Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni
klaja

jezna, ko sem rodila Heleno, ker so vsi rekli O kako lepo zdej mate pa parček, zdej pa loh nehate. Prosim vas. In vsi so me začudeno spraševali, če si res želim še enega, pa sem jim rekla po možnosti dva. Potem so pa utihnili.
Na koncu pa pol doda gospa sestra, da se bo že nekako sprijaznila in da je v šoku!?WTF?
, uglavnem pojma nimam od kje tolk veselja, sam pač vesela sm. Sem bila pa mal razočarana nad mojo mami, ki je rekla, ja kaj spet bomo imeli fanta? Pa sej vem, da ni nč slabga mislila, sam je tako hudo želela deklico, da ni znala skrit presenečenja. Pa sej je mela mene
.
. Samo jaz in moja dva fanta, smo rekli, da bi bilo fajn, če bi bil bratec. SEm si vedno želela kraljevati med fanti