Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Kaj ima katera kaksne VIP v Talumu na Ptuju?? Vprasam lahko a ne
Lenci, mi ze imamo karte za tri dede, 12eur v predprodaji...Ce ne najdes druzbe lahko z nami gres Kaj nimata nobene moznosti varstva,da bi vidva z sla skupaj? Da si malo na off vzameta
Najprej odgovor tebi Katy, jaz sem A. vedno oblekla že doma, razen če smo šli na zelodolgo pot recimo v LJ, smoavto prej zagreli in vzeli kombinezon seboj. Ko je bil v kombinezonu pač nismo kurili. Glede mleka, moje mnenje je da alpsko in ostala trajna mleka niso primerna za otroško prehrano, A ga niti ni prenašal, ga je vedno zelo napenjalo. Ta mleka ki so v trgovini v hladilniku so po mojem mnenju nekoliko boljša čeprav so homogenizirana. JAz sem za začetek A kupovala nehomogenizirano (ala Planika), je pa kak požirek kravjega mleka dobil po dopolnjenem 9 mesecu, skuto in jogurte pa po 7 mesecu. Stroka pa še vedno svetuje da se mleko kot glavni napitek uvaja po dopolnjenem prvem letu. Jaz bi ti rekla, da pač poskusi in opazuj.
Uživajte na kavici.
-približno 30 dag te pripravljene mešanice - 50 dag bele moke - malo koruznega zdroba (žlico ali dve) - cca 1/4 kocke kvasa - malo soli - žličko sladkorja - 1/2 l vode ali mleka z malo stopljene margarine
Vse dodatke (sol,sladkor,margarino,kvas,zdrob) dodajam bolj po občutku,kot pa na mero,ker je vse razen margarine in zdroba že itak v mešanici.... Pa rajše dam malo več tekočine,če je testo pocasto,dodam potem še moko,ker drugače je večji problem to zamesit...kruh jaz načeloma premesim čimvečkrat,vsaj trikrat,ker se mi zdi,da je potem bolj rahel in mehek .
Kaj ima katera kaksne VIP v Talumu na Ptuju?? Vprasam lahko a ne
Lenci, mi ze imamo karte za tri dede, 12eur v predprodaji...Ce ne najdes druzbe lahko z nami gres Kaj nimata nobene moznosti varstva,da bi vidva z sla skupaj? Da si malo na off vzameta
Saherca daj povej, kje si nabavla. Pa kdaj je že? Hvala za povabilo. Če ne bom nikogar našla, da bi z mano šel, se bom pridružla. Ma sej bom ziher koga našla za coj. Malo bova prvič ta teden pustla pri tašči in mi je bed, tak da je pol nekaj časa nebi puščala. Bom vidla, če se bo vredu odneslo, bom pa mogoče celo šla s svojim
A ves,da ne vem...Svakinja jih je spotoma na poti v sluzbo kupila. Jo bom vprasala,a je vzela v tisti trgovini v Limbusu ali okrepcevalnici v Pekrah...So pa v soboto 27.11,tako,da je se kar lep cas do takrat
IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca Lenci, mi ze imamo karte za tri dede, 12eur v predprodaji...
Aja, ker midva sma dala 10€
midva tudi
A ves,da ne vem...Svakinja jih je spotoma na poti v sluzbo kupila. Jo bom vprasala,a je vzela v tisti trgovini v Limbusu ali okrepcevalnici v Pekrah...So pa v soboto 27.11,tako,da je se kar lep cas do takrat
Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.
Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.
Mi pa bomo danes imeli chimichangas za kosilo...njami, njami še bi mami .
Moja hči (23 mesecev) uporablja dudo samo ponoči, ko gre spat. V vrtcu so jo od dude odvajali s popoldanskim počitkom, zato mislim, da je čas, da se dude popolnoma znebimo. Kako ste otroku pomagali, da se je znebil dude?