miklarom
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi Še malo navijanja za vikend: Aqua 77(32) ET 28.11. BEBII (drobižek od let ) ETZ 29.11. Lubiki moji dobro opravita. Aquica upam, da se kar vse celice oplodijo in bo še kakšen zarodek za v skrinjo. Bebiii na je lepo odmrzne in ostane pri tebi doooolgo časa. madonca za jutri in nedeljo pa močno navijam dajmo punce obema bo ratalo Gigi - ma mene še kar matrajo krči pa lije z mene k 1000 , jest res ne vem kaj je zdaj to, mat.... nikol me še ni tolk matralo pa še tri dni prej je prišla. In kako kaj pri tebi počutje, vse vredu . držim pestke. Sem mogla zdej mal pa počistit, k juter delam cel dan pa se mi pol ne da , zdaj sem pa še malo takole lenarila pod tušem mismis - ja to letanje je res groza , pa kolk enga pisanja in papirjev, katastrofa, pa še deset dni bom brez avta, sam hvala bogu mi bojo dali nadomestnega. Kdaj pa boš kaj lulala na palčko ! Zarja - ma ja me jezi, sploh ne vem ka sem ji naredla da me tak zeza , ja še mal pa grem po , komaj čakam, saj februar bo kmalu , še vedno pa držim pestke zate in upam na najboljše RTI tanja -a boš ti tudi lulala na palčko za vikend ? držim pesti tudi zate barbi - nosečka moja kako si mi , kako kaj počutje mausi , kruce, Lana, Grethy BEBIII, KIWI , Naska, Aqua in vse ostale, ki vas nisem naštela lep vikend vam želim in rada vas imam
1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži
|