|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 58 [59] 60   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: III. pričakovanje
1.10.2009 9:29:41   
Anonimen
evo se mene po doooolgem casu!
smo super. mala nini je super. ze uveljavlja svojo voljo. in ce ni po njenem ta moment postane zelooooooo glasnauser posted image user posted image user posted image user posted image . drugace problemov nobenih, razen tega da cez dan zelo malo spi. je pa zato ponoci mir! krckov skoraj ni.
se je pa zacela smejckat in "pogovarjat"user posted image user posted image user posted image user posted image


aja pa se:
EMMA:
30.9.

Danes nas je osrečila Lejla Rhiannon, velika 51cm in težka 3290g. Ema
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu skuštrana)
  Neposredna povezava do sporočila: 1451
   RE: III. pričakovanje
7.10.2009 13:41:53   
ninocka
Emaa, cestitke!!!! Ful dobro ime!!!

Cepljenje - mi se se po standardnem programu ne uspemo cepit user posted image Jst ne bom cepila, nisem nobenega, je pa Evan fasal RV ko je bil star 5 mesecev in smo bli lih 14 dni na smucanju. 2x je bruhal, potem pa 2 tedna driskal. Sem ga v Avstriji peljala k zdravniku in mi je dal neko raztopino, da ne dehidrira (neki z enimi elektroliti al kaj), potem smo pa en dan se se v SLO zapeljali k P, pa so rekli, da je super. V glavnem je pa okuzil celo bajto - prvi teden smo bli s kolegi, so vsi podlegli, naslednji teden pa s familjo, isto vsi zboleli. PA se stric je en dan prisel na obisk smucat in je potem se on domov prenesel na svoje (zeno, obe hcerki s familijami)...se mi zdi, da jo je Evan se najboljs odnesel user posted image
Je pa tko pri tem cepivu - je oralno in ce ga ven zbruha, ni zasciten...user posted image

Jst grem pa danes v Postojno, greva na maticni urad (koncno) poroko prijavit user posted image ...ne morem verjet, da je se manj kot 2 meseca...Prejsnji teden sme bila v Zalcu pri Maji Stamol za obleko (skustrana, a bost ti kaj v SLO ta 2 meseca? Se lahko na kaksni kavi dobiva, ko bom sla na probo v vase kraje user posted image - itak velja za vse, da se lahko  kdaj na kaksni kavi dobimo user posted image ). Ful super zenska, res user posted image !

Lian je pa danes prespla celo noc, zjutraj sme mislila, pa da mi bo joske razneslo...sem mela mlecno orozje na sebi user posted image user posted image user posted image
Drugace pa pri nas vse po starem, edino Rubna mam zdaj se ta teden doma, ker ima vnete ucke + afte ima v ustih (eno virusno obolenje), cez vikend smo bli na Koroskem in smo sli na izlet v Minimundus. Aja, smo koncno dobili nas nov avto in smo ga peljali na izlet user posted image . Pa se moja2 zraven, ker mamo 7 sedezev. Ta velkima se je ful dogajalo, sploh v avtu, ko smo bli vsi na kupu. Lian je bil pa ful priden, v avtu se je pa tolk na glas smejal user posted image user posted image Sva se mu z mami tolk rezale, pa se Evanu je blo ful vsec in ga je potem skoz neki ogovarjal user posted image
Je pa bogi revez cist brez oblek - vse kar imam v  previjalki, je prerastel, bi mogla it po une predale z ostalimi stvarmi, ampak mam zdej v tisti sobi se ene 3 te predale od Rubna in ena 2 od Evana in pol sploh nimam volje se cez vs eto prebijat. Sem mu kupila eno trenirko v HM, pa se ene hlace v Kiku, ko smo bli lih v AU user posted image Ker revez nima nic za oblect (razen 1 tone cunj, k se jih mamici ne da pregledat user posted image ).

Rihtanje - v vtrec pelje tavelka dva moj, iskat jih gre tudi on (vrtec mava v blizini najinih sluzb). Jst jih grem samo obcasno, ce on ne more al pa da ma kaksne sestanek itd. Sem si pa lih zato kupila zappa, da dam samo lupinico gor in sibam po otroke.
Ce sva pa doma, se pa zbudi med 6-7, poje, potem se mal crkljava (vmes se velkadva zrihtam), potem se previjeva in poje in zaspi. Ponavadi spi skor do 12h (vcasih se pa zgodi da ne), se zbudi, previjeva, pojeva, mal nosimo okrog, mal se igra pod tistim gymom in spet zaspi do ene 16h, spet previjanje hranjenje, pol se mu pa mal vec dogaja, ker pridejo moski domov in buli okrog, ob ene 19h ga grem pa skopat in greva spat. Ponavadi spi tam med 19:30-20. Zbudi se mi pa 1-2x na noc al pa nobenkrat. Je pa tak cukrcke in zdej ugotavljamo, da je podoben tavelikemu, edin razlika je, da je Lian temen (bo mel rjave ucke, bolj temno polt ima, za laske pa se nisem ziher, ampak zaenkrat ima rjave).

Zdej pa sibam, ker se je zbudil, da ga nahranim in oblecem, ker mormo pol ze pocas it.

Lepo se rihtajte 3mamice user posted image



_____________________________

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1452
   RE: III. pričakovanje
7.10.2009 14:03:02   
matcar
Emaa,čestitke!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image In obilo cartanja!

_____________________________

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011



(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 1453
   RE: III. pričakovanje
7.10.2009 14:26:53   
skuštrana
Ninočka, he, he, mojo obleko je tudi Maja delalauser posted image Super dela, pa
ženska je tudi ok...Jaz sem ji še kar dolžna fotko s poroke, me je prosila za njo pa nikakor da ji jo nesem, pa je že 3 leta mimo..jojuser posted image user posted image Kava, javi preden boš šla, mogoče pa uspeva user posted image user posted image


_____________________________

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 1454
   RE: III. pričakovanje
7.10.2009 14:40:46   
Anonimen
hey punce, na hitro....smo ok. se mi mudi na sestanek za karate krozek....
evo moja triperesna deteljica

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu matcar)
  Neposredna povezava do sporočila: 1455
   RE: III. pričakovanje
21.10.2009 10:12:43   
sanosan
Punce držite pesti, sem ravno v ponodeljek imela amniocintezo, zdaj pa čakamo na izvide in upamo, da bo vse vreduuser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1456
   RE: III. pričakovanje
21.10.2009 11:24:47   
Dorca
Sanosan seveda bo vse v redu!

No mi se tud kar v redu rihtamo, rasemo ko gobe po dežju, jemo, mal dojimo, mal dodajamo, pa še kar jokcamo od krčkov.

Držte se vse ki ste že rodile in ki še boste.


_____________________________

Kdor nima otrok, ne ve, čemu ljubezen. (italijanski pregovor)

(odgovor članu sanosan)
Neposredna povezava do sporočila: 1457
   RE: III. pričakovanje
28.10.2009 7:36:49   
sanosan
No jaz se ponovno malo oglasim, da sporočim, da sem še vedno noseča, da sem dobila odgovor glede AC (hitri test) in da je vse ok.

Smo šele sedaj začeli normalno dihat, in jaz se bom šele sedaj lahko resnično veselila nosečnosti.

Upam samo, da bo od zdaj naprej šlo vse brez zapletov do konca.

Sta pa moja otroka oba zelo vesela, da bomo dobili dojenčka. Starejši je že rekel, da ga bo čuval, tamala je pa tudi zelo vesela, če ji samo omeniš dojenčka in mi daje lupčke na trebušček, pa boža ga tudi zelo rada.

Kaj pa ostale, ki že imate 3, kako so jih vaši starejši sprejeli? 

(odgovor članu Dorca)
Neposredna povezava do sporočila: 1458
   RE: III. pričakovanje
28.10.2009 8:48:42   
skuštrana
sanosan user posted image user posted image user posted image

_____________________________

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu sanosan)
Neposredna povezava do sporočila: 1459
   RE: III. pričakovanje
28.10.2009 9:41:06   
Dorca
Sanosan user posted image user posted image user posted image .

Ja pri nas je bla kriza ene 14 dni. Rodila sem avgusta, ta velke dve sta ble več al manj skos zunaj in sem jih zelo malo vidla, ker sem bla kar ene 10 dni notri - nisem šla ven. Rožleta sta takoj vzele za svojega, nikoli nista pokazali kakršnegakoli ljubosumja. Mam pa občutek, da sta bolj zamerili nama, in seveda temu primerno vzbujali pozornost s traparijami. Sedaj je Rožle star že 2 meseca in pol in vse laufa super (beri: v mejah normaleuser posted image ).

Pa še ti imaš krasno razliko v letih, jaz sem mela med prvima dvema 2 leti in je blo super, se mi zdi, da je šlo vse kot za šalo, triletniki so bolj trmasti, ravno obdobje imajo, ko jim ni nič prav in sedaj je razlika med ta drugo in ta malim 3 leta in je bla kar mal težavna, sam sej pravim, sedaj je bol. Ta velka je pa stara 5 let, se ji pa itak že da marsikaj dopovedati.

Kar pogumno, jaz bi mela še 4tega, pa moj ni ravno navdušen. No ga bomo že okol obrnil.

Srečno




_____________________________

Kdor nima otrok, ne ve, čemu ljubezen. (italijanski pregovor)

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 1460
   RE: III. pričakovanje
28.10.2009 9:48:26   
emaa
Sanosan super.
Ja moja dva sta glih tri leta, pa Lejla, sicer sta navdušena nad njo, jo lupčkata, božata, pa pravita, da mora mleko počasi pit, ko je bila na skoraj en teden na Pek, sta tudi onadva pomagala črpat mleko. Sam ta faza trmarjenja, stoka, joka itd za vsako stvar, pa za vsako stvar se zmenit taka borba, da je včasih za znoret. Luka je na poti domov, ima drisko, upam, da bo boljš, ko bo sam doma brez brata.

(odgovor članu Dorca)
Neposredna povezava do sporočila: 1461
   RE: III. pričakovanje
2.11.2009 23:29:08   
ninocka
Malo nasih slikic...napisem pa kaj jutri, grem zdaj Dexterja gledat user posted image



Lian
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Ruben in Lian
user posted image

Evan in Lian
user posted image

3 musketirji zjutraj
user posted image



_____________________________

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1462
   RE: III. pričakovanje
2.11.2009 23:29:32   
ninocka
Malo nasih slikic...napisem pa kaj jutri, grem zdaj Dexterja gledat user posted image



Lian
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Ruben in Lian
user posted image

Evan in Lian
user posted image

3 musketirji zjutraj
user posted image



_____________________________

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1463
   RE: III. pričakovanje
3.11.2009 8:45:48   
Dorca
Oj Ninočka, fletno kaj teli naši sončki, vsi po vrstiuser posted image user posted image user posted image
No me veseli, da še kdo gleda Dexterja user posted image , sem se že mal zamislila, ker je tko krvoločen, kogarkol vprašam ga ne gleda al pa noče gledat!

Upam, da vas/nas ne zamede!




_____________________________

Kdor nima otrok, ne ve, čemu ljubezen. (italijanski pregovor)

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 1464
   RE: III. pričakovanje
6.11.2009 10:30:26   
emaa
Ne gledam Dexterja, ene par delov sem mimogrede ujela, ni preveč krvoločen, sam je trajal, da sem pogruntala o čem se gre, prepozno je na TV, takrat že spim. 

(odgovor članu Dorca)
Neposredna povezava do sporočila: 1465
   RE: III. pričakovanje
6.11.2009 10:49:23   
Anonimen
heeeey supermamice!!!!
kako ste???
mi smo super! krmarimo cez dneve brez vsakrsnihkoli pretresov....edino nasa predsednica se vedno nima nic ritma!!!! jemo, ko smo lacni, spimo, ko smo zaspani...no, edino ponoci ni problemov spimo , z 1xnim hranjenjemuser posted image user posted image user posted image

ninocka, lepe soncke imas!!!!user posted image

dorca, tudi jaz bi inela se setrtega, pa je bim odgovor mojega dragega zelo nedvoumen!!!! "imas kak štik mogoce viska????"

tako, da mislim da smo zakljucili....


glede dexterja: sem mislila da se pogovarjate o risani na cartoon network! nasa 2 sta nora nanjo. tako zelo, da sta jotela niniki dati ime dexter/didiuser posted image user posted image user posted image

user posted image


user posted image

user posted image


(odgovor članu emaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 1466
   RE: III. pričakovanje
6.11.2009 12:46:14   
emaa
Same luštne slikice, pa še bolj luštni otroci.
Ne miska ne gre se o dexterju na cartoonu, si me pa spomnila nanj.
jaz sem prvič delala svoje vlečeno testo, štrudelj se peče, pa da vidimo kako mi je ratalo za prvič. Sem glih hotla komentirat hranjenje, ma me je vse zabolelo. Na dan je na 3-4 ure, včasih pa skoz, ponoči pa (odvisno kdaj zaspi) nekje od 20-1 pa potem lahko na ri ure lahko pa celo 4 ure fore, večkrat tri. Bo že. Ponoči pa drugače lepo spi, kar je veliko vredno.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1467
   RE: III. pričakovanje
6.11.2009 12:57:12   
Dorca
Kdaj lahko pridemo na štrudel?user posted image Jaz sem se že po porodu zredila za 6 kg, za znoret, no pa ne bi o temuser posted image

Emaa sva na istem, kar se noči tiče, no čez kakšnih 15 let, jih bomo pa v luft metal k bodo hotl spatuser posted image

Miška fletni ste, mi se stiskamo na 30 m2, pa kar sanjam o četrtem...

Upam, da bo čez kakšne 3 leta že bol - samostojno in na svoje!

Moj Rožletko trenutno spi na balkonu v vozku, jaz pa visim za računalnikom.

Uživajte, če lahko v tem turobnem vremenu!



_____________________________

Kdor nima otrok, ne ve, čemu ljubezen. (italijanski pregovor)

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1468
   RE: III. pričakovanje
6.11.2009 13:13:12   
emaa
Jaz sem šla iz porodnišnice na istih kilah kot pred zanositvijo, kar ni pohvalno (sem se zredila za 6,5kg), ker imam viška precej še od prej.
Štrudel lepo diši o okusu poročam kasneje.

(odgovor članu Dorca)
Neposredna povezava do sporočila: 1469
   RE: III. pričakovanje
6.11.2009 19:59:08   
Erdbeere
ojla čvekice, se po dolgem času spet malo javim...jah lena sem, pa ni kriv 3. otroček sploh ne user posted image user posted image user posted image

Emaa, sem ravnokar ugotovila, da ste pri vas pridelali še eno punčko, čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image kako sta jo pa bratca sprejela?

Naša Eva je še vedno tako pridna kot je bila, ponoči spimo od 20-ih do pol sedmih al pa še dlje zjutraj, brez nočnega hranjenja....česa tazga nisem prej poznala, mi ni noben pustil toliko spati user posted image user posted image user posted image

Miška ful ste fletkani user posted image user posted image user posted image user posted image

ninocka tvoji so tud fletkani user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nič grem počasi tavelika dva spokat v postelje

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1470
   RE: III. pričakovanje
10.11.2009 13:58:34   
emaa
Erdbeere zdaj bi se pa spet lahko kdaj dobile, a ne, ko sva obe na porodniški. 

(odgovor članu Erdbeere)
Neposredna povezava do sporočila: 1471
   RE: III. pričakovanje
25.11.2009 9:28:27   
ninocka
Uh, kje smo pristale user posted image
sem nas komaj nasla...
evo, poroka je za mano, sempo novem gospa ninocka user posted image user posted image

tko da lahko zdaj mal lazje zadiham in se malo vec oglasam...edino smo pa vsi neki zboleli z atrebusno virozo, mene noro boli glava, pa zelodec, tavelika dva sta pa bruhala v vrtcu v ponedeljek, tko da jih je ze vceraj in danes cuva tasca...
Jutri gresta pa v vrtec.
Jst grem pa nazaj lezat, zdaj, ko Lian spi...mam ful napade glavobolov, nekaj casa je vse kul, pol me zacne pa fuuul bolet...upam, da cimprej mine...

Dorca, ja gledam Dexterja...sem ga ze 1x zacela, pa sem potem vedno zaspla in zamudila vse dele. Zdaj, ko je bla pa ponovitev 1 sezone, sem pa se enkrat zacela in pogledala do konca. Sej vceraj je bil zadnji del, ne? Men pa sploh ni tolk krvav, mi je bolj smesen in ironicen user posted image

miska, lustni steuser posted image user posted image

zdej grem pa res lezatuser posted image

_____________________________

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1472
   RE: III. pričakovanje
25.11.2009 9:39:08   
Anonimen
g.ninocka, cestitam za skok v zakonski jaremuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image 1!!!

mi oa zjutraj vec ne spimo! SPLJOH!
nasa mala se je odlocila, da bo jutranja ptica. in se zbudi okoli 4ih in tezi in naganja, dokler nas vseh ne spravi pokonci. potem pa okol 6ih lepo gospodicna zaspi nazaj, ne da bo je***a 5 posto, kako stalo je naredla!user posted image mali!

pa nek mi sitkana tud cez dan ratuje. ne vem, mozno da jo malo krcki matrajo, samo do zdaj jih ni imelauser posted image

v ponedeljek imave posvetovalnico. me prav zanima ce je prisla cez 4 kileuser posted image user posted image user posted image

ajaaaaaaa!!!!!cez kake 14 dni ze pokam najmanjse cunjice c skatle. zdaj so ji pajacki st. 52 lih tapravi!user posted image

(odgovor članu ninocka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1473
   RE: III. pričakovanje
25.11.2009 9:42:23   
emaa
Miska joj nša je šla domov z 3180 (4.10), 4.11. je imela že 4405, koliko jih ima zdaj, kar ffino čez 5kg bi rekla, kako mi je to čudno. Čeprav fanta sta imela cca 2kg pri rojstvu, pri enem mesecu 3kg, pri dveh pa že 4,3kg nekje.
Ninocka čestitke, uživaj še naprej.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1474
   RE: III. pričakovanje
25.11.2009 9:44:30   
Anonimen
ja hehe. mi imamo drobižka pri hisiuser posted image user posted image user posted image bo manekenka.....sam ce bo dosti v visino zrastlauser posted image

(odgovor članu emaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 1475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  56 57 58 [59] 60   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 58 [59] 60   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Krvavitve med nosečnostjo – kdaj so nevarne?
Do krvavitev med nosečnostjo lahko pride zaradi različnih vzrokov, pri čemer so nekateri povsem nenevarni, drugi pa so r...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?