sani1
|
Dober večer! No pa se je iztekel naš dopust. Smo ga izkoristili 100 na uro. Toliko smo prehodili, da je najina pupa dobila vročino in neke flekce, ki pa so nasrečo izginili takoj ko smo prišli v Ljubljano. Tako, da nismo šli k zdravniku. Po vsej verjetnosti od vročine ali pa od kakšne hrane. Ne vem. Ampak samo, da je boljše. In upam, da se ne ponovi. Jo pa dajejo zgornji zobki. Vse si tišči v usta in cvili kot nora. Trenira glasilke... mml- res si prava organizatorka. Hvala, ker si! Majice so super... (moja kombinacija oranžno modra). Sem te v četrtek hotela klicat za strokoven nasvet glede flekcev pri Manji. Pa so potem zginili in ti nisem hotela težit. mala pikica- ja tudi moj je rekel, da majice z napisom januarčica pa res ne bo imel, če je pa Manja rojena decembra. Tako, da je ne bom naročevala... katee- hvala, ker si me pogrešala. A tvoj bo imel majico januarčkov? lunca- super za službo... martinca- sem mislila nate in sem držala pesti, da gre vse po načrtu. In kot sem prebrala je šlo. Res sta bila lepa. dašabina in alfabeta- iskreno sožalje golobček- upam, da se tvoji Nini čimprej popravijo kolki in da bo kmalu vse dobro... limma- škoda, da te ne bo na piknik... Mogoče pa nas vse presenetiš in prideš. No evo toliko za danes. Čakam, da se mi perilo opere zato tudi še visim tukaj. Sem danes kupila Manji ful fajne bodije od Benetona po neverjetno nizki ceni.( še od razprodaj znižano) Pa ene čeveljce sicer modre prej je imela pa iste roza. So mi ful všeč (model). Pa par majčk z dolgimi rokavi in nekaj majčk že za drugo poletje. Pa nogavičke, pižamo in še eno dudo... Skratka smo zapravljali na veliko. Pol smo pa šli še po hrano, ker je bil hladilnik čisto prazen in smo nato tovorili v stanovanje kot eni osli.... Zdej grem pa vse lepo še obesti in potem spat... Lahko noč in se beremo jutri. Vam pa povem, da sem vas res pogrešala...
Pusti, naj prihajajo stvari same- kot večer, kot noč, jutro in dan. Počakaj, da potrkajo pri tebi- kot dež, kot lačen ptič, kjot izgubljen popotnik. Pusti, da stvari odtečejo- kot čas in voda! Za lepši dan!
|