Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Mi imamo v 60 l 2 sumatranki, 1 molija in eno helenco (polžek) Kakšne polžke imaš? Meni so se v enem letu tak razmnožili, da sem mogla celi akvarij na novo postavit, samo helenco sem vrnila noter in je še zdaj 1 leto po tem sama. Bi pa naj heleca jedla druge polže, samo mojih ni folgala... No, ko bosta še ti sumatrani in moli šli med angelčke pa bom dala mini jato kakšnih mini ribic.
dva velika rastlinojeda...pa še fajn spucata steklo
Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.
kak spet melllllllllllllllllleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeehudič satanskiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
e pa bom uletela mogoče malo,za kake pol urce.Saj prav mislim tam,za Centrom mode?
čaki, saj zdaj še jaz ne vem. Ali je mislila tam za centrom mode ali tam ko je tenis. Tam ko je tenis, sma z elevetiko že ble in je bilo super. Ma ne vem, naj šefica pove kje točno. Da se nebom še na Tabori zgubla
e pa bom uletela mogoče malo,za kake pol urce.Saj prav mislim tam,za Centrom mode?
čaki, saj zdaj še jaz ne vem. Ali je mislila tam za centrom mode ali tam ko je tenis. Tam ko je tenis, sma z elevetiko že ble in je bilo super. Ma ne vem, naj šefica pove kje točno. Da se nebom še na Tabori zgubla
Tam je tudi vredi ja.Tam je vse zagrajeno,tu ko pa jaz mislim,pa ne najbolj.Tak,da je verjetno mislila na tenisu.
Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.
tam pri tenisu ja mačka...
VSE KI ŽELITE PRIT JUTRI... PRIDITE!!!!!NOBEDEN NE BO JEZEN AL KARKOLI- ČE SE JAVNO POGOVARJAMO STE DOBRODOŠLE VSE.... KAPIŠKO?!
tam pri tenisu ja mačka...
VSE KI ŽELITE PRIT JUTRI... PRIDITE!!!!!NOBEDEN NE BO JEZEN AL KARKOLI- ČE SE JAVNO POGOVARJAMO STE DOBRODOŠLE VSE.... KAPIŠKO?!
Razumem!!!