|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Celjanke (z okolico)
11.11.2008 12:49:37   
katja_p
Bobika, tole pa verjamem, da te je mal šokiralo ... mene bi tud user posted image  No, kak teden še zdrž, pol si pa itak na vrsti user posted image

Torej seznam tistih, ki bi prišle: (datum bomo določile naknadno):
- Dali*
- Katja_p
- Bethany
- Lolita23

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 1901
11.11.2008 13:16:00   
Chebellca
Hey!
Včeraj zagledala user posted image !user posted image user posted image user posted image Tako da se vam pridružujem user posted image

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 1902
11.11.2008 13:21:52   
katja_p
IZVIRNO SPOROČILO: Chebellca

Hey!
Včeraj zagledala user posted image !user posted image user posted image user posted image Tako da se vam pridružujem user posted image

Super! user posted image  Kaj ni to en fajn občutek? Men so se kr solze ulile pa trest sm se začela user posted image

Dobrodošla!

(odgovor članu Chebellca)
Neposredna povezava do sporočila: 1903
11.11.2008 14:09:15   
Lolita23
Živjo!!!

Ej punce nujn rabim ime od mullerjevih plenic?Sem mislila, da že kje piše, pa vem, da sem ne najdem, sem pa eni obljubila da ji posredujem???Prosim

caw

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 1904
11.11.2008 14:35:03   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: Dali*

Tam jauarja pa mamo malo bolj zatišje do marca, ko nas bo spet cel bataljon. Pje, se bomo greble za sobe v P, heh. user posted image user posted image user posted image
ja ali pa aprila ko nas je recino 91,no od tega smo samo 4 celjankeuser posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 1905
11.11.2008 14:37:50   
_kathy_
hej! končno sm prišla domov iz MB-ja...ta fax me že utrujauser posted image am...Dali*, mislim da nas je blo enih 14user posted image fajn je blo...sm ugotovila da ne morm tk hitr dihat.joj!user posted image am ja jst sm tud za srečanje, bi jst tud prišlauser posted image

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 1906
11.11.2008 14:38:50   
_kathy_
Chebellca, dobrodošla med nami!!!čestitam za user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu _kathy_)
Neposredna povezava do sporočila: 1907
11.11.2008 15:05:53   
bobika1
Mullerjeve plenice Beauty baby Premium Windeln

Na najino obletnico 26.11.2008 sva dobila najlepši zakladek-MATICA!!!

(odgovor članu _kathy_)
Neposredna povezava do sporočila: 1908
11.11.2008 15:06:58   
martka
- Dali*
- Katja_p
- Bethany
- Lolita23

a sem prepozna?

Zazri se v otrokove oči, ničesar globljega ne boš našel.

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 1909
11.11.2008 15:26:25   
Bethany
Oooo, kak lepo. user posted image Zanimanje za tole srečanje je pa kr veliko. Dali, tole si se pa res fajn spomnila! user posted image Če nam uspe še realizirati kolikor toliko hitro, bo pa še toliko bolje. No, če meni slučajno ne uspe priti, se vam bom pač pridružila na drugem ali tretjem, z bebico. user posted image Sem pa vsekakor za.

Chebelica, dobrodošla in čestitke za pluseka! user posted image zdaj pa uživat nosečnost! jooj, kje je že moj plusek, hehe... zdej je že 50 cm velik. user posted image

Bobika, drži se! Če bi se dalo, bi zamenjala s tabo, men pa še nič kaj dol ne tišči, pa MV je tudi še čisto zaprt... zna bit, da me prehitiš. Kakorkoli pač že bo, pa srečno! user posted image

(odgovor članu martka)
Neposredna povezava do sporočila: 1910
11.11.2008 15:31:39   
martka
kaj pa, če bi me rekle, da se dobimo v romansi v četrtek 13.11. ob 10.00 ?  in potem bethany po tortici in sprehodu skozi city center počasi odkoraka kar v porodnišnico in nam čez par ur javi veselo novico?
user posted image user posted image

ste za?!?

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 1911
11.11.2008 15:37:15   
katja_p
- Dali*
- Katja_p
- Bethany
- Lolita23
- martka
- _kathy_

Men bi v četrtek blo kul, sam me more Dali prit iskat, ker je moj v LJ z avtom.

(odgovor članu martka)
Neposredna povezava do sporočila: 1912
11.11.2008 16:04:46   
martka
zmenita se... kako je pa drugim tale četrtek?
no malce časa še imamo, da se zmenimo... a mislim, da je za bethany kar skrajni čas tale dan, kaj? upajmo, da vsaj do tega dne vzdrži 2v1

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 1913
11.11.2008 16:21:12   
katja_p
Js imam pa zadnje dni mal kritičnih momentov v dnevu ... se vidi, da gremo h koncu. Pa ne, da se bojim poroda, to sploh ne ... Me je pa strah bolj časa po porodu. Včasih se prav vprašam, če sm se prav odločla, da bom že imela user posted image  - pa se mi takoj za tem zdi totalno bedasto vprašanje, ker sm si vedno ful želela otročka. Sam ko gledam svoje kolegice, nobena še niti noseča, nekatere še niti na svojem niso ... Hmmm ... Js pa komi s faxa pa bom mami.

Predvidevam, da so to običajna vprašanja v zadnjem mesecu user posted image

Sicer pa komi čakam, da vidim našo user posted image  bom najbrž kr v jok planla user posted image

(odgovor članu martka)
Neposredna povezava do sporočila: 1914
11.11.2008 16:26:02   
martka
Js imam pa zadnje dni mal kritičnih momentov v dnevu ... se vidi, da gremo h koncu. Pa ne, da se bojim poroda, to sploh ne ... Me je pa strah bolj časa po porodu. Včasih se prav vprašam, če sm se prav odločla, da bom že imela - pa se mi takoj za tem zdi totalno bedasto vprašanje, ker sm si vedno ful želela otročka. Sam ko gledam svoje kolegice, nobena še niti noseča, nekatere še niti na svojem niso ... Hmmm ... Js pa komi s faxa pa bom mami.

Predvidevam, da so to običajna vprašanja v zadnjem mesecu

Sicer pa komi čakam, da vidim našo bom najbrž kr v jok planla

to si pa tako lepo napisala....
evo, moj princ je prišel iz glasbene in... jedel bi...
no, pa dajmo.

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 1915
11.11.2008 16:43:57   
Bethany

IZVIRNO SPOROČILO: martka

kaj pa, če bi me rekle, da se dobimo v romansi v četrtek 13.11. ob 10.00 ?  in potem bethany po tortici in sprehodu skozi city center počasi odkoraka kar v porodnišnico in nam čez par ur javi veselo novico?
user posted image user posted image

ste za?!?

JAAAAA; user posted image definitivno sem za, sploh tisto, da grem pol v P. user posted image user posted image Če zdržim do takrat, pridem.
Katja, te lahko js poberem mimogrede?? Sej grem mimo tebe!

(odgovor članu martka)
Neposredna povezava do sporočila: 1916
11.11.2008 16:47:56   
Dali*
Spoznavno srečanje - Ja, men je četrtek OK, ampak mi ura ne ustreza. Zjutraj imam namreč laboratorij in test za sladkorno, tko da bom mogla bit tam kaki 2 urci ziher. Bi mi rečmo bolj pasal ob 11.00 uri, pa lahko pridem po tebe Katja, čeprav si me kar določila, heh.user posted image

(odgovor članu martka)
Neposredna povezava do sporočila: 1917
11.11.2008 16:55:04   
Bethany

IZVIRNO SPOROČILO: katja_p

Js imam pa zadnje dni mal kritičnih momentov v dnevu ... se vidi, da gremo h koncu. Pa ne, da se bojim poroda, to sploh ne ... Me je pa strah bolj časa po porodu. Včasih se prav vprašam, če sm se prav odločla, da bom že imela user posted image  - pa se mi takoj za tem zdi totalno bedasto vprašanje, ker sm si vedno ful želela otročka. Sam ko gledam svoje kolegice, nobena še niti noseča, nekatere še niti na svojem niso ... Hmmm ... Js pa komi s faxa pa bom mami.

Predvidevam, da so to običajna vprašanja v zadnjem mesecu user posted image

Sicer pa komi čakam, da vidim našo user posted image  bom najbrž kr v jok planla user posted image

Katja, tole si mi pa vzela iz mojih misii. user posted image Jaz se na trenutke enako počutim, pa bom cez dva meseca že 30. ko bi rekel, da je že skrajni čas za otroka (poroko smo dali skoz, služba je tudi (no, bila), pa kolikor toliko na svojem sva... itd), jaz pa še vedno včasih dvomim v mojo zmožnost biti mama. Ko pa pomislim, kakšni bojo občutki, ko bom bebiko držala v rokah, si pa mislim, da se takrat, če ne prej, vsi dvomi razblinijo. Sploh ko gledam prijateljice (no, teh mam js polno okoli, ki so že mame) pa sploh komaj čakam, da imam jaz tudi svojga dojenčka.

Tako, da: Kar pogumno! Ziher je bila ta odločitev ena boljših v življenju. Služba, kakršnakoli, te bi čakala tudi po otrocih. Jaz bi se še prej odločila, pa sem hotela imet službo za nedoločen čas, no, zdaj je še vedno nimam, pa imam že 6 let delovne dobe...user posted image Nekak sem spremenila priortete v življenju in tako je veliko boljše! user posted image

jooj, moja user posted image ima spet telovadbo v trebuhu. user posted image Pa kaj ne ve, da se mora počasi umiriti in spustiti nižje? hehe... Nič, verjetno se ji lušta česa sladkega, grem nekaj iskat user posted image user posted image

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 1918
11.11.2008 16:59:10   
Dali*
katja_p - Ja, al pa tko...te Beth pobere, ki se pelje mimo.

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 1919
11.11.2008 17:12:27   
martka
no, zdaj je še vedno nimam, pa imam že 6 let delovne dobe...

drage moje, jaz imam 13 let delovne dobe za določen čas

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 1920
11.11.2008 17:26:12   
martka
hmm... a ve se že kr vse poznate med sabo? bethany, dali, katja... ok, fajn!
a smo pol vse za četrtek? pa ob 11h raje?

(odgovor članu martka)
Neposredna povezava do sporočila: 1921
11.11.2008 17:35:12   
Bethany

IZVIRNO SPOROČILO: martka

no, zdaj je še vedno nimam, pa imam že 6 let delovne dobe...

drage moje, jaz imam 13 let delovne dobe za določen čas

user posted image user posted image user posted image user posted image BEDNO!!! user posted image Pa na žalost nismo redke, ne?? Ah ja, na koncu si pa lahk srečen, da sploh imaš službo... user posted image

(odgovor članu martka)
Neposredna povezava do sporočila: 1922
11.11.2008 17:39:54   
Bethany

IZVIRNO SPOROČILO: Dali*

katja_p - Ja, al pa tko...te Beth pobere, ki se pelje mimo.

Komot! Mam pa js tudi obisk laboratorija v čet. zjutraj, popoldan pa še pregled in CTG, tak da se bom dvakrat vozila v Laško. Al pa se bom mogoče jutri zapeljala "polulat v lonček" user posted image

Skratka, meni tudi ura 11 bolj odgovarja. Ta slaščičarna pa je v zgornjem štuku Citicentra, ane? Tam pri igralnici? Mam prav?

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 1923
11.11.2008 17:40:56   
Dali*
IZVIRNO SPOROČILO: Chebellca

Hey!

Dobrodošla in čestitke za plusek.
Sporoči podatke za seznam, da te vpišem. Brez tega ne greuser posted image

(odgovor članu Chebellca)
Neposredna povezava do sporočila: 1924
11.11.2008 17:41:46   
martka
nekako tako... v življenju so še pomembnejše reči kot nedoločen čas na pogodbi...
kot si prej napisala... drugače postaviš prioritete............
in sonce v življenje posije z večjo močjo...

sem tule malo raziskovala... http://portal.baby-center.si/PortalSLO/DesktopDefault.aspx?tabindex=2&tabid=361

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 1925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 presenetljivih dejstev o nosečniškem tre...
Pogled na rast nosečniškega trebuha je nekaj posebnega in občutek res prekrasen, ko veš, da tam raste ljubezen tvojega ž...
Nosečnost in vročina: Kdaj ukrepati in kaj...
Vročina v nosečnosti je lahko neškodljiva ali pa znak okužbe, ki zahteva zdravljenje. Kdaj ukrepati, katera zdravila so ...

Filmi za odrasle.
пеперутка16

Rad gledaš "filme za odrasle"?