July08
|
Pozdravljene so ! Ste bile pa res pridne v pisanju. Sem porabila precej časa, da sem vas prebrala in si ogledala vaše fletne trebuščke! Res je zanimivo tako malo primerjati, kako so različni in kako različno nosimo. Zdaj se moram res še jaz kaj fotkati, da prilepim še jaz kakšno fotko. res vsem čestitke za krasne bušije Kakšni krasni otroci se šele notri skrivajo Jaz sem imela pa včeraj pregled in morfologijo. Evo, izvedela sem, da bomo dobili . Lahko rečem, da mi je bilo vseeno, kaj bo, ampak ko sem izvedela, da bo punčka, sem bila 5 m nad tlemi Tudi mož je bil čisto vzhičen, ko je izvedel, da bo dobil hčerkico, ker pravi, da bo ziher njegova mazica (fanta sta bolj mamicina - zaenkrat). Žal ni uspel iti z mano na pregled, ker je imel obveznosti, bo šel pa drugič. Fragola se vidi, da ima Merlo boljši UZ aparat, saj je tvoja slikca ful razločna. Res lepa! Pri nas je danes sončno brez oblačka, in komaj čakam, da pridem domov in grem na en sprehod. Zdaj bom 1 mesec namreč 4 ure na bolniški, tako da bom delala vsak dan od 7h-11h Želim vam prekrasen dan!