Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335

Natisni
Natisni

to bo imel moj  veliko dela.Ampak pravi,da ne bom danes na vrsti...
 to bo imel moj  veliko dela.Ampak pravi,da ne bom danes na vrsti...  

.jpg) 

sem zastonj kmalu vstala,vreme je bilo zjutraj 0 stopinj zelo mrzlo,zdaj pa nimam pojma
 sem zastonj kmalu vstala,vreme je bilo zjutraj 0 stopinj zelo mrzlo,zdaj pa nimam pojma ,baje bo moj brother pomagal mojemu sestavit previjalno
 ,baje bo moj brother pomagal mojemu sestavit previjalno . Aja sem pa mogla dons pikico budit na ctg-ju, je spala. In sem pomoje zato tm ležala vsaj 40min.
 . Aja sem pa mogla dons pikico budit na ctg-ju, je spala. In sem pomoje zato tm ležala vsaj 40min.  

pretoki v maternici. Zato bom mogla še naprej jemat aspirin, čene se spet lahka nardi taka štala kot pri Vidu (nedonošenost, zahiranost, preeklampsija)
  pretoki v maternici. Zato bom mogla še naprej jemat aspirin, čene se spet lahka nardi taka štala kot pri Vidu (nedonošenost, zahiranost, preeklampsija) . Je pa res, da naj bi mela sedaj redne UZ na vsak mesec, vmes pa še pregled. Je rekla G, da v 24. oz. 25. tednu zopet pregledava te pretoke in da vidiva kako naprej. Če bo ta
 . Je pa res, da naj bi mela sedaj redne UZ na vsak mesec, vmes pa še pregled. Je rekla G, da v 24. oz. 25. tednu zopet pregledava te pretoke in da vidiva kako naprej. Če bo ta  aspirin še naprej jemat. No, vseeno še bolje to, kot pa da je taka štala kot pri Vidu bila. Drugače pa G sumi na
  aspirin še naprej jemat. No, vseeno še bolje to, kot pa da je taka štala kot pri Vidu bila. Drugače pa G sumi na  , čeprov ni 100% ziher, ker je mela mala prekrižane noge, pa še roko vmes
 , čeprov ni 100% ziher, ker je mela mala prekrižane noge, pa še roko vmes 
  dobiš kaj bolj pametnega,ko pridem naokrog
  dobiš kaj bolj pametnega,ko pridem naokrog