|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 58 59 [60]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: III. pričakovanje
25.11.2009 10:48:49   
emaa
a nadoknadi pri višini, lepo, jaz mam kar vse konkretne, tud če pr drobižih začnejo

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1476
   RE: III. pričakovanje
9.1.2010 16:31:01   
Anonimen
pa menda ja ne bo ta tema umrla?user posted image

(odgovor članu emaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 1477
   RE: III. pričakovanje
9.1.2010 19:35:47   
valentinčica30
No da ne bo tema čist zamrla, naj se javim po dolgem dolgem času. Mal sem vas obiskala v 5 t sedaj pa smo že v nizkem štartu, saj v ponedeljek začnem s 37 t. Po vseh zapletih in komplikacijah končno blizu cilja.
Spola še ne vemo, si pa nekako kljub 2 puncam želimo še eno, sicer kar je pač je user posted image user posted image user posted image  (meni je edini vseeno).
Mlajša hčerka je rekla, da če bo fant naj kr v porodnišnici ostane, starejšo itak mal pubrteta že trka, ampak je tut za pupo, moj pa sanja o MClaudovih hčerah in že kupuje konjeuser posted image user posted image user posted image .
Jaz bom pa pač sprejela kar dobim in že komi čakam, da se znebim trebuha.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1478
   RE: III. pričakovanje
10.1.2010 21:00:42   
Dorca
Miška a zidate user posted image  Mi smo končno gradbenega dobil - po dveh letih birokracijeuser posted image  Kako si kaj? Nina raste, pri nas Rožle raste ko goba po dežju. A si že kaj z gosto hrano začela?

Valentinčica te čisto zastopim, jaz sem po dveh hčerkicah tud hotla punčko, no pa nas je presenetil fantek. Je res kar pravijo, da so bolj scrkljani, ta malčka skos po naroč vlačim, pa crklam, kar ta mali dve po pravic povedan nisem, pa tudi obe sta ratali čist živčni, če sem jih po naroč valjala, ta mal pa je ta prav crklavček. Fantki so bolj mamični, to je res, vsaj pri nas.

Tud ta mali dve ga imata radi, sicer sta še bolj majhni kot tvoji.

Najbl mi gre na živce, ker folk misle, da smo tretjega otroka zato delal, da bo fant in skos poslušam: No a zdaj ga pa le mate???? Obup, se mi sploh ne lub več razlagat, da smo itak hotl tri met, če bo moj mene poslušal pa še več.

Važno je da so zdravi, potem pa a je punčka a fant. Srečno







_____________________________

Kdor nima otrok, ne ve, čemu ljubezen. (italijanski pregovor)

(odgovor članu valentinčica30)
Neposredna povezava do sporočila: 1479
   RE: III. pričakovanje
11.1.2010 6:47:40   
kajča
ojla,

sem še ena, ki že drugič pričakuje tretjega (prvič je bil SS v 13t). Doma imamo že štiriletnika in dveletnico, zdaj sem pa v 6t.  Pri nas si pa sinko želi bratca, hčerkica pa sestrico, ampak kar bo bo zelo dobrodošlo.

(odgovor članu Dorca)
Neposredna povezava do sporočila: 1480
   RE: III. pričakovanje
11.1.2010 7:31:04   
valentinčica30
Tut pr nas vsi pravijo, da smo tretjega naredili zato, da bi dobili fantauser posted image . Ni mi jasno, da glede nato da sem zanosila po murfijevem zakonu 1%user posted image user posted image in ker sva uradno končala proizvodnjouser posted image , sva tut vse otroške stavri dala stran.
Dejansko je ta tretji kot strela z jasnega udaril med nas. Po prvem kar hudem šoku in kupu težav (krvavitvah, odstopu posteljice...), konstantnem ležanju sedaj komaj čakamo kaj bomo dobili.
Sicer pa samo še malo, kajti 8.februar bo kmalu tuki. 

(odgovor članu kajča)
Neposredna povezava do sporočila: 1481
   RE: III. pričakovanje
11.1.2010 11:16:21   
Dorca
Kajča, ja smola, to je pa tko hudo, vsaj meni je blo, jaz sem mela prvič isto SS v 13 tednu. Sej zdej pa bo.

S tretjim je res zakon, pa kot pravijo, res ni prav velike razlike ali imaš 2 ali 3, no vsaj zaenkrat, kako je s stroški, ko začnejo hoditi v šolo pa ne vem, bom zvedla drugo leto.

Valentinčica boš vidla, tretji so zakon, res, ko sem bila še noseča so mi tri mamice, ki imajo tri otroke rekle, da so s tretjim najbolj uživale (pa ne me narobe zastopit, tud s prvima dvema je super in vse ok in se mamo radi), ampak tretji je kot en sonček, mogoče tudi zato, ker ga starejši dve ful crklata, objemata, pa tudi ostael stvari delaš z levo roko, ni kompliciranja. No saj bosta vidle same, jaz tega ne znam opisatiuser posted image

Mi je kar fino ker sta se oglasili, kajti tale tema bo res očitno počasi zamrlauser posted image , pa še mal spominov mi obujata, ko sem bila še noseča in sva z Miško čakali kdaj bo dan Duser posted image , sedaj pa imava že 4 mesece stare pobalinčke.

_____________________________

Kdor nima otrok, ne ve, čemu ljubezen. (italijanski pregovor)

(odgovor članu valentinčica30)
Neposredna povezava do sporočila: 1482
   RE: III. pričakovanje
11.1.2010 11:24:10   
valentinčica30
Pri nas sta dve šolarki, stroškov kolikor si jih narediš oziroma kolikor popustiš. Mi mamo dve manekenki, ki živita za oblačila in to tut stane, sicer jima sedaj damo vsako sezono določeno količino € in potem si lahko za to kupta al ene hlače al celo garderobo, ker razen tega pol tisto sezono od naju ni nič več, so pa tu babice in dedkiuser posted image user posted image user posted image .
Potrebščine in izleti ter stroški povezani s šolo še gre, sam ne smeš bit lih na minimalcu.

(odgovor članu Dorca)
Neposredna povezava do sporočila: 1483
   RE: III. pričakovanje
11.1.2010 11:48:48   
Dorca
Pametno - dober nasvet, si ga bom zapomnila (glede kupovanja garderobe). Saj pravim, da še ne vem kaj me čaka, ampak otroci so res nekaj najlepšega, tko da bomo tud to prežvel. Zaenkrat še nimamo težav, ta mali dve pač dasta nase kar jima kupim, mi ne komplicirata, kar se bo pa v šoli gotovo spremenilo.

Kako boš šla pa rodti, naravno, kakšno protibolečinsko varianto?



_____________________________

Kdor nima otrok, ne ve, čemu ljubezen. (italijanski pregovor)

(odgovor članu valentinčica30)
Neposredna povezava do sporočila: 1484
   RE: III. pričakovanje
13.1.2010 12:49:25   
valentinčica30
Vedno sem rodila naravno. Prvič so mi sprožili, ker je bila medenična in je šla z rito naprej, drugič so tut hotli sprožit pa se je samo točno na dan ko sem prišla v P na sprožitev rodila v cca.1,5ure.
Sedaj bom prvič brez napotnice za sprožitev. Kar malo cvikam in se počutim kot da je prvič, se bojim, da bom popadke spregledala. V drugi nosečnosti sem prišla v P odprta 5-6 cm brez da bi vedela za popadke, ko so mi predrli mehur so se komaj začeli omembe redni pol je šlo pa tak hitr, da se sploh ne spomnim več kak je zgledaluser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Dorca)
Neposredna povezava do sporočila: 1485
   RE: III. pričakovanje
13.1.2010 12:56:26   
Dorca
Saj sem jes tud stresla ven vse tri, sam vseen je pa bolel ko hudič, tko da sem šla pri zadnjem na epiduralno. Priporočam, kot bi šel na ledeno kavo v bife :) Domov pa prineseš dojenčka. No ve vsak sam, meni je blo ful dobr.

_____________________________

Kdor nima otrok, ne ve, čemu ljubezen. (italijanski pregovor)

(odgovor članu valentinčica30)
Neposredna povezava do sporočila: 1486
   RE: III. pričakovanje
22.1.2010 7:59:36   
sanosan
Pozdravljene!

Spet se malo javljam, po dolgem času.

Prišla sem že do 31 tedna, tako da se tudi temu primerno počutim. Zanima pa me, če ste vse imele občutek, da je otroček izredno nizko. Sicer je pri meni že od vsega začetka bolj doli, ampak me zadnji teden kar malo skrbi, da ni slučajno že prenizko. Sicer imam pregled 2.2., ampak bom verjetno kar danes šla na pregled, da se malo pomirim.

(odgovor članu Dorca)
Neposredna povezava do sporočila: 1487
   RE: III. pričakovanje
22.1.2010 8:13:13   
valentinčica30
Ma ne vem kaj bi rekla, EA nekak ni zame, sej se bojim vseh tistih igel v mojem hrbtu. Drugače pa tut jaz hodim že kot bi cel teden jahala in komaj čakam dan D. Sicer pa s pondeljkom začnem z 39 t.
Sanosan tut jaz bi šla na tvojem mestu na pregled, bolj enkrat več kot enkrat manj.

(odgovor članu sanosan)
Neposredna povezava do sporočila: 1488
   RE: III. pričakovanje
22.1.2010 8:16:48   
Anonimen
jutroooo!!!!!
iiiiiiii, tema živi!!!!!!user posted image user posted image user posted image

dobrodosle nove trojkiceuser posted image

(odgovor članu valentinčica30)
  Neposredna povezava do sporočila: 1489
   RE: III. pričakovanje
22.1.2010 8:18:22   
valentinčica30
Ma jasn da živi, sploh zdej ko je zuni sneg in se i nikamor ne da.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1490
   RE: III. pričakovanje
22.1.2010 9:50:05   
Dorca
Ja itak tale vreme user posted image  Kdaj bo pomlad?????

Joj meni Rožle dela preglavice pri uvajanju goste hrane, ta mali dve sta jedli vse od začetka do konca, ta mal se pa zmrduje, je samo rižkote, ko pa pride zelenjavca na vrsto ga pa kar trese po celem telesu!!! Sem probala že na vse možne načine pa nič. Ja no bo pa bl na rižkotih gor rasel user posted image

Mene je tud skos nekej dol tišal pa špikal med nogami, vendar previdnost ni odveč, bolje kakšen pregled več kot premalo.

Zdej pa šibam k zobarju user posted image

_____________________________

Kdor nima otrok, ne ve, čemu ljubezen. (italijanski pregovor)

(odgovor članu valentinčica30)
Neposredna povezava do sporočila: 1491
   RE: III. pričakovanje
22.1.2010 10:01:10   
corfu
Dober dan

Mi tudi pričakujemo tretjega otročka. Imam sina in hčerko in sem prav vesela, da že imamo par, saj so ljudje včasih prav zoprni in tečni s svojimi mnenji glede spola in seveda vedo bolj kot ti sam zakaj si se za otroka odločil user posted image user posted image

Lepo se imejte...

_____________________________

Uživaj življenje...

(odgovor članu Dorca)
Neposredna povezava do sporočila: 1492
   RE: III. pričakovanje
22.1.2010 11:29:22   
sanosan
No jaz sem se šla potolažit, sem bila na pregledu, in je k sreči vse ok. Je bil samo takšen občutek. Mv je še vedno dovolj dolg in vse je še dovolj visoko, tako da je panika odveč.

Je pa rekla, da naj malo izprežem in da naj počivam. Se bom probala držat nasveta, kolikor se ga pač lahko pri 4 letniku in 2 letnici user posted image . Pa še pust prihaja in čas norenja, kar je v našem koncu skoraj obvezno, tako da me bodo mogli zvezatuser posted image .

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 1493
Stran:   <<   < Prejšnja stran  56 57 58 59 [60]
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 58 59 [60]
Pojdi na:





11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?