Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
Kaj bi jaz dala za to, da bi ila že na vrsti. No ja pa sej bo tud april tik tak tu. Joj ne govor, jaz bi vse dala za tok pridnega otroka, da bi mi takole po celo nočko spal. No ampak sprejmem tud zbujanje sred noči, samo da je z bebiko vse ok. Jaz sem stara 24.

ampak se nič ne dogaja še,sem ravno s pregleda,nič popadkov na CTG sem ga mogla zbuditi,je itak pančkal kot ta velik
pa ne maram poležavanja.
zdrav,ker imam kolegico,ko ima pikec s črevesjem probleme,in mu že več kot leto dni,ko začne bruhati in se mu vse ustavi dajejo klistir,kar pa baje sploh ni dobro tolikokrat,zdaj gre končno v Maribor še na ene špreiskave,kjer se zdravnica ukvarja samo s tem,da ga še ona pregleda kako in kaj ,so tudi nekaj govorili o A meriki...pa ga bi tja poslali le,če bi napol mrtvega pripeljala,vsaj tak odgovor je dobila v LJ,tako,da je res zdravje prvo potem pa vse ostalo.In revček je bil avgusta star 1 leto,pa celo nosečnost je imela B.p......
,ja,očitno moraš biti res na smrtni postelji,ampak je tamali tak cuker in dobrovoljček,kot mu nebi nič bilo,še ko se zbruha,se takoj potem začne smejati,je čisto po mamici
sem bila ful vesela,pa zdaj sem malo žalostna,ker nisem mogla kupit sušilni stroj,ker je zdaj financ minister crknil
,več ali manj modro,rjavo,roza,belo in bež