Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni
Sej jih moram tudi jaz nekje še met, sam verjetno so pri meni doma ostale ko sem se selila na novo lokacijo
. Jih moram tut jst ob priliki poiskat in pogledat.
to pravi, pa ponavadi nikol ne more določit komu je otrok podoben. 
. Možiček je bil ravno v ZD , pa je šel še v predšolski dispanzer, pa je našega Nejca naročil na pregled, pa so rekli, da nas bodo obvestili o datumu, pa da bo prvi pregled v roku 4-6 tednov, kr je baje strašna gneča, pa še dopusti. To je bilo pred 14 dnevi, pa še nisem nobenega obvestila dobila. Pa me zanima, v kolikem času po naročilu, ste dobile obvestilo o datumu. Drugače moram pa jutri kar poklicat v ZD.
tut še spita v spalnici, Nik spi v svoji sobi, jst mam pa končno mir in sem sama v dnevni sobi za kompjuterom. In to ČIIIIIST SAMA. Bi najraj vriskala, pa se bojim, ker jih bom zbudila. Evo, zdej pa šibam uživat v minutah tišine