Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 11.11.2008 23:20:47
Bajsa
Pi*** jaz vas pa berem ko nora. No na konc sm ugotovila, da niste nč hudo pamenega načvekale. Zapomnla sm si sam da je Luna bogica. Držim pesti zanjo, pa želim, da bo čimlažje prenesla! Pa en kup enga vina, piva in čipsa sem zasledila. Je že vse mokro okol mene. Sm tok zaposlena z vami, da sem pozabla mojga nakurt kje hud. Bi mogu met šiht do 22, pa ni nč klicu da bo kej podalšu. Mater mu!!! No grem gledat kaj dogaja
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 11.11.2008 23:25:06
pina-1
IZVIRNO SPOROČILO: Bajsa
Evo kt ponavad, jaz pridem, vas ni! To je tko kt v pojstli, skoz sama, na suhem, nepotešena. A bi lohk vsaj edn se mi mal posvetu Proooooosiiiiiim!
ehh bajsa sej nisi edina. Jaz sem na podobnem kot ti. sma mi je žal, ker te zapuščam.. samo če 19. zatajiš te pridem jaz iskat, ker zdej je že skranji čas da spoznam vaše veličanstvo
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 11.11.2008 23:27:10
Bajsa
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1
IZVIRNO SPOROČILO: Bajsa
Evo kt ponavad, jaz pridem, vas ni! To je tko kt v pojstli, skoz sama, na suhem, nepotešena. A bi lohk vsaj edn se mi mal posvetu Proooooosiiiiiim!
ehh bajsa sej nisi edina. Jaz sem na podobnem kot ti. sma mi je žal, ker te zapuščam.. samo če 19. zatajiš te pridem jaz iskat, ker zdej je že skranji čas da spoznam vaše veličanstvo
A ne da je! Sam res morem pridet, sej se bom maksimalno potrudla. Mal se edin bojim, ker se nam obeta varianta, da se lih takrat gor selmo, sam a veste kaj, če smo lohk tok cajta čakal, bomo pa še en dan. Noben ni tok pomembn ko februarčice!