|
RE: septembrke 2007, 2.krog 25.3.2008 21:24:29
|
|
|
|
sandra85
|
js menim, da ste nekatere res otročje, da vam ni za pomagat...kaj čmo, taki morjo tut živet! moram SPET PISAT O UNEM FORUMU....JA...ne sekiram se-pljuvajte po komer hočete, js nisem neumna in točno vem na koga leti! no, da dam en primer: da si ta mamica, ki je pisala da njen poje tudi od 200-250ml GH izmišljuje...no to predvidevam, da je letelo name...ja, sej bodite pametne še naprej! če vaši ne pojedo toljiko in če ste meni fouš, lahko povem samo nič druzga! meni enej veliko štrajka, kak dan se hoče samo dojit, kar mu gre v lepo malo rito, pa pje tudi 250ml (to se je sicer do sedaj zgodilo samo 1x) ne vidim razloga, zakaj bi bila tako otročja kot ve...in bi si izmišljevala stvari no, na kratko povedanoj če mislite na drugem forumu komentirat debato, ki jo imamo na RR, nas raje ne berite-kaj res nimate boljšega dela (se ukvarjat z vašimi dojenčki na primer) kot da samo ogovarjate v kurniku...? da povem, da to ne leti NA VSE ki sodelujejo na unem forumu, je namenjeno le parim-one mislim da vedo! aja, ********....če nisi opazila, ni Enej edini, ki se postavlja na nogice in ja-se in sem ponosna na to, zato sem to tut tuki napisala, ker sem ponosna mamica!!! no....ne bit fouš tako pač je, otroci so si različni-logično! kako so nam nekatere septembrke zveste...
kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦
|
|
|