mala_pikica
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 čer sem vas na hitro prebrala... dolenjka nimam super mami, sam verjamem da je notr kaka super februarka če delaš za skrajšan delovni čas, ti priipada vse 100%, kar pomeni, normalno polni dopust, polni prevoz, polna malica in regres. Ella to z dopustom pa ni res. Pripada ti res toliko dni kot ga imaš ampak ti ga plačajo samo 4 ure, če si zaposlena polovični delovni čas. Regres in potni stroški pa ti res pripadajo celi. Za 6 ur pa pojma nimam kako je, to pa sem zdaj sploh prvič slišala, da se lahko tudi tako dela. Srečka si povabljena na kremšnite in kavico, samo, da se pozdravimo. Smo zopet kar fejst bolni, je imel zdaj 38.8 st. vročine. Grem jutri zopet k zdravniku. To glede varčevanja pa mislim, da ga lahko komot spremeniš. Jaz bi poklicala agenta in vprašala. Suzi ja midva imamo to opcijo, o kateri razmišljaš ti. Midva v bistvu bolj varčujeva, nezgodno pa nismo zavarovani za neke velike vsote, ker je nama bolj pomembno varčevanje. Ker sva nezgodno že zavarovana, v službi. Midva sva vzela na 30 let, ampak lahko tudi prej dvigneš 70%, ostalih 30% pa ne, tisto se nalaga naprej. Zdaj, ko je ta kriza, zgleda bolj bogo. Oziroma, zdaj baje kupujemo poceni delnice . Imava pa vsak svojo polico, vsak za enega otroka. Če bosta pa dobila, pa bomo še videli .
< Sporočilo je popravil mala_pikica -- 4.12.2008 20:09:44 >
|