|
RE: Mariborčanke, 17.del 23.1.2011 20:52:33
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Tak na brzino -krompirjev golaž s hrenovko -razno razne rižote-če seštejete sestavine,se vrti vse okoli 2€ -jota-malenkost več kot 2€,ampak se najejo komot 3-4 osebe -makaroni ali špageti z mletim mesom -čufte s pire krompirjem -krompir narezan na kocke,zabeljen z ocvirki , z jogurtom -mesno-gobova juha,palačinke z marmelado Pa še polno je tega-odkar sem doma in imamo bolj skromno finančno situacijo,mi je nekak prišlo v navado,da si usput,ko kuham,v glavi še seštevam cene sestavin,kar tak ,ker mei je zanimivo...nikoli si nisem mislila,koliko je tega-predvsem jedi na žlico pridejo precej poceni,sem že napisala,da imama srečo,da sploh nisma izbirčna Aja,raznih začimb pa energije ne štejem poleg,ampak glede nato,da kuham na plin,znese na vsak obrok par centov... evo, tu sva midva ista Jaz tudi,moj pa je bolj špurave sorte,mater pa ded. Drugače bi jaz z veseljem tak kuhala,samo samo sebi se mi ne splača,ker vstran potem mečem.
|