m a j c i k a
|
Bethany: glede najnujnejših stvari, tudi jaz sem lani imela seznamček s foruma in vlekla zraven bedarije, kaj sem nujno rabla ob sprejemu, materinsko knjižico, zdravstveno izkaznico, fotoaparat in možeka ! Po porodu pa samo modrc za dojenje, ker mi je mleko kr curljalo in blazinice za dojenje, da se ni treba stalno spreoblačit tiste ljubke spalne srajčke, ki je sicer kar praktična, ja pa zobno ščetko in pasto, kremo in copate ter zokne, me je staršno zeblo v prste kljub neznosni vročini v sobi! In to je to! Kar se pa hrane tiče, pa nisem niti enkrat pomisla na njo do zjutraj ko dobiš zajtrk. Drugače pa je z vodo, ker ti je ne pustijo piti zaradi bruhanja, celo po porodu mi je niso hotle dat, tak da sem z eno čistilko na skrivaj zakšeftala deci vode po požirkih, ej takrat mi je rešla življenje!!! Vse ostalo od vložkov dalje pa tako dobiš tam,.............. Srečanje: žal imam mirovanje, ki ga tako prekršim dopoldan ko grem z malo princesko na en džiro po mestu, da se mal zmatra in grema pol skupi pančkat, tak da drugič, pa hvala za povabilo!!! Sploh pa mi centri nekak zadnji mesec ne dišijo preveč, ta zrak,.............bljak,..........
|