Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni

. Pa čimprej se pozdravi. Enako velja še za ostale najmlajše bolnike.
in dam za jumbo paket(88 plenic) 17,95EUR, Je pa res, da v MB tega nisem videla, ker mi kolegica nosi iz Mullerja v Velenju. So pa baby dry v Toysu v akciji 5 EUR dražje.
za tisto tvojo kolegico. Jaz bi šla pa takoj živet ven iz Ljubljane (samo počakam, da otroka končata OŠ - al pa tud to ne!). Glede učenja pa - jaz našega ne silim v nič, če pokaže interes, da bi npr. reševal kake naloge, mu ustrežem. Da pa bi ga načrtno šla učit ali abecedo ali poštevanko, pa ne. Punce, jaz sem zdele čist pod vplivom zdravstva in vam povem tako - po statistiki sodeč 60% ljudi v SLO kaže znake izgorevanja (najbolj žalostno je, da so med njimi tudi že osnovnošolci...). Tempo življenja je prehiter, preveč je stresnih situacij in obremenitev, tako da se jaz ravnam po načelu - pustimo otroku vsaj otroštvo. Saj to je samo 5 let. Naj vsaj zdaj uživajo! Pa žal ni tako...so starši, ki so preveč ambiciozni in pričakujejo od svojih otrok vse naj naj...tiste, ki delate v šolstvu, bi to morale vedeti in opaziti, da so nekateri otroci resnično že v OŠ pod stresom. Potem pa še šola naredi svoje. Pa brez zamere vanili in majoli (to ni naperjeno proti vama)
skoraj sem dušo spustila