|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Celjanke (z okolico)
12.11.2008 10:54:50   
Lolita23
Živjo!!!

Jaz v včetrtek tudi ne moremuser posted image , ker moram na dolenjsko na koline.No upam, da bo še kako srecanje, pa takrat pridem.user posted image

Chebelca čestitke zauser posted image !!!user posted image user posted image user posted image

caw

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1951
12.11.2008 10:57:28   
Bethany
MBD!! si še kje v naši čvekalnici?? Ti Nik pusti kaj prostega časa? user posted image Imam eno vprašanje: če mi lahk poveš res najnujnejše stvari, ki jih moram imeti s sabo v P. že takoj ob sprejemu?? Imam sicer seznamček, mislim, da ravno iz tega portala sprintanega, ampak je kar dolgi, pa pol stvari se mi ne zdi nujno potrebnih. Bi pa rada slišala iz praktične izkušnje, brez česa ne gre že na sam dan poroda. Kasneje mi tak lahk možek še kakšne posebne želje po čem izpolni in prinese. user posted image

Pa zanima me, kako je kaj z lakoto in žejo, po porodu, si predstavljam, da moraš biti, potem ko se vse nekako umiri, grozno lačen in žejen. Razmišljam, da bi si kak "snek" zraven vzela, za prvo silo.

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 1952
12.11.2008 10:59:12   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: Bethany

IZVIRNO SPOROČILO: spps

ojla celjanke!
vidim,da se dogovarjate za srečanjeuser posted image user posted image user posted image user posted image jaz ne morem,bom pa v kakšni drugi prilikiuser posted image
Bethany,že kaj znakcev za odhod?user posted image user posted image

Hoj, spps! Škoda, ko ne moreš priti, sicer pa se bomo potrudile, da to ne bo prvo in zadnje srečanje, a ne, punce?? user posted image

Neeeee, user posted image nič znakov za odhod v P., razen, če bo naša user posted image pritelovadila na svet, tako je živahna user posted image . Pustimo se presenetiti.
dokler še je bebica živahna,se ji še nikamor ne mudi.
Bethany,če boš čez rok ne bit zaskrbljena-no,saj jaz sem prvič bila,pa se mi je 5 tistih dni vleklo bolj kot cela nosečnost,bila sem prestrašena ,ker naša bebica ni fejst migala...
tk,da uživaj kolk se dauser posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 1953
12.11.2008 11:21:47   
brkn83
čao punce.

Nekaj podatkov za seznamček: to je moja prva nosečnost, rok imam 23.2., kaj bo ne veva, ker nisva vprašala. No do sedaj sem se zredila 4,5 kg, obseg bušija je 96 cm. Naslednji pregled pa imam 17.11.

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 1954
12.11.2008 11:25:08   
brkn83
joj, kok bi js tudi prišla na to srečanje, pa ne morem ker morem it na predavanja v MB. Upam, da boste še kdaj organizirale kakšno srečanje, potem pa bom prišla.

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 1955
12.11.2008 12:17:17   
jagodinka
Pozdravljene Cejanke!
Tudi sam sem Celjanka in imam rok 10.12. Forumov se sicer nic kaj aktivno ne udelezujem, ampak jih bolj prebiram.

Imam pa eno vprasanje - ali je katera morda pacientka dr. Peterneljeve in se je (ali se ima namen) tesirati za streptokok.

Uzivajte v nosecnosti.
Lep pozdrav!

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 1956
12.11.2008 12:35:13   
nina3
oj čao

kok vam je pa to ratal se tulk hiter zmenit za srečanje? no jst se prjavljam za naslednjega kr mam že neki druzga planiran. lepo se mejte.

user posted image pa pozdravljene nove celjanke.

(odgovor članu jagodinka)
Neposredna povezava do sporočila: 1957
12.11.2008 12:59:12   
katja_p
Evo mene nazaj doma. Dans je bila pa naša user posted image  bolj pridna na ctg-ju in smo dobili en zelo lep grafek user posted image

Me pa neki drugega čudi: G mi je rekla, da me sploh ne bo več gledala - niti UZ, niti vaginalno, razn če bi js rekla, da me kaj preveč tišči al pa da se ne počutim dobro. user posted image user posted image user posted image  ko bom mela popadke, bom itak šla rodit ... Kako hudiča pa naj zdej vem, če se mi MV kaj krajša, al pa če se že odpiram ...user posted image  Men nč jasno.

Bris za streptokok je bil negativen user posted image

(odgovor članu nina3)
Neposredna povezava do sporočila: 1958
12.11.2008 13:10:41   
Lolita23
Živjo!!!

Mene pa zanima, kaj je z očetovskim dopustom!!Mislim na to ali ga ima oče pravico koristit,tudi če se komaj v tistem mesecu zaposli, ko ima njegova pdp?Ali mora biti že prej par mesecov zaposlen???

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 1959
12.11.2008 13:17:03   
katja_p
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23

Živjo!!!

Mene pa zanima, kaj je z očetovskim dopustom!!Mislim na to ali ga ima oče pravico koristit,tudi če se komaj v tistem mesecu zaposli, ko ima njegova pdp?Ali mora biti že prej par mesecov zaposlen???

Js nimam pojma. To pa naj ktera druga ti pomaga.

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 1960
12.11.2008 13:56:14   
Bethany

IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23

Živjo!!!

To bi bilo pa najbolje preveriti na CSD! Mislim sicer, da pravica do očetovskega dopusta ni odvisna od dolžine njegove zaposlitve, ampak se nanaša na rojstvo otroka, ne vem pa od česa se potem izračuna nadomestilo za čas tega dopusta. Če je to njegova prva zaposlitev, ni prejšnjih plač, ki bi služile za osnovo nadomestila, ne? Lahko, da potem takem uporabijo za izračun kak zakonsko določen minimum. Tako kot pri mamici, ki ni zaposlena, pa nastopi porodniško.

Vsekakor preveri na pristojnem CSD. Potem pa lahko javiš, da bomo za drugič vedele. user posted image

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 1961
12.11.2008 14:12:11   
katja_p
Js sm celo uspela dočakat pošto od delodajalca - manjkajočo prilogo in jo grem dans nest na CSD, da se pol rešim tega.

Zakaj hudiča tk pozno poštarji hodijo tu okol? user posted image  Ma, js naredim že doktorat prej ... ko sm pa bla v bloku, je pa že ob 8 zvonil na vratih user posted image

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 1962
12.11.2008 14:18:36   
katja_p
Bethany, a tebe še na vsakem pregledu pregleda, al ti sam CTG dela?

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 1963
12.11.2008 14:55:32   
martka
Zakaj hudiča tk pozno poštarji hodijo tu okol? Ma, js naredim že doktorat prej ... ko sm pa bla v bloku, je pa že ob 8 zvonil na vratih

jaz sem v bloku in pride poštar 2x na dan- prvič okoli 9h in drugič okoli 13h.

moje user posted image  prav veselo razgraja, zato se ne zmenim za zvijanje v črevesju...

čeprav, če se spomnim nazaj je prvič še tisto jutro pred porodom tudi razgrajal.. neee... to se mi sam zdi!!!
bom počakala 2v1 do decembra!

Zazri se v otrokove oči, ničesar globljega ne boš našel.

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 1964
12.11.2008 15:00:52   
martka
grem zdaj plesat...

Zazri se v otrokove oči, ničesar globljega ne boš našel.

(odgovor članu martka)
Neposredna povezava do sporočila: 1965
12.11.2008 15:04:17   
urška13
evo, punce, še ena iz Cela:) Pri 32 prvič user posted image , baje da bo user posted image , rok 19.3., tako da bom zgleda z vašo pridno forumašico Dali* skupaj v porodnišnici:) vas moram pohvaliti, saj ste pa ful pridne pri pisanju, sem vas cel dan za nazaj brala - med delom. zaradi slednjega žal ne morem jutri dopoldne na tortico. škoda, bi bilo fajn kakšno spoznat, da bi lahko potem z vozički šetale, ko bo čas. no, pa saj je še čas.
pozdravček

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 1966
12.11.2008 15:12:30   
Dali*
IZVIRNO SPOROČILO: urška13

evo, punce, še ena iz Cela:) Pri 32 prvič user posted image , baje da bo user posted image , rok 19.3., tako da bom zgleda z vašo pridno forumašico Dali* skupaj v porodnišnici:) vas moram pohvaliti, saj ste pa ful pridne pri pisanju, sem vas cel dan za nazaj brala - med delom. zaradi slednjega žal ne morem jutri dopoldne na tortico. škoda, bi bilo fajn kakšno spoznat, da bi lahko potem z vozički šetale, ko bo čas. no, pa saj je še čas.
pozdravček

Dobrodošla urška13. Lepo si napisala podatke. Manjkajoče pa le sporoči ob priliki.

Mogoče boma pa res skupaj v P. Upam, da se spoznamo na 2. srečanju.

(odgovor članu urška13)
Neposredna povezava do sporočila: 1967
12.11.2008 15:19:02   
Dali*
                                     CELJANKE Z OKOLICO 

PDP    Ime (starost)          (št. user posted image , št. user posted image ) pregled, kraj,spol,+ kg, cm buši

user posted image   

07.11.   
maša23
(?) 
                (št.? user posted image , št. user posted image ?) ?, CE, user posted image +18 kg, 111 cm 

13.11.   
Bethany 
(29) 

(št.1 user posted image , št. user posted image 0) 10.11., CE, user posted image +16 kg, 100 cm   

25.11.
bobika1(21)                   (št.1user posted image  , št. 0 user posted image  ) 10.11.      user posted image  +10kg,98 cm

05.12 
Katja_p 
(25)                 (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 13.11,SG,  user posted image +14kg, 104 cm  

06.12  
martka
 (
36)                  (št. 4 user posted image , št. user posted image 1) 17.11,CE,  user posted image +6kg, 90 cm  

10.12.  
jagodinka (28)              (št. 3 user posted image , št. user posted image 0) 17.11., CE, user posted image

12.12.    
mami_1979 
(29) 
          (št.4 user posted image , št. user posted image 3)  21.11., CE, user posted image +7kg   

m a j c i k a (?)              (št. 2 user posted image ,  št. user posted image 1) 24.11, CE, user posted image +12 kg, 108 cm

18.01
_kathy_ (20)                  (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 17.11, CE, user posted image +8 kg

10.02
Katjuša (27)                  (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) ?, CE, user posted image

23.02.
brkn83 (25)                   (št. 1 user posted image  ,št .user posted image   0 ) 17.11., CE user posted image +4,5 kg, 96 cm

01.03.
cita (27)                         (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) 12.11., CE, user posted image +9 kg

07.03. 
spps
(26)                        (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) 3.12., CE, user posted image +7,5 kg, 95cm 

08.03. 
Lolita23 (23)                  (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 9.12, CE user posted image +6,7kg

09.03.  
sahary (29)                      (št. 4 user posted image , št. user posted image 3) 14.11., CE user posted image +6 kg

16.03.
babyg (?)                        (št. 1 user posted image , št.  user posted image 0)12.12., CE, user posted image  +9kg, 94 cm 

18.03. 

Dali*
(28)                       (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 20.11., CE, user posted image +4 kg, 85 cm 

19.03.  
urška13 (32)                  (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 2.12, CE, user posted image + 7 kg  

20.03.
nina3 (25)                      (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 9.12., CE user posted image +5,5 kg  
27.03.
novo (29)                        (št. 3 user posted image ,  št. user posted image 0) 12.11., CE, user posted image +5 kg, 90 cm

19.04.  
zupancdam 
(26)              (št. 5 user posted image , št. user posted image 1) 26.11.,TRB,  user posted image    

24.04 
Sonček85
(23)                (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 25.11., CE,  user posted image   +2 kg 

09.05  
mani2
(29)                      (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) 12.12, CE,  user posted image +2 kg

xx.06. 
liam (?)                        (št. ? user posted image ,  št. user posted image ?) ?, CE, user posted image

20.07.    
Chebellca
(?) 
                (št.? user posted image , št. user posted image ?) ?, CE, user posted image

user posted image  - 6 fantkov
user posted image  - 9 punčk
user posted image   - 10 presenečenj

Trenutno nas je 25 nosečk!

user posted image

user posted image  

user posted image Rodile souser posted image

24.09.2008 panja MAI 
20.10.2008 mbd0411 NIK 

< Sporočilo je popravil Dali* -- 12.11.2008 15:31:48 >

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 1968
12.11.2008 15:23:12   
Bethany

IZVIRNO SPOROČILO: katja_p

Js sm celo uspela dočakat pošto od delodajalca - manjkajočo prilogo in jo grem dans nest na CSD, da se pol rešim tega.

Zakaj hudiča tk pozno poštarji hodijo tu okol? user posted image  Ma, js naredim že doktorat prej ... ko sm pa bla v bloku, je pa že ob 8 zvonil na vratih user posted image

user posted image delodajalec! So le uspeli potrditi tist kos papirja! Ne moreš verjet, hehe. Kaj tako pozno v vaših koncih nosi pošto? Pri nas pa že res ob osmih zjutraj zvoni... user posted image

Pregledi pri G.: ne, tudi jaz imam zadnje tedne samo CTG, pa potem k zdravnici, če je izrisan graf ok, pa mal na hitro počvekama, pa je to to. Edino zadnjič, v pon. me je pregledala, če sem že kaj odprta, ko sem rekla, da čutim krče, to pa je bil tudi edini vaginalni pregled v celi nosečnosti. UZ pa mi bo menda še jutri zadnjega naredila (sam ji pomoje ne bi blo treba, ta moja G. je zelo radodarna z njimi, kar je prav fajn user posted image ), potem pa bom tak že mogla hodit v bolnico, na dva dni, če ne rodim na rok.

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 1969
12.11.2008 15:23:43   
urška13
Hvala Dali za dobrodošlico.user posted image Kaj sem spustila? naslednji pregled celje 2.12.2008, +7kg, obseg trebuščka -nimam pojma. bom pogledala, če je kak meter pr bajti:)

vem, da ste nekje, ene 20 strani nazaj napisale, kako se pripne slikco in kako ticker, kdaj imaš rok...ampak, a se ti prosim ljubi še 1x napisati, da ne bom zgubila ene ure pri iskanju. hvala hvala ;)

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 1970
12.11.2008 15:26:55   
urška13
hvala Dali, ko si tak ažurna in si me takoj dodala na seznamuser posted image  vendar prosim, popravi, moj pdp je 19.3.

(odgovor članu urška13)
Neposredna povezava do sporočila: 1971
12.11.2008 15:29:02   
Bethany
Oooo, kako lepo se seznamček daljša. user posted image Sej se mi je zdel, da ne more biti v Celju tako malo nosečk, ko pa hodim po mestu ali trgovskih centrih, pa jih kar naprej srečujem, hehe. user posted image

Se prav veselim jutrišnjega srečanja. user posted image

Martka: ti še kar malo počakaj v eko pakiranju, najprej bi js rada bila na vrsti za v P. user posted image Čeprav mene nič ne zvija, pa dete je taaakoooo živahno, kot da ne ve, da bi naj jutri prišla ven. user posted image user posted image

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 1972
12.11.2008 15:40:19   
Dali*
Urška...imaš z.s. oziroma...

http://www.ringaraja.net/ticker.asp   klikni na to povezavo,tu ti dejansko odšteva do poroda.ta je mal lažje za naredit,ker ti ga avtomatsko sharani v profil.

(odgovor članu bibika24)
Neposredna povezava do sporočila: 1973
12.11.2008 15:41:59   
urška13
Bethany, meni se tudi zdi, da nas je ogromno. al pa jst samo še to vidim user posted image  držim pesti, da se ti bo ta mala čim bolj držala PDP-ja.

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 1974
12.11.2008 15:42:28   
Dali*
Bethany - ti si delala pri naši g test za streptokoka?

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 1975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Trik za naravno lajšanje porodnih bolečin
photo
Ste vedeli, da lahko s preprostim trikom omilite porodno bolečino, ki jo čutite, ko vaš dojenček pritiska na medenico, k...

Filmi za odrasle.
пеперутка16

Rad gledaš "filme za odrasle"?