03. 
Lolita23 (23)                  (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 9.12, CE user posted image +6,7kg

09.03.  
sahary (29)                      (št. 4 user posted image , št. user posted image 3) 14.11., CE user posted image +6 kg

16.03.
babyg (?)                        (št. 1 user posted image , št.  user posted image 0)12.12., CE, user posted image  +9kg, 94 cm 

18.03. 

Dali*
(28)                       (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 20.11., CE, user posted image +4 kg, 85 cm 

20.03.
nina3 (25)                      (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 9.12., CE user posted image +5,5 kg  

27.03.
novo (29)                        (št. 3 user posted image ,  št. user posted image 0) 12.11., CE, user posted image +5 kg, 90 cm

19.04.  
zupancdam 
(26)              (št. 5 user posted image , št. user posted image 1) 26.11.,TRB,  user posted image    

24.04 
Sonček85
(23)                (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 25.11., CE,  user posted image   +2 kg 

09.05  
mani2
(29)                      (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) 12.12, CE,  user posted image +2 kg

xx.06. 
liam (?)                        (št. ? user posted image ,  št. user posted image ?) ?, CE, user posted image

20.07.    
Chebellca
(?) 
                (št.? user posted image , št. user posted image ?) ?, CE, user posted image

user posted image  - 4 fantki
user posted image  - 9 punčk
user posted image   - 8 presenečenj

Trenutno nas je 21 nosečk!

user posted image

user posted image  

user posted image Rodile souser posted image

24.09.2008 panja MAI 
20.10.2008 mbd0411 NIK 

< Sporočilo je popravil Dali* -- 11.11.2008 20:53:55 >

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 1939
11.11.2008 20:50:15   
Dali*
Seznam - me veseli, da se je nabralo že toliko celjskih nosečk. ampak...odločila sem se, da tiste, ki se ne bodo javljale in ne bodo ažurirale seznama brišemo dol, če ne se nam bo začelo samo klobasanje po seznamu.

torej... liam in brkn83 - javita se, če ne...se bosta pač še enkrat vpisale.

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 1940
11.11.2008 20:56:39   
Bethany

Bethany - ...ma mogoče me je dala na ta test, ker je naš mali kar velik za svojo starost. Na zadnjem pregledu mi je rekla, da pri 19. tednih še ni videla takega mačka, da se mu že vse tok fajn vidi in razvija. Pa še v enem mesecu sem se največ zredila, tko da mogoč zarad tega.

Sicer pa me kar pocukni za rokav, ko me boš videla sedet v čakalnici. Prepoznavni znak trebušček in knjiga. user posted image
...

Aha, to pa možno, ja. Pri meni je teža prvih 6 mesecev počasi lezla gor, dokaj enakomerno, najbolj je poskočila zadnja dva meseca. Ampak baje ni panike, ker so vsi izvidi odlični.

Prav, če vidim nosečko s petmesečnim trebuhom in knjigo v roki, jo pocukam user posted image user posted image Mene boš tudi malo težje zgrešila: veeelik trebuh pa kratki rjavi lasje. user posted image

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 1941
11.11.2008 21:55:13   
_kathy_
ja jst sm že delala test za sladkorno...sam mi niso nč rekl da morm bit tešča. am sm pa mogla spit ful sladko vodo...pol me je pa u čakalnico poslala in čez točno eno uro sm mogla pridit nazaj da mi je kri uzela.mi je blo pa ful slabo.ko sm u čakalnici sedela, sm misla da bom bruhala..pa pol cel dan mi je blo še hudo...sej me je ona sestra opozorila na slabost.

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 1942
11.11.2008 21:56:14   
_kathy_
aja, torej v četrtek ob 11h?ok, pridem;)

(odgovor članu _kathy_)
Neposredna povezava do sporočila: 1943
12.11.2008 7:27:04   
Bethany
Helooouuu in dobro jutro! Danes pa ni bila fajna noč user posted image . Kar naprej sem se zbujala, noben položaj mi ni pasal, samo premetavanje iz enega na drugi bok, zraven pa mrtvenje rok, da sem jih celo noč razmigavala. Enkrat proti jutru so se še mravljinci pojavili, da skoraj nisem čutila rok, ful zoprn občutek user posted image . Zato sem pa že pokonci, dan je pa tak idealen za dremanje čez dan, da malo nadoknadim. Res upam, da ne bom več dolgo v takem stanju... user posted image

Zdej grem pa mal knjige brat - se rok vračila bliža, se pol še kaj tipkamo. čaaauuuu!

(odgovor članu _kathy_)
Neposredna povezava do sporočila: 1944
12.11.2008 7:29:35   
katja_p
Jutro!

Dejte se zbudit babnce, da mam js s kom za čvekat.

Pa čajček bom zde spila, tale malinov, kar z domačga vrta user posted image  Pol pa počas via Velenje na ctg user posted image

(odgovor članu _kathy_)
Neposredna povezava do sporočila: 1945
12.11.2008 7:31:01   
katja_p
U, lejo, sej ena je pa že pokonc user posted image

Kar pejt rajš nazaj spat, ker kmalu ne boš mela več te prilike. Izkoristi še te dni, ki jih maš.

Pa povej tamali, da naj ne leze ven pred četrtkom! user posted image

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 1946
12.11.2008 8:16:34   
Bethany

IZVIRNO SPOROČILO: katja_p

U, lejo, sej ena je pa že pokonc user posted image

Kar pejt rajš nazaj spat, ker kmalu ne boš mela več te prilike. Izkoristi še te dni, ki jih maš.

Pa povej tamali, da naj ne leze ven pred četrtkom! user posted image

Hehe, to mi vsi govorijo, da se nej naspim, pa če ne greeeee. Bom pol mal zakinkala kr na kauču. Ja, sma s tamalo zmenjene, da pride jutri zvečer, za atijev RD. Sam mi še ni potrdila, da ji bo uspelo user posted image user posted image

Fajn opravi CTG! Upam, da bo tvoja bolj mirna in pripravljena sodelovati kot prejšnjič user posted image user posted image

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 1947
12.11.2008 10:41:01   
spps
ojla celjanke!
vidim,da se dogovarjate za srečanjeuser posted image user posted image user posted image user posted image jaz ne morem,bom pa v kakšni drugi prilikiuser posted image
Bethany,že kaj znakcev za odhod?user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 1948
12.11.2008 10:52:07   
Bethany

IZVIRNO SPOROČILO: spps

ojla celjanke!
vidim,da se dogovarjate za srečanjeuser posted image user posted image user posted image user posted image jaz ne morem,bom pa v kakšni drugi prilikiuser posted image
Bethany,že kaj znakcev za odhod?user posted image user posted image

Hoj, spps! Škoda, ko ne moreš priti, sicer pa se bomo potrudile, da to ne bo prvo in zadnje srečanje, a ne, punce?? user posted image

Neeeee, user posted image nič znakov za odhod v P., razen, če bo naša user posted image pritelovadila na svet, tako je živahna user posted image . Pustimo se presenetiti.

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1949
12.11.2008 10:52:23   
Dali*
                                     CELJANKE Z OKOLICO 

PDP    Ime (starost)          (št. user posted image , št. user posted image ) pregled, kraj,spol,+ kg, cm buši

user posted image   

07.11.   
maša23
(?) 
                (št.? user posted image , št. user posted image ?) ?, CE, user posted image +18 kg, 111 cm 

13.11.   
Bethany 
(29) 

(št.1 user posted image , št. user posted image 0) 10.11., CE, user posted image +16 kg, 100 cm   

25.11.
bobika1(21)                   (št.1user posted image  , št. 0 user posted image  ) 10.11.      user posted image  +10kg,98 cm

05.12 
Katja_p 
(25)                 (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 13.11,SG,  user posted image +14kg, 104 cm  

06.12  
martka
 (
36)                  (št. 4 user posted image , št. user posted image 1) 17.11,CE,  user posted image +6kg, 90 cm  

12.12.    
mami_1979 
(29) 
          (št.4 user posted image , št. user posted image 3)  21.11., CE, user posted image +7kg   

m a j c i k a (?)              (št. 2 user posted image ,  št. user posted image 1) 24.11, CE, user posted image +12 kg, 108 cm

18.01
_kathy_ (20)                  (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 17.11, CE, user posted image +8 kg

10.02
Katjuša (27)                  (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) ?, CE, user posted image

23.03.
brkn83 (25)                   (št. 1 user posted image  ,št .user posted image   0 ) 17.11., CE user posted image

01.03.
cita (27)                         (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) 12.11., CE, user posted image +9 kg

07.03. 
spps
(26)                        (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) 3.12., CE, user posted image +7,5 kg, 95cm 

08.03. 
Lolita23 (23)                  (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 9.12, CE user posted image +6,7kg

09.03.  
sahary (29)                      (št. 4 user posted image , št. user posted image 3) 14.11., CE user posted image +6 kg

16.03.
babyg (?)                        (št. 1 user posted image , št.  user posted image 0)12.12., CE, user posted image  +9kg, 94 cm 

18.03. 

Dali*
(28)                       (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 20.11., CE, user posted image +4 kg, 85 cm 

20.03.
nina3 (25)                      (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 9.12., CE user posted image +5,5 kg  

27.03.
novo (29)                        (št. 3 user posted image ,  št. user posted image 0) 12.11., CE, user posted image +5 kg, 90 cm

19.04.  
zupancdam 
(26)              (št. 5 user posted image , št. user posted image 1) 26.11.,TRB,  user posted image    

24.04 
Sonček85
(23)                (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 25.11., CE,  user posted image   +2 kg 

09.05  
mani2
(29)                      (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) 12.12, CE,  user posted image +2 kg

xx.06. 
liam (?)                        (št. ? user posted image ,  št. user posted image ?) ?, CE, user posted image

20.07.    
Chebellca
(?) 
                (št.? user posted image , št. user posted image ?) ?, CE, user posted image

user posted image  - 4 fantki
user posted image  - 9 punčk
user posted image   - 8 presenečenj

Trenutno nas je 21 nosečk!

user posted image

user posted image  

user posted image Rodile souser posted image

24.09.2008 panja MAI 
20.10.2008 mbd0411 NIK 

[/quote]

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 1950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Trik za naravno lajšanje porodnih bolečin
photo
Ste vedeli, da lahko s preprostim trikom omilite porodno bolečino, ki jo čutite, ko vaš dojenček pritiska na medenico, k...

Filmi za odrasle.
пеперутка16

Rad gledaš "filme za odrasle"?