Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni

tak me vročina polejva, ponči me je mrzlo... meni je tudi skoz gučala ka ful nizko nosin pa mv je bil kratek pa ne ven ka vse nej no pa san rodila 5 dni prejk roka pa še to so mi sprožili porod...tka ka to ne poslušaj vse ka ti gučijo...sicer san ge tudi mejla občutek ka mo prej rodila, ker pred 37 t san mejla skoz nekšne popadke pa krče pa ne ven ka vse nej po 37 t pa se je vse stavilo pa še spasmex san henjala jemati ka san ja mislila ka kaj bo...v glavnon ka boš rodila zdravo dejte pa če de teden prej ali kasneje...samo tisto čakanje prejk roka je nej fajn...kda maš ti rok?
.... no, samo ka de zdravo...
vupan, ka mo mij tudi pomali voni z vozičkon...
Glede na to, da je tema pomurke, predvidevam, da sem spadamo tudi prlečke, ali?
V Rakičanu je pa zdaj EA res 24h/dan. Podnevi itak,...ponoči pa pokličejo dežurnega anastezista in pride v 20-30min. Edino, se je že zgodilo, da ni ktera dobla EA, če je bil glih anastezist na nujni vožnji do MB P. Ampak to je čist, čist redkokdaj. Tk, da načeloma je 24h/dan možna EA.