|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Celjanke (z okolico)
29.10.2008 16:59:33   
Dali*
                                     CELJANKE Z OKOLICO 

PDP    Ime (starost)          (št. user posted image , št. user posted image ) pregled, kraj,spol,+ kg, cm buši

user posted image   

07.11.   
maša23
(?) 
                (št.? user posted image , št. user posted image ?) 3.11., CE, user posted image +18 kg, 111 cm 

13.11.   
Bethany 
(29) 

(št.1 user posted image , št. user posted image 0) 5.11., CE, user posted image +15 kg, 99 cm   

05.12 
Katja_p 
(25)                 (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 5.11,SG,  user posted image +11kg, 102 cm  

06.12  
martka
 (
36)                 (št. 4 user posted image , št. user posted image 1) 17.11,CE,  user posted image +6kg, 90 cm  

10.02
Katjuša (27)                  (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) ?, CE, user posted image

12.12.    
mami_1979 
(29) 
          (št.4 user posted image , št. user posted image 3) 4.11., CE, user posted image +6 kg   

01.03.
cita (27)                         (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) 12.11., CE, user posted image +9 kg

07.03. 
spps
(26)                        (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) 3.12., CE, user posted image +6,5 kg, 90 cm 

08.03. 
Lolita23 (23)                  (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 3.11, CE , user posted image +4kg

16.03.
babyg (?)                        (št. 1 user posted image , št.  user posted image 0) 30.10., CE, user posted image  +7kg, 94 cm 

18.03. 

Dali*
(28)                       (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 20.11., CE, user posted image +3 kg, 81 cm

27.03.
novo (29)                        (št. 3 user posted image ,  št. user posted image 0) 12.11., CE, user posted image +5 kg, 90 cm

19.04.  
zupancdam 
(26)              (št. 5 user posted image , št. user posted image 1) 26.11.,TRB,  user posted image    

24.04 
Sonček85
(23)                (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) ?. CE,  user posted image    

09.05  
mani2
(29)                      (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) 30.10. CE,  user posted image

xx.06. 
liam (?)                        (št. ? user posted image ,  št. user posted image ?) ?, CE, user posted image

user posted image  - 3 fantki
user posted image  - 6 punčk
user posted image   - 7 presenečenj

Trenutno nas je 16 nosečk!

user posted image

user posted image  

user posted image Rodile souser posted image

24.09.2008 panja MAI 
20.10.2008 mbd0411 NIK 

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 1701
29.10.2008 17:05:08   
Dali*
IZVIRNO SPOROČILO: katja_p

http://www.zurnal.org/Slovenski-novorojencki-v-nevarnosti/zstil/vasotrok/casnosecnosti/64697

Ja, upam, da G opomni na to zadevo pravi čas, ker jaz ko vidim našega malčka na UZ pozabim na vsa vprašanja, ki sem jih želela postaviti. Si morem naslednjič prav listek pripravit.

A ste že kaj ugotavljale kakšna je cena?

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 1702
29.10.2008 17:14:50   
Dali*
Tako...zdej sem en dan sam seznamček urejala in nč kej pametnega napisala. Zakaj le? Bila sem sicer prisotna, ampak ne pa tudi prisebna...

V petek sem šla in sem se vrnila včeraj pop. in sem imela prav veliko dela, da sem prebrala vse vaše poste.

Torej, včeraj smo imeli pregled in kot vedno je bila moja G spet carica. Spet sem dobila 2 lepi slikici. Ja ja, naš malček je tako lep, pravi mali luštkan okostnjakec. G parvi, da se za ta teden pri njemu že zelo lepo vidi določene poteze in da more prav potrkat, ker je tok luštkan. user posted image  Je rekla, da tako čiste slike vidi zelo redko in da je to super, ker nimam odvečnega špeheca, da se malo pohvalim. user posted image

Izkazal se je kot pravi fotomodel in poziral v res lepih pozah. Poslikali sva obrazek in kako lepo sedi. Njegov pimpek in jajčka so se pa tako očitno videli, da je kr joj. Malo je ustka odpiral, pa pomahal je tudi, migal z nogicami. Res enkratno doživetje. Ma sej bi lahko opisovala na dolgo in široko...... Skratka...
Morfologijo bomo imeli 20.11.2009. Se že veselimo...

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 1703
29.10.2008 18:14:30   
Dali*
za svojo kontrolo teže, pa da se mal pomirite, ko vam ginekologi in sestre težijo user posted image user posted image user posted image user posted image priporočam tale link

http://www.paternityangel.com/Preg_info_zone/Weight/CalcWeight.htm

pa še kr zračuna, jaz sem se premalo zredila...

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 1704
29.10.2008 19:30:11   
katja_p
Po temle izračunu sm se tud js premal zredila user posted image

Bethany: bom js pršla iskat tist kuponček. Najbrž jutr zvečer al pa v nedeljo ... te pokličem - vsekakor pred tvojim odhodom v P user posted image

Dali, kako pa kaj ti? Še vedno vsa aktivna? Js opažam zdle ene 3 dni, da mi mal bolj trebh otrdeva in da se morm večkrat uležt.
Sm bla v pon na telovadbi pa je blo kr fajn. Grem zdej v pon spet user posted image

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 1705
29.10.2008 19:38:24   
Dali*

Dali, kako pa kaj ti? Še vedno vsa aktivna? Js opažam zdle ene 3 dni, da mi mal bolj trebh otrdeva in da se morm večkrat uležt.
Sm bla v pon na telovadbi pa je blo kr fajn. Grem zdej v pon spet user posted image

Ma jst pa nisem mogla, ker je prišel parketar glih ob 16.30, pol smo pa bli eno uro tam. Naslednji ponedeljek pa upam, da pridem, čeprav pride električar. Pa morem povedat kje točno bom imela vgradne luči, da mi zdej ven izreže in potegne kable, ker pridejo pleskarji v torek.
Akcija na polno. Tko, da nč ne obljubim. Bi pa rada končno enkrat šla, ker hodim že 5 tednov... Ko je odpadlo sem obakrat šla, zdej pa ne. Murphy...

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 1706
29.10.2008 20:07:57   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: Dali*

za svojo kontrolo teže, pa da se mal pomirite, ko vam ginekologi in sestre težijo user posted image user posted image user posted image user posted image priporočam tale link

user posted image user posted image user posted image jaz pa sem med zgornjo in spodnjo mejouser posted image user posted image user posted image
i

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 1707
29.10.2008 20:57:48   
Bethany

Hehe, super tale zadeva, se kr mal boljš počutim, user posted image ker me je danes kar malo šokiralo, ko sem med pregledom stopla na vago. Ampak je v mejah normale, tudi zdravnica pravi, da je pridobljena teža čist ok. Veliko je itak vode in dodatne krvi, maščobe pa relativno malo. Smo pridni, čeprav zadnje dni bolj grešim kot običajno... me pa danes za kazen že cel dan zgaga peče, user posted image user posted image

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 1708
29.10.2008 21:00:12   
Bethany

Bethany: bom js pršla iskat tist kuponček. Najbrž jutr zvečer al pa v nedeljo ... te pokličem - vsekakor pred tvojim odhodom v P user posted image

Ti kar pridi, pred nedeljo sem se odločila, da ne grem nikamor, upam, da me bo tamala upoštevala, hehe ... user posted image user posted image

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 1709
30.10.2008 8:28:48   
Bethany
Dobro jutro! Častim kavico za vse: user posted image Danes sem pa prva tle gor?? Še vse spite? Jaz pa ne morem dolgo spat, če me že lulat ne tišči, me pa vse boli, od nog do hrbta... user posted image Da o zateklih rokah in nogah vsako jutro niti ne govorim.

Hotla sem sam pojamrat, da sem komi našla eno prosto knjigo v knjižnici, po Dalinem seznamčku. Narod bere kot nor user posted image , vse je izposojeno, pa je tudi po deset izvodov in več ene knjige... user posted image user posted image

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 1710
30.10.2008 9:05:14   
Dali*
Jutro!

Ma jaz sem že od 6.00 pokonci, ker itak celo noč nisem nič spala. Vse me je motilo...dež, veter, vroče mi je blo za znoret. Včasih sem se full pokrivala, ker me je vedno zeblo, zdej pa so mi hormoni čist podivjal in mi je vedno vroče.

Kaj lepega si si rezervirala Bethany? No, jaz bom hvala bogu noseča čez zimo in  bom imela čas veliko brati. Že sedaj preberem nekje 1 knjigo na teden u izi.

Bethany - Poglej, če je mogoče ta prosta: Super mami z napako, kratka proza mi jo je priporočala frendica...

Jooooj....spet dežuje, da ne morem niti na jutranji sprehod...

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 1711
30.10.2008 9:06:33   
Dali*
http://www.youtube.com/watch?v=HXSZHOi4I0I

Ecco...prijetna glasba za nosečke. Paše v tem turobnem, vetrovnem in deževnem vremenu...

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 1712
30.10.2008 9:18:42   
Bethany
Hej, Dali! Ne, "Super mami z napako" ni prosta user posted image . Sej pravim, noro povpraševanje po knjigah, hehe. Rezervirala sem si pa Poker za punce, mislim, da je bila edina prosta, grem popoldan iskat, vsebina zveni zanimiva.

A ti tud nisi mogla spat? Js sem se zbudila ob treh, normalen čas za na wc, pol pa nikakor nazaj zaspat, tak kot si rekla, mene je tud vse motilo: veter je tulil, vrata so ropotala, tam nekje ob petih se je še promet ful povečal, da je bilo še to glasno, pa dež je ful ulival... da o trapastih sanjah niti ne govorim... ko pa mi končno uspe zaspat, me pa zbudi bujenje za možev odhod na šiht oz. za domačo delovno mizo, ko danes dela od doma. Pestro. Imam pa za čez dan še dodaten izgovor za lenarjenje (poleg nosečnosti), hehe! user posted image

Zdaj pa spet dež, pa tako lepo se je kazalo, da bo celo nekaj sonca. No, sej verjetno se bo tako hitro zjasnilo, kot se je prej pooblačilo.

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 1713
30.10.2008 9:38:16   
Bethany

http://www.youtube.com/watch?v=HXSZHOi4I0I

Ecco...prijetna glasba za nosečke. Paše v tem turobnem, vetrovnem in deževnem vremenu...

Ooooo, tole je pa super. user posted image Sploh za dojenčke. Sem že iskala nekaj takega na netu, pa nič našla. No, zdaj pa vsaj vem izvajalca, grem kar iskat "Music4babies" (http://lovelybaby.rglmusic.com/music4babies/en/) user posted image

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 1714
30.10.2008 10:06:29   
Dali*
Glasba - CD -je Raimonda Lap - a Lovely Baby lahko kupiš v Mladinski knjigi. Cca. 10€ stane eden. Je pa več različnih.

(odgovor članu bibika24)
Neposredna povezava do sporočila: 1715
30.10.2008 10:08:23   
Dali*
Knjižnica - jaz si ponavadi vse rezerviram in dobim ponavadi v treh dneh. Mam pa naštimano, da mi sporočajo na mail in ne na tel., ker je preko SMS plačljivo, sicer pa gratis. To si nastaviš pod nastavitvami "moja knjižnica".

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 1716
30.10.2008 10:22:12   
katja_p
Joj ste že razpisale se, babnce! user posted image

Zdle poslušam tale komad, ko je  Dali prpela link - špica user posted image  Pa čajčkam zraven. Se mi zdi, da me vsak dan hoče mal grlo bolet ...

Grem čez kako urco v SG na tist posvet o EA, da vidim, kaj mi bodo povedali. Pa ena kolegica mi bo razkazala porodniški oddelek, da ne bom pol čist zgubljena, ko bom prišla tja user posted image

Naše dete je dans bolj leno ... user posted image  očitno ji tole vreme nč kaj ne odgovarja. No, zdle se je mal premaknlo - ji pa najbrž tale muzka paše user posted image

Mene je tud late veter ful motu ponoč. Sm bla mal v strahu, da nam bo kako smreko podrlo, ko so se ful majale ... pa soseda je tud ob 7 že čist živčno postopala po svojem vrtu in gledla v naše smreke user posted image  Jo je mal strah, da bo kaj na njih padlo ...

Pupe, uživajte! Pr nas bo dans akcija z zavesami in popravljanjem ene kopalnice ... jutri pa spet v SG, da te britofe obdelamo in eno 3-tedensko user posted image  grem obiskat user posted image  komi čakam, da bo moja user posted image  zajokala in jo bom stisnla k seb user posted image

Držmo pesti, da se tale dež mal umiri, ker mene še kr moti.

P.S. Js si še vedno ful želim Muellerja v CE ... Ne bi se glih v Velenje al pa MB vozla vsak teden. A ktera ve, a je mogoč v Bistrici?

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 1717
30.10.2008 10:23:36   
katja_p

Glasba - CD -je Raimonda Lap - a Lovely Baby lahko kupiš v Mladinski knjigi. Cca. 10€ stane eden. Je pa več različnih.

Js mam doma CD Baby Mozart - sm dobla enkrat za darilo, da lahk kteri presnamem, če bi imela.

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 1718
30.10.2008 10:26:18   
Dali*
http://www.youtube.com/view_play_list?p=AD5A13F2E791367A

Ecco punčke...ker vam je glasba tok všeč in ker pravite, da paše vašim  user posted image , sem vam pripela kar link mojega Playlista.

Uživajte!!!

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 1719
30.10.2008 10:27:45   
Dali*

Js mam doma CD Baby Mozart - sm dobla enkrat za darilo, da lahk kteri presnamem, če bi imela.

Ja, meni prosim. Ko pa jaz dobim še nekaj Lovely baby ti pa tudi dam za presnet. (5 kom). super, ne. user posted image

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 1720
30.10.2008 10:32:24   
katja_p

Ja, meni prosim. Ko pa jaz dobim še nekaj Lovely baby ti pa tudi dam za presnet. (5 kom). super, ne. user posted image

user posted image user posted image  jaaaaaaaa user posted image  hvala že v naprej!

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 1721
30.10.2008 11:37:08   
Bethany

user posted image Js bi se tud priporočala za ta cd oz. Katja, te bom fehtala, da mi ga za par minutk posodiš, pa si ga bom kr na računalnik presnela, če lahko. Če pa mi uspe še kak cd dobit, pa javim in vam po želji posnamem. user posted image user posted image

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 1722
30.10.2008 11:43:05   
Bethany

Knjižnica - jaz si ponavadi vse rezerviram in dobim ponavadi v treh dneh. Mam pa naštimano, da mi sporočajo na mail in ne na tel., ker je preko SMS plačljivo, sicer pa gratis. To si nastaviš pod nastavitvami "moja knjižnica".

Hm, ja, tole ni slaba ideja, sicer si jaz tudi običajno rezerviram, pa me obveščajo po telefonu in mastno zaračunajo user posted image user posted image . Pa sem probala spremenit nastavitve, kot si opisala, pa ne vem zakaj ne gre... user posted image Bom pol kr v knjižnici se zmenila, naj, če že, obveščajo po emailu. A ni blo včasih tak, da so te obveščali o rezerviranem gradivu, ki tisti trenutek ni bilo prosto, ko pa se je vrnilo, pa so poklicali??? Zadnjič pa rezerviram prosto knjigo, kar pomeni, da me v naslednjih dneh itak čaka, pa me vseen kličejo, da me čaka.. sej to vem.. butasto!! in seveda zaračunajo, barabe! user posted image

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 1723
30.10.2008 11:47:09   
Bethany
Moja knjižnica: Aha, uspelo mi je vnesti elektronski naslov! user posted image user posted image Nisem bila na pravem mestu prej... hehe!

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 1724
30.10.2008 12:13:10   
maša23
pa zdej že mogla rečt dan ne pa dobro jutro.sm bla dans že zelo pridna.
sem delala rafaelo.
muzika je pa full lepa.se mi je kr cmok v grlu narediv.bom kr mal zajokala

Zdaj smo družina

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 1725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 presenetljivih dejstev o nosečniškem tre...
Pogled na rast nosečniškega trebuha je nekaj posebnega in občutek res prekrasen, ko veš, da tam raste ljubezen tvojega ž...
Nosečnost in vročina: Kdaj ukrepati in kaj...
Vročina v nosečnosti je lahko neškodljiva ali pa znak okužbe, ki zahteva zdravljenje. Kdaj ukrepati, katera zdravila so ...

Filmi za odrasle.
пеперутка16

Rad gledaš "filme za odrasle"?